Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 6.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Co sie dzieje z moimi postami. Wszystkie moi uciekaja. Co nie napiszę, to znika

Dzieje się tak , gdy naciskam quote i chcę zacytować jakąś wypowiedż. Czy u Was jest normalnie ????????????

Posted

[quote name='Hebulka']Nie, [B]Dracz[/B]yn,u mnie ok.

[B]Mamo Wioli[/B] jesteś strasznie miła i kochana !![/quote]U mnie też już zrobiło sie ok. Przedtem jednak napisałam kilka postow, które wyświetlaly mi sie bez awatarku a następnie odpływały w siną dal

A co się dzieje z nasza Anutką. Mama Violi powinna wiedzieć, bo niedaleko Anutki mieszka??????????????????

Posted

Wlasnie, ja mam do Anutki prośbę-pytanie:) Jak off to off:) Muszę kupic kolezance w prezencie gumki do włosów. Ale takie smieszne, odjechane, jakies zbajerzone mówiąc po młodziezowemu. Anutka chyba obeznana w sklepach warszawskich, moze mi podpowie gdzie takie nabęde, cobym pół Wa-wy nie zeszła w ich poszukiwaniu:) A moze inna Warszawianka podpowie coś:) Dzięki

Posted

[quote name='Joss']Wlasnie, ja mam do Anutki prośbę-pytanie:) Jak off to off:) Muszę kupic kolezance w prezencie gumki do włosów. Ale takie smieszne, odjechane, jakies zbajerzone mówiąc po młodziezowemu. Anutka chyba obeznana w sklepach warszawskich, moze mi podpowie gdzie takie nabęde, cobym pół Wa-wy nie zeszła w ich poszukiwaniu:) A moze inna Warszawianka podpowie coś:) Dzięki[/quote]A nie widzialaś ich w Wola Park. Taam jest w przejściu głównym kupę stoisk z takimi bajerami. w TESCO tez sa takie stoiska nawet z samymi oadóbkami do włosów. Zatrzęsienie wszelkiego rodzaju gumek itd

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']No właśnie gdzie Anutka się podziała. Należy się zgłosić na gg. To bardzo dobra i kochana dziewczyna. Ja jestem zakręcona i mam dużo problemów. Zaraz napiszę na gg co jest grane. Co z Matyldzią?
Mama Wioli.[/quote]Już do niej kilka razy pisałam na gg i nie mam odpowiedzi

Posted

Już jestem. Cała i zdrowa :)
Joss, coprawda jestem z Warszawy, ale zupełnie nie wiem gdzie można kupić gumki. Mam krótkie włosy i takich rzeczy dawno nie potrzebowałam.
Tak jak pisała Draczyn poszukaj w Centrach Handlowych. Nie wiem czy akurat w Wola Park - wydaje mi się, że tam akurat nie ma. Myślę, że w Galerii Centrum coś powinnaś znaleźć.

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']Hura! Dobrze, że jesteś. Na mnie krzyczy stary, że nic nie robie tylko przy kompie siedzę. Stale są o to afery.
Mama Wioli[/quote]To zupełnie tak jak u mnie. Oni by chvieli, żeby cały dzień z nimi siedzieć i patrzeć im w oczy. Beż nas nie mogą sobie znależć miejsca w domu

Posted

Dzięki Anutka, tak tylko zapytałam, czasem sie wie rózne rzeczy, ot tak. W Wola parku nie bardzo były smieszne gumki. W Galerii Centrum jest bizuterii i innych gadzetów cała masa ale takie bardziej ozdobno-poważne:) A ja szukam zabawnych. Dzieki

Posted

[quote name='Draczyn']To zupełnie tak jak u mnie. Oni by chvieli, żeby cały dzień z nimi siedzieć i patrzeć im w oczy. Beż nas nie mogą sobie znależć miejsca w domu[/quote]U mnie to samo Draczyn, najlepiej by było jak bym ciagle biegała kołó moich facetów.Tj. meza i syna a przeciez sa jeszcze trzy suki które tez nie odstępują mnie na krok.Ale moze to i dobrze bo nie mam czasu się nudzić.A jak mam troche czasu to sobie czytam wasze posty o boldogach. bo tu jest bardzo miłe forum

Posted

[quote name='lapiovra']U mnie to samo Draczyn, najlepiej by było jak bym ciagle biegała kołó moich facetów.Tj. meza i syna a przeciez sa jeszcze trzy suki które tez nie odstępują mnie na krok.Ale moze to i dobrze bo nie mam czasu się nudzić.A jak mam troche czasu to sobie czytam wasze posty o boldogach. bo tu jest bardzo miłe forum[/quote]Napisz coś więcej o swojej buldożce, a może syn pomógł by cCi zamiescić tu jej zdjęcie. Bardzo chętnie ja poznamy

Posted

Joss , jeśli chcesz coś naprawdę odlotowego , to porozmawiaj z Viris , ona wyrabia ręcznie różne cuda. Może udekoruje Ci cudacznie gumki jakimiś kamykami szlachetnymi.
Ja widziałam kolczyki przez nią wyrabiane , naprawdę śliczne.
Ja mam fijoła na punkcie biżuterii wyrabianej przez plastyków.

Posted

[quote name='Wiola.od.Gacka']mi się wydaje że w galerii centrum lub mokotów albo poprostu na allegro.a muszą byś koniecznie gumki?[/quote]Takie stoisko widziałam też w tesco koło nas i były tam przeróżne gumki

Posted

Mogę się kopnąć na stadion zobaczyć te gumki, lub do pawilonów ale jak śmieszne mają być, daj przykład. W jakim wieku ta obdarowana jest.
Jeśli Tobie bardzo potrzebne to zorganizujemy akcje gumka. Serio mogę po 16 przejść się po mieście, lub spyta Wiolka w szkole dziewczyn.
Mama Wioli