Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 To co pisze Draczyn to szczera prawda. Tak jest faktycznie. Bardzo dobrze, ja się cieszę, że znam taką wspaniała osobę. Mama Wioli Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Co sie dzieje z moimi postami. Wszystkie moi uciekaja. Co nie napiszę, to znika Dzieje się tak , gdy naciskam quote i chcę zacytować jakąś wypowiedż. Czy u Was jest normalnie ???????????? Quote
Hebulka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Nie, [B]Dracz[/B]yn,u mnie ok. [B]Mamo Wioli[/B] jesteś strasznie miła i kochana !! Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Hebulka']Nie, [B]Dracz[/B]yn,u mnie ok. [B]Mamo Wioli[/B] jesteś strasznie miła i kochana !![/quote]U mnie też już zrobiło sie ok. Przedtem jednak napisałam kilka postow, które wyświetlaly mi sie bez awatarku a następnie odpływały w siną dal A co się dzieje z nasza Anutką. Mama Violi powinna wiedzieć, bo niedaleko Anutki mieszka?????????????????? Quote
Joss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wlasnie, ja mam do Anutki prośbę-pytanie:) Jak off to off:) Muszę kupic kolezance w prezencie gumki do włosów. Ale takie smieszne, odjechane, jakies zbajerzone mówiąc po młodziezowemu. Anutka chyba obeznana w sklepach warszawskich, moze mi podpowie gdzie takie nabęde, cobym pół Wa-wy nie zeszła w ich poszukiwaniu:) A moze inna Warszawianka podpowie coś:) Dzięki Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Joss']Wlasnie, ja mam do Anutki prośbę-pytanie:) Jak off to off:) Muszę kupic kolezance w prezencie gumki do włosów. Ale takie smieszne, odjechane, jakies zbajerzone mówiąc po młodziezowemu. Anutka chyba obeznana w sklepach warszawskich, moze mi podpowie gdzie takie nabęde, cobym pół Wa-wy nie zeszła w ich poszukiwaniu:) A moze inna Warszawianka podpowie coś:) Dzięki[/quote]A nie widzialaś ich w Wola Park. Taam jest w przejściu głównym kupę stoisk z takimi bajerami. w TESCO tez sa takie stoiska nawet z samymi oadóbkami do włosów. Zatrzęsienie wszelkiego rodzaju gumek itd Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 No właśnie gdzie Anutka się podziała. Należy się zgłosić na gg. To bardzo dobra i kochana dziewczyna. Ja jestem zakręcona i mam dużo problemów. Zaraz napiszę na gg co jest grane. Co z Matyldzią? Mama Wioli. Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']No właśnie gdzie Anutka się podziała. Należy się zgłosić na gg. To bardzo dobra i kochana dziewczyna. Ja jestem zakręcona i mam dużo problemów. Zaraz napiszę na gg co jest grane. Co z Matyldzią? Mama Wioli.[/quote]Już do niej kilka razy pisałam na gg i nie mam odpowiedzi Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Jak Wiocia wróci do domciu to ją o gumki wypytam i dam znać. Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Mam gdzieś zapisaną komorę poszukam i zadzowonię. Mama Wioli Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Może wejdę na jej Forum Mama Wioli Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Może wejdę na jej Forum Mama Wioli[/quote]Tam też już byłam. ja tam codziennie wchodzę. Tam też jej nie ma Quote
anutka Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Już jestem. Cała i zdrowa :) Joss, coprawda jestem z Warszawy, ale zupełnie nie wiem gdzie można kupić gumki. Mam krótkie włosy i takich rzeczy dawno nie potrzebowałam. Tak jak pisała Draczyn poszukaj w Centrach Handlowych. Nie wiem czy akurat w Wola Park - wydaje mi się, że tam akurat nie ma. Myślę, że w Galerii Centrum coś powinnaś znaleźć. Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Wszyscy sie o Ciebie martwiliśmy. Myślałam, że coś sie stało. Dobrze. że jesteś Quote
anutka Posted January 8, 2006 Author Posted January 8, 2006 Nic mi nie jest :) Po prostu miałam bardzo dużo zajęć i dopiero teraz właczyłam komputer :) Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Hura! Dobrze, że jesteś. Na mnie krzyczy stary, że nic nie robie tylko przy kompie siedzę. Stale są o to afery. Mama Wioli Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']Hura! Dobrze, że jesteś. Na mnie krzyczy stary, że nic nie robie tylko przy kompie siedzę. Stale są o to afery. Mama Wioli[/quote]To zupełnie tak jak u mnie. Oni by chvieli, żeby cały dzień z nimi siedzieć i patrzeć im w oczy. Beż nas nie mogą sobie znależć miejsca w domu Quote
Joss Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Dzięki Anutka, tak tylko zapytałam, czasem sie wie rózne rzeczy, ot tak. W Wola parku nie bardzo były smieszne gumki. W Galerii Centrum jest bizuterii i innych gadzetów cała masa ale takie bardziej ozdobno-poważne:) A ja szukam zabawnych. Dzieki Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Musi coś ugotować bo by głodny siedział. Ja tylko lukam czy Gacek i Bunia mają co jeść. Co by zresztą robił. Panowie podobno lepiej gotują. Mama Wioli Quote
lapiovra Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Draczyn']To zupełnie tak jak u mnie. Oni by chvieli, żeby cały dzień z nimi siedzieć i patrzeć im w oczy. Beż nas nie mogą sobie znależć miejsca w domu[/quote]U mnie to samo Draczyn, najlepiej by było jak bym ciagle biegała kołó moich facetów.Tj. meza i syna a przeciez sa jeszcze trzy suki które tez nie odstępują mnie na krok.Ale moze to i dobrze bo nie mam czasu się nudzić.A jak mam troche czasu to sobie czytam wasze posty o boldogach. bo tu jest bardzo miłe forum Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='lapiovra']U mnie to samo Draczyn, najlepiej by było jak bym ciagle biegała kołó moich facetów.Tj. meza i syna a przeciez sa jeszcze trzy suki które tez nie odstępują mnie na krok.Ale moze to i dobrze bo nie mam czasu się nudzić.A jak mam troche czasu to sobie czytam wasze posty o boldogach. bo tu jest bardzo miłe forum[/quote]Napisz coś więcej o swojej buldożce, a może syn pomógł by cCi zamiescić tu jej zdjęcie. Bardzo chętnie ja poznamy Quote
elżbietarusos Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Joss , jeśli chcesz coś naprawdę odlotowego , to porozmawiaj z Viris , ona wyrabia ręcznie różne cuda. Może udekoruje Ci cudacznie gumki jakimiś kamykami szlachetnymi. Ja widziałam kolczyki przez nią wyrabiane , naprawdę śliczne. Ja mam fijoła na punkcie biżuterii wyrabianej przez plastyków. Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 mi się wydaje że w galerii centrum lub mokotów albo poprostu na allegro.a muszą byś koniecznie gumki? Quote
Draczyn Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 [quote name='Wiola.od.Gacka']mi się wydaje że w galerii centrum lub mokotów albo poprostu na allegro.a muszą byś koniecznie gumki?[/quote]Takie stoisko widziałam też w tesco koło nas i były tam przeróżne gumki Quote
Wiola.od.Gacka Posted January 8, 2006 Posted January 8, 2006 Mogę się kopnąć na stadion zobaczyć te gumki, lub do pawilonów ale jak śmieszne mają być, daj przykład. W jakim wieku ta obdarowana jest. Jeśli Tobie bardzo potrzebne to zorganizujemy akcje gumka. Serio mogę po 16 przejść się po mieście, lub spyta Wiolka w szkole dziewczyn. Mama Wioli Quote
Recommended Posts