Jump to content
Dogomania

Galeria Kleksa - [*] ;( ZAWSZE BEDE CIE KOCHAC !!! ;( [*]

Recommended Posts

Posted

[quote name='dogomanka_']Piekny Kleksik nie moze byc chory.!Moja kocica ma chore nerki...wiem jakie to ciezkie...:([/quote]
on ma kamienie.. dzis kolejne cewnikowanie :shake: wyciagniecie kamieni :-( a ile moczu zeszlo :shake: jeszcze dzien i by bylo po Kleksie :placz: dostal antybiotyki i inne leki... teraz trzeba czekac az "urodzi" kamienie ....

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']Ciesze sie, ze jego stan sie polepszyl, ucaluj go ode mnie[/quote]
ucałuje napewno :loveu:
a Kleksiu już sobie słodko chrapie na łóżku :cool3: zawsze kładzie się wcześniej ode mnie :evil_lol:

Posted

Kleks znowu mnie straszy :placz::placz::placz: od godziny 15 nie moze się załatwić ;( tak jak pani Wet mówiła musi "urodzić" te kamienie... dałam mu już 3 tabletki i nic... stał 15 minut i 4 kropelki zrobił :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

i nadal nic ;( od wczoraj od ok. 21 wieczorem nie zrobił NIC siusiu :placz: wysila się i wysila :placz::placz::placz::placz::placz: a wet bedzie dopiero o 14... oby do tego czasu nic się nie stało :placz:

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']O matko :( kochana strasznie mi przykro :(
3mam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło ![/quote]
dzieki. Kazde kciuki się przydadza :) tyle osob juz za niego je trzyma...

eh... a tu nic nie lepiej :-( wlasnie polożył się do łóżeczka...a wczesniej stal i wył :placz: tak przerazliwego wycia to ja w jego wykonaniu nigdy nie slyszalam :placz::placz: łzy to same mi sie do oczu napływały... :placz:
dlaczego on zawsze musi być chory ? nei ma roku... nie ma miesiąca żebyśmy u weta nie byli... :placz: dlaczego on musi tyle cierpieć ? ;( życie jest niesprawiedliwe..
za 2 h jedziemy do weta...

Posted

[quote name='BlackSheWolf']dzieki. Kazde kciuki się przydadza :) tyle osob juz za niego je trzyma...

eh... a tu nic nie lepiej :-( wlasnie polożył się do łóżeczka...a wczesniej stal i wył :placz: tak przerazliwego wycia to ja w jego wykonaniu nigdy nie slyszalam :placz::placz: łzy to same mi sie do oczu napływały... :placz:
dlaczego on zawsze musi być chory ? nei ma roku... nie ma miesiąca żebyśmy u weta nie byli... :placz: dlaczego on musi tyle cierpieć ? ;( życie jest niesprawiedliwe..
za 2 h jedziemy do weta...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]T[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]rzymajcie sie i dajcie znac co tam :glaszcze:[/COLOR][/FONT][/B]

Posted

dzieki za miłe słowa... naprawdę ja już czasami nie mam siły patrzeć jak on cierpi :(
napiszę później co i jak.. napewno uda się wydobyć te kamienie ale na jak długo ? :(
a ja już lece... za 20 minut wyjazd..