BlackSheWolf Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='dogomanka_']Piekny Kleksik nie moze byc chory.!Moja kocica ma chore nerki...wiem jakie to ciezkie...:([/quote] on ma kamienie.. dzis kolejne cewnikowanie :shake: wyciagniecie kamieni :-( a ile moczu zeszlo :shake: jeszcze dzien i by bylo po Kleksie :placz: dostal antybiotyki i inne leki... teraz trzeba czekac az "urodzi" kamienie .... Quote
BlackSheWolf Posted January 25, 2008 Author Posted January 25, 2008 [quote name='Pimpek']Trzymajcie się!:calus:[/quote] dzieki ;) Kleksiu juz humor odzyskal... a ja ide zaraz spac bo noc nieprzespana.. Quote
magdyska25 Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Oby tak dalej...Kleksiu trzymaj się maluszku!!! Quote
Izabela124. Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Kleksciu kochany nie rob tego nam i panci i zdrwoiej Quote
BlackSheWolf Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 humorek juz mu dopisuje ;) leków się nałykał i czuje sie swietnie :loveu: oby tak dalej :) dzieki za mile slowa :) Quote
Izabela124. Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Ciesze sie, ze jego stan sie polepszyl, ucaluj go ode mnie Quote
BlackSheWolf Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 [quote name='Izabela124.']Ciesze sie, ze jego stan sie polepszyl, ucaluj go ode mnie[/quote] ucałuje napewno :loveu: a Kleksiu już sobie słodko chrapie na łóżku :cool3: zawsze kładzie się wcześniej ode mnie :evil_lol: Quote
polciuaa Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 I nie czeka na Ciebie.?No nie ladnie,nie ladnie...;D Quote
magdyska25 Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 No Kleksik chciał chyba Pancie tylko nastraszyć!!! Niech tylko tego więcej nie robi!!!;) Quote
Izabela124. Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Co tam uw a slychac? Jak zdrowko Kleksia? Quote
BlackSheWolf Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='Izabela124.']Co tam uw a slychac? Jak zdrowko Kleksia?[/quote] A jakoś. Kleksiu ma dobry humor i już nic go nie boli. Ale chyba jeszcze kamieni się nie pozbył :shake: Quote
Izabela124. Posted January 30, 2008 Posted January 30, 2008 wsitanko ciesz sie, ze z Klekiem juz parwie dobrze, duzo caluskow przesylam Quote
BlackSheWolf Posted February 1, 2008 Author Posted February 1, 2008 Kleks znowu mnie straszy :placz::placz::placz: od godziny 15 nie moze się załatwić ;( tak jak pani Wet mówiła musi "urodzić" te kamienie... dałam mu już 3 tabletki i nic... stał 15 minut i 4 kropelki zrobił :placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 i nadal nic ;( od wczoraj od ok. 21 wieczorem nie zrobił NIC siusiu :placz: wysila się i wysila :placz::placz::placz::placz::placz: a wet bedzie dopiero o 14... oby do tego czasu nic się nie stało :placz: Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]cześć wpadamy z rewizytą...... a teraz nie gadam tylko ide nadrabiac zaległości w blogasie :lol:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 [quote name='apple'][B][FONT=Century Gothic][COLOR=green]cześć wpadamy z rewizytą...... a teraz nie gadam tylko ide nadrabiac zaległości w blogasie :lol:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Witamy! ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 O matko :( kochana strasznie mi przykro :( 3mam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło ! Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 [quote name='_ChiQuiTa_']O matko :( kochana strasznie mi przykro :( 3mam kciuki, żeby wszystko dobrze się skończyło ![/quote] dzieki. Kazde kciuki się przydadza :) tyle osob juz za niego je trzyma... eh... a tu nic nie lepiej :-( wlasnie polożył się do łóżeczka...a wczesniej stal i wył :placz: tak przerazliwego wycia to ja w jego wykonaniu nigdy nie slyszalam :placz::placz: łzy to same mi sie do oczu napływały... :placz: dlaczego on zawsze musi być chory ? nei ma roku... nie ma miesiąca żebyśmy u weta nie byli... :placz: dlaczego on musi tyle cierpieć ? ;( życie jest niesprawiedliwe.. za 2 h jedziemy do weta... Quote
apple Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 [quote name='BlackSheWolf']dzieki. Kazde kciuki się przydadza :) tyle osob juz za niego je trzyma... eh... a tu nic nie lepiej :-( wlasnie polożył się do łóżeczka...a wczesniej stal i wył :placz: tak przerazliwego wycia to ja w jego wykonaniu nigdy nie slyszalam :placz::placz: łzy to same mi sie do oczu napływały... :placz: dlaczego on zawsze musi być chory ? nei ma roku... nie ma miesiąca żebyśmy u weta nie byli... :placz: dlaczego on musi tyle cierpieć ? ;( życie jest niesprawiedliwe.. za 2 h jedziemy do weta...[/quote][B][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]T[/COLOR][/FONT][FONT=Century Gothic][COLOR=Green]rzymajcie sie i dajcie znac co tam :glaszcze:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
BlackSheWolf Posted February 2, 2008 Author Posted February 2, 2008 dzieki za miłe słowa... naprawdę ja już czasami nie mam siły patrzeć jak on cierpi :( napiszę później co i jak.. napewno uda się wydobyć te kamienie ale na jak długo ? :( a ja już lece... za 20 minut wyjazd.. Quote
polciuaa Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Trzymam kciuki,aby wszystko poszlo zgodnie z planem.:buzi: Quote
tusia. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Ojć Agatko, trzymajcie się, będzie dobrze! :) Quote
Izabela124. Posted February 2, 2008 Posted February 2, 2008 Witanko Szkoda, ze znow zle wiesci, co wet na to wszystko mowi? czy jest szansa, zeby kleksia calkowicie wyleczyc? trzymaj sie Quote
Recommended Posts