ocelot Posted September 25, 2011 Author Posted September 25, 2011 [quote name='Dogo07'][COLOR=green][B]Bardzo dziękuję że jesteście tutaj z nami i Oczką :lol: :lol: :lol:.[/B][/COLOR] Nie wiem o której przyjedzie do nas Teresa z sunią, ale będe prosiła o mocne trzymanie kciuków, żeby wszystko było ok. i żeby psiaki się zaakceptowały.[/QUOTE] Trzymamy dogo, oj trzymamy..... ja dzisiaj lecę do schroniska będę rzadziej zaglądać na dogo, ale.... zajrzę po powrocie Quote
izzie1983 Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Jaki jest teraz numer konta do wpłat na Oczkę? Quote
hebanowa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 I w jakiej części Krakowa będzie mieszkała Oczka?:lol: Quote
Onaa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Nie wiem, może Teresie zmieniły się plany. Może nie da rady dzisiaj. Sama czekam a cierpliwością nie grzeszę :cool3:. No nic, czekamy dalej, do północy jeszcze daleko :p. Quote
Onaa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 No racja :). Cały dzień tak czekałyśmy a ja sobie w pewnej chwili nawet pomyślałam, że może Teresa znalazła już jakiś domek dla suni i dlatego nie przyjeżdża ;). Quote
mmd Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Szkoda, że wcześniej nie dała znać, nerwów mniej... No nic, na to, co cenne, trzeba poczekać ;) A mój szkrabunio możliwe, że już w piątek wyjedzie, chlip chlip - ja się nie bardzo nadaję na DT Quote
Onaa Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 Teresa miała pilne ważne sprawy do załatwienia. A Oczka biedna znowu będzie zmieniać miejsce, następny przystanek to musi być już jej własny dom, oby znalazła równie fajny i kochający co Jonik :). Quote
TERESA BORCZ Posted September 25, 2011 Posted September 25, 2011 muszę przeprosić i się usprawiedliwić, bo zaszły sprawy niecierpiące zwłoki, znowu są psiaki do nagłego ratowania z wiadomego miejsca i to wymaga naprawdę tempa, udało mi sie znalezć bdt dla psiej rodzinki z przyrodnimi bliżniakami, w sume 9 istnień, (to juz na granicy cudu!!!) od wspaniałej sponsorki zagranicznejdostałam kasę na szczepionka i wsio co trzeba zapewnić psiakom obok dachu nad głową i serca do czasu adopcji,(szczepienia kompleksowe, odrobaczenia, sterylka mamuni) wiadomo takie sprawy wymagaja sprawdzenia co do jakości i pewności propozycji, wszystko się okropnie przeciągnęło, poprostu zapomniałam w nadmiarze pracy że w niedzielę ŚLĄSK się zamienia w komunikacyjną pustynię i mimo ze byłam całkowicie przygotowana i nastawiona na te krakowską podróż, nie zdążyłam, mogę się stąd wydostać do godz maksyalnie 16,30, upewniłam się co do domku, lecznicy i mam nadzieję że mi opóżnienie zostanie wybaczone, nawet nr telefonu do cioteczki dogo został z notesem na wierzchu przygotowany do zabrania, a więc poza miastem nie mogłam zadzwonić, dopiero tuż po powrocie do domu, ale prawdopodobnie jak nic nie stanie na przeszkodzie 9 istnień uratowanych jutro powitamy na progu życia dosłownie/ Mimo że mam totalne przepsienie OCZKA mi nie utrudniła jakoś tego "przeczekania" jest cudownie miłym, niekłopotliwym i radosnym gościem, zadowolona, wesoła, cicha i skromna, nie mozna jej nic zarzucić, jest zdrowa i zadbana, dba o zachowanie czystości i często nas wyprowadza, propozycję rzuca ona JEST SUPER, jadę z nią i jak tylko dotrę ,zdzwonimy się z moją krakowską niemal sąsiadką, dzieli nas tylko KAZIMIERZ Quote
aniawawa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Mam pytanie - czy mam mam zamawiać karmę dla Oczki na podany mi adres czy się jeszcze trochę wstrzymać?? Quote
mmd Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 [quote name='aniawawa']Mam pytanie - czy mam mam zamawiać karmę dla Oczki na podany mi adres czy się jeszcze trochę wstrzymać??[/QUOTE] Jeśli masz adres Dogo07 to zamawiaj. Oczka dojedzie jutro. Quote
aniawawa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Tak, mam adres Dogo07. No to będę zamawiać. :) Quote
aniawawa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Zamówiłam już karmę, jak dobrze pójdzie to ok. środy powinna być na miejscu. Quote
NusiaiJa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Pokaż sie Oczulko, jak będziesz w Krakowie. Czekamy na fotki Oczki i wieści jak sie zaklimatyzowała i miewa w nowym tymczasku. Zuziu, pamiętaj o Oczulce..... Quote
ocelot Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='aniawawa']Zamówiłam już karmę, jak dobrze pójdzie to ok. środy powinna być na miejscu.[/QUOTE] dziękujemy:) Quote
ocelot Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 CiotkaE szykuje paczuszkę dla Oczulki:) słuchajcie musicie mi jak krowie na granicy napisać jaką karmę, jakie puchy będziemy zamawiać. Ja zgłupiałam wchodząc na stronę sklepu Quote
aniawawa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Ja zamówiłam dla niej Acanę dla dorosłych. Quote
ocelot Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 [quote name='aniawawa']Ja zamówiłam dla niej Acanę dla dorosłych.[/QUOTE] a puszeczki jakie proponujesz? Quote
aniawawa Posted September 26, 2011 Posted September 26, 2011 Swoim dawałam Terra Canis, Bozita, jadły bez problemu, NatureDiet trochę gorzej, szczególnie rybna nie przypadła do gustu Quote
ocelot Posted September 26, 2011 Author Posted September 26, 2011 Dziękuję:)za karme i rady pilne - potrzeba Paypal dla Oczki dla osób chcących wpłacić zza granicy Quote
Recommended Posts