Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 67
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dalej cichutko. W dodatku brązowego szczeniaczka musimy już za dwie godziny odebrac z domu tymczasowego, bo dłużej tam nie moze pozostac. Lara dziekuję za ogłoszenia. Oby ta cisza została przerwana, oczywiście w dobrym tego słowa znaczeniu.

Posted

Dziękuję bardzo za pomoc, narazie robimy dyżury wymieniając się maluchami. Nie pamiętam takiej ciszy. Miałam kiedyś w domu 10 szczeniaków, które rozeszły się w trzy tygodnie, a tu nic.

Posted

Pomóżcie ja już nie mam sił opanować tego co się dzieje, nawet nie mam czasu wejść na dogomanię, bo mały wrzeszczy, mój pies go gryzie (bo maluch mu dokucza), a jeszcze inne kłopoty, ale to już następny wątek.

Posted

Jasza dziekuję, do niedzieli maluchy są pod opieką koleżanek. Musimy sobie jakoś radzić. Od poniedziałku są u mnie, bo mam urlop, ale mam nadzieję, ze może chociaż jeden znajdzie do tej pory dom.

Posted

Jasza napisał(a):
Kurcze, Heniu nie dziękuj bo to Ty odwalasz kawał dobrej roboty.
To ja Tobie dziękuję!

No nie tylko ja, bo jest nas trzy co ciągniemy ten ciężar, w sensie fizycznym, no a ja założyłam wątek, a wy mi pomagacie dalej.

Posted

CZARNUSZEK MA DOM!!! Własnie przed chwilą nasz maluch czarny pojechał do swojego nowego domku w Jankowicach ok. Chrzanowa. Umowa adopcyjna podpisana, wszystko wskazuje na to, że bedzie OK. Po malucha przyjechały trzy pokolenia: dziadek córka i wnuczka. Nasz maluch ma juz imię DEMON. Ludzie, mam nadziejęw porządku (a moja intuicja raczej nie zawodzi), a ponadto mamy miec kontakt. Adopcja z ogłoszenia w internecie. Dzięki dziewczynki.