katik Posted April 29, 2011 Posted April 29, 2011 Na stronie oddziału jest już rozpiska, który sędzia jakie rasy sędziuje. Quote
Elitesse Posted April 30, 2011 Posted April 30, 2011 to bardzo ciekawe bo sznaucery ma oceniac pan ktory wg strony ZKwP nie ma na nie uprawnien .... Quote
Dominik- HANDLING Posted May 2, 2011 Posted May 2, 2011 Mam pytanko jedzie ktoś z podkarpackiego bo niewiem czy zgłaszac sunie :) prosze o odp:) Quote
Elitesse Posted May 6, 2011 Posted May 6, 2011 termin przyjmowania zgloszen przedluzony do dzisiaj Quote
mare Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 Plan jest źle podlinkowany, natomiast spis wystawców już działa :) Quote
Elitesse Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 jestem ciekawa kto nas w koncu bedzie ocenial hihi bo po spisie mniej wiecej sklecilam sobie stawke Quote
Mani2000 Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 ja nie wiem czy będe ale bardzo bym chciała na widownię!!! nie wiecie ile trzeba zapłacić aby wejśc na widownię? Quote
Iza. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Mani2000']ja nie wiem czy będe ale bardzo bym chciała na widownię!!! nie wiecie ile trzeba zapłacić aby wejśc na widownię?[/QUOTE] ulgowy zazwyczaj 10 zł Quote
Yanni Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 W którym miejscu jest ten plan i spis? Coś go nie widzę :) Quote
Iza. Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 spis: [url]http://www.zkwpbytom.pl/sub/exhib_kraj11_wystawcy.htm[/url] Quote
Yanni Posted May 13, 2011 Posted May 13, 2011 [quote name='Iza.']spis: [url]http://www.zkwpbytom.pl/sub/exhib_kraj11_wystawcy.htm[/url][/QUOTE] Dzięki :):):) Quote
Zuza i Noddy Posted May 14, 2011 Posted May 14, 2011 A może wybiera się ktoś na sobotę i miałby miejsce dla jednej osoby? Quote
pettit84 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Witam wszystkich! Będzie to moja pierwsza wystawa w życiu ( jak i mojego psa ) mam kilka pytań jeśli bylibyście tak mili udzielić mi kilku informacji to byłabym wdzięczna. Po pierwsze w spisie wystawców w moim adresie jest zły nr mieszkania pomimo, że w formularzu podałam prawidłowy czy w związku z tym potwierdzenie i nr mogą do mnie nie dotrzeć ( obawiam się czy uda mi się dodzwonić w poniedziałek, bo widnieje informacja, że związek jest nieczynny )? W planie sędziowania nie ma podanych godzin, o których wystawia się daną rasę, ale moja rasa jest wypisana jako pierwsza na ringu czy mam rozumieć, że wystawiamy się o 10: 00? I jeszcze jedno czy jest problem z parkowaniem w pobliżu wystawy ( jaki może być koszt parkingu? ) czy lepiej zaparkować gdzieś wcześniej? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje. Quote
Jagoodka Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Potwierdzenia zostały wysłane w piatek, więc jeżeli potwierdzenie nie dotrze to najlepiej odwiedzić sąsiadów spod numeru jaki jest w spisie wystawców i odebrać potwierdzenie. Jeżeli do sąsiadów tez nie dotrze to przy wejściu mówimy, że potwierdzenie nie dotarło, a później udajemy się do sekretariatu po numer startowy. W planie sędziowania rzadko kiedy podawane są godziny,a nawet jeżeli są to są to godziny orientacyjne. Kolejność ras w planie sędziowania jest ZAWSZE równoznaczna z kolejnością sędziowania - czyli tak, twoja rasa idzie jako pierwsza o godzinie 10. Miejsca paringowego w Bytomiu jest bardzo dużo, więc nie martw się, że nie będziesz mieć gdzie zaparkować. Koszty parkingów są różne - w granicach od 10 do 50 zł. Nie pamiętam jaka opłata jest w Bytomiu ale chyba w granicach 10-20 zł. Quote
Monalisa4 Posted May 15, 2011 Posted May 15, 2011 Jeśli nie masz sporo bagażu śmiało możesz zaparkować przed wjazdem do parku. Boczne uliczki obok kościoła czy poniżej na osiedlowych parkingach. ja co roku parkuje na parkingu osiedlowym obok cmentarza, można i na parkingu TESSCO do wystawy jest nie daleko. Quote
pettit84 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 Bardzo dziękuję za cenne informacje, jestem niezmiernie wdzięczna. Pozdrawiam i życzę samych sukcesów na wystawie. Quote
aga616 Posted May 16, 2011 Posted May 16, 2011 a czy ktoś wie czy pojawi się plan sędziowania na sobotnie wystawy?? Quote
Elitesse Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 ja dzis dostalam potwierdzenie ale bez numerkow ktos sie orientuje czy beda do odbioru w sekretariacie czy na ringach ? Quote
panienkabubu Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 [quote name='Elitesse']ja dzis dostalam potwierdzenie ale bez numerkow ktos sie orientuje czy beda do odbioru w sekretariacie czy na ringach ?[/QUOTE] My też :/ Za to potwierdzenie na krajówkę IX grupy przyszło z numerkiem. Na wszelki wypadek wydrukowałam sobie potwierdzenie przelewu. Quote
domelcia Posted May 17, 2011 Posted May 17, 2011 hmmm a do mnie dalej nic nie przyszło... cóż czekam, ale pewnie będę gonić za tym już na miejscu :) Quote
Recommended Posts