Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 105
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mani2000']ja nie wiem czy będe ale bardzo bym chciała na widownię!!!
nie wiecie ile trzeba zapłacić aby wejśc na widownię?[/QUOTE]

ulgowy zazwyczaj 10 zł

Posted

Witam wszystkich! Będzie to moja pierwsza wystawa w życiu ( jak i mojego psa ) mam kilka pytań jeśli bylibyście tak mili udzielić mi kilku informacji to byłabym wdzięczna. Po pierwsze w spisie wystawców w moim adresie jest zły nr mieszkania pomimo, że w formularzu podałam prawidłowy czy w związku z tym potwierdzenie i nr mogą do mnie nie dotrzeć ( obawiam się czy uda mi się dodzwonić w poniedziałek, bo widnieje informacja, że związek jest nieczynny )? W planie sędziowania nie ma podanych godzin, o których wystawia się daną rasę, ale moja rasa jest wypisana jako pierwsza na ringu czy mam rozumieć, że wystawiamy się o 10: 00? I jeszcze jedno czy jest problem z parkowaniem w pobliżu wystawy ( jaki może być koszt parkingu? ) czy lepiej zaparkować gdzieś wcześniej? Z góry bardzo dziękuję za wszelkie informacje.

Posted

Potwierdzenia zostały wysłane w piatek, więc jeżeli potwierdzenie nie dotrze to najlepiej odwiedzić sąsiadów spod numeru jaki jest w spisie wystawców i odebrać potwierdzenie. Jeżeli do sąsiadów tez nie dotrze to przy wejściu mówimy, że potwierdzenie nie dotarło, a później udajemy się do sekretariatu po numer startowy. W planie sędziowania rzadko kiedy podawane są godziny,a nawet jeżeli są to są to godziny orientacyjne. Kolejność ras w planie sędziowania jest ZAWSZE równoznaczna z kolejnością sędziowania - czyli tak, twoja rasa idzie jako pierwsza o godzinie 10.
Miejsca paringowego w Bytomiu jest bardzo dużo, więc nie martw się, że nie będziesz mieć gdzie zaparkować. Koszty parkingów są różne - w granicach od 10 do 50 zł. Nie pamiętam jaka opłata jest w Bytomiu ale chyba w granicach 10-20 zł.

Posted

Jeśli nie masz sporo bagażu śmiało możesz zaparkować przed wjazdem do parku. Boczne uliczki obok kościoła czy poniżej na osiedlowych parkingach. ja co roku parkuje na parkingu osiedlowym obok cmentarza, można i na parkingu TESSCO do wystawy jest nie daleko.

Posted

[quote name='Elitesse']ja dzis dostalam potwierdzenie ale bez numerkow

ktos sie orientuje czy beda do odbioru w sekretariacie czy na ringach ?[/QUOTE]

My też :/

Za to potwierdzenie na krajówkę IX grupy przyszło z numerkiem.

Na wszelki wypadek wydrukowałam sobie potwierdzenie przelewu.