Victoria Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 oo właśnie xD u nas ostatnio takie cuuudo było. a po mojej ulicy biega szczyl po mamuśce w typie staffika, też cudny jest, może chcesz?? :lol: nie no a tak serio, nie chcesz jakiejś bidy ze schronu, nie..? Quote
Aleksandrossa Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 szczerze powiedziawszy myślałam o tym... Ale od zawsze marzyłam o psie z rodkiem, wystawy itp :) Quote
Aleksandrossa Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 niech to póki co zostanie tajemnicą :diabloti: Nie chcę zapeszać :cool3: Quote
Victoria Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 a ja wiem a ja wieem :diabloti: - sorki, musiałam :evil_lol: Quote
Yuveza Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 oj tam, nie wiem co to za moda że każdy kto planuje, nie mówi ;) Quote
Aleksandrossa Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Kaś!!! Cicho sza :p!! Pamietasz o zdjęciach :diabloti: ? Ej, mozecie strzelac :lol: cos z IX grupy :lol: ci co wiedza niech dadza szanse tym co nie wiedza :lol: Quote
Mani2000 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Aleksandrossa napisał(a):Kaś!!! Cicho sza :p!! Pamietasz o zdjęciach :diabloti: ? Ej, mozecie strzelac :lol: cos z IX grupy :lol: ci co wiedza niech dadza szanse tym co nie wiedza :lol: Coś przeczuwam,że będzie spaniel xD Quote
cockermaister Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Ja myślę,że to będzie coś spanielowatego.... chociaż z IX grupy to może chiński grzywacz ??? dobra nie wiem poddaje się :evil_lol: Quote
Aleksa. Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 cockermaister napisał(a):Ja myślę,że to będzie coś spanielowatego.... chociaż z IX grupy to może chiński grzywacz ??? dobra nie wiem poddaje się :evil_lol: tarara :P :):):):) ale zgadujecie.:D Quote
cockermaister Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Aleksandra95 napisał(a):tarara :P :):):):) ale zgadujecie.:D ty coś wiesz ??!!! :diabloti: gadaj tu zaraz :evil_lol: ha ha ha :eviltong: Quote
Aleksandrossa Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Aleksandra95 to ja poprosze twoj typ na pw :cool8: zgadujcie, zgadujcie :] Quote
Mani2000 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Aleksandra95 to ja poprosze twoj typ na pw :cool8: zgadujcie, zgadujcie :] Calvalier? Coś mi świta :evil_lol: Quote
cockermaister Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 A może Cavalier King Charles Spaniel ??? jak zgadłam to napisz PW Quote
Mani2000 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 [quote name='Aleksandrossa']Caviś? Niee :p A czy to nie to cudo? http://pl.wikipedia.org/wiki/King_Charles_Spaniel a może ten?: http://pl.wikipedia.org/wiki/Spaniel_kontynentalny Jak coś to pisz PW hehe :D Nie mam pojęcia czym to się różni od Cavaliera King Charles spaniela prócz nazwy xD Quote
wikikoniki Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Biszon kędzierzawy (Bichon frise / Bichon a poil frise) Bolończyk (Bolognese) Coton de Tulear Hawańczyk (Bichon havanais) Lwi piesek (Petit chien lion) Maltańczyk (Maltese) Gryfonik belgijski (Griffon beige) Gryfonik brukselski (Griffon bruxellois) Brabantczyk (Petit Brabancon) chiński grzywacz (Chinese crested dog) Lhasa Apso Shih Tzu Spaniel tybetański (Tibetan spaniel) Terier tybetański (Tibetan terrier) Chihuahua Cavalier King Charles Spaniel King Charles Spaniel Chin japoński (Chin) Pekińczyk (Pekingese) spaniel kontynentalny (Epagneul nain continental) odmiana papillon odmiana phalene Rosyjski toy (Russian toy) Kromfohrländer Boston Terrier Buldog francuski (Bouledogue francais) Mops (Pug) ?? :diabloti: Quote
Recommended Posts