paulaa. Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Aleksandrossa napisał(a):piesek wstępnie wybrany, 21.06 jedziemy go obejrzeć :) Powiedz chociaż z jakiej hodowli ? Masz jakieś fotki malucha ? :smile: To naprawde fajne psy, ale nie łatwe do ułożenia wbrew pozorom. ;) Fajnie, że macie agilitowe plany. Quote
chrupcia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 (edited) wbrew pozorom pielęgnacja yorka a grzywka to zdecydowanie co innego. Grzyw ma nieco inny gatunek włosa, zdecydowanie ma go więcej również i żeby utrzymać ładny włos na wystawy trzeba troche w niego włożyć i pracy i kasy. No to fajnie że pies wybrany :multi: zaciskam kciuki i czekam na zdjęcia domownika ;) Edited June 8, 2012 by chrupcia literówka Quote
Merenwen Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 I co, kolejny agilitowy pies w drodze? ;) Trzymamy kciuki za dobry start. Choć ja osobiście czuję, że będę miała do końca życia kundle i trochę jest mi obca hodowlana dzicz :lol:. Quote
Aleksandrossa Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Pies to prawdopodobnie Indie Rock Sasima :) urodzony 13.01.12 więc już 5 miechów ma ale to i dobrze bo po kwarantannie :) Charakter z tego co pisze Pani Hodowczyni ma idealny- kontaktowy, chętny do współpracy, skoczny :D Piesek prawie aktualnie (w poniedziałek mam dostać nowe zdjęcia :)) Jego rodzice: Tata- Zhen's Ain't Misbehavin' Mama- Autentyczna Diablica Innowacja Quote
cockermaister Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Aaaa cudo :loveu::loveu: właśnie takie grzywki mi się podobają :loveu: Quote
motyleqq Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 mamusia bardzo w moim typie :) szczeniaczek oczywiście śliczny Quote
chrupcia Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 no to gratuluje wyboru :loveu: na bazie sobie go oglądałam akurat wczoraj :) Quote
Aleksandrossa Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 Znalazłam filmik z maluchem :D [video=youtube;qW4Qkd006l0]http://www.youtube.com/watch?v=qW4Qkd006l0&list=UU__UIFXEleCy0sJP9k56DCg& index=3&feature=plcp[/video] Quote
Aleksandrossa Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 i tu, jedyny puchatek :D [video=youtube;edqWgEF7GRc]http://www.youtube.com/watch?v=edqWgEF7GRc&list=UU__UIFXEleCy0sJP9k56DCg& index=10&feature=plcp[/video] Quote
xxxkaluniaxxx Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 Przykro mi z powodu Nerka :placz: Coś mi się zdaje że kolejnego ulubieńca będę mieć :cool3: ślicznie umaszczony :loveu: zazdroszczę, ja muszę jeszcze długo czekać bo moja upatrzona hodowla jeszcze w sucz się nie zaopatrzyła :lol: Pytałaś się gdzieś o ogolonego pp WINNIE THE PUFF Resuruss Po ogoleniu po odrośnięciu Quote
Aleksandrossa Posted June 8, 2012 Author Posted June 8, 2012 motyleqq napisał(a):szczeniaczki hl są na maksa słodkie :loveu: Yhym :D Ja się śmieje że wyglądają jakby emu założyły :loveu: Nawet nie wiecie jak się nie mogę doczekać :D muszę pomału wyprawkę kompletować :D A! I zapraszam do przeczytania artykułu o tej hodowczyni w czerwcowym Przyjacielu psie :) Quote
Yuveza Posted June 8, 2012 Posted June 8, 2012 motyleqq napisał(a):mamusia bardzo w moim typie :) szczeniaczek oczywiście śliczny Moim również :) Quote
Kasi i Lena Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Śliczności:loveu: Nie potrafię się zdecydować które mi się bardziej podobają. I golaski i zarośnięte mają swój urok. Szczeniak śliczny:loveu: Quote
Izabela124. Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 To już chyba mogę Cię powitać w gronie grzywkomaniaków :D Kiedy maluch będzie u Ciebie? Quote
Aleksandrossa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 O, dziękujemy :loveu: Tego jeszcze nie wiem :P Ja namawiam ciągle mamę żeby od razu go zabrać :evil_lol: W sumie to nie zdziwiłabym się jakbyśmy go od razu wzięli :) A mam jeszcze pytanko- S rogz będzie dobra dla grzywka :razz:? Quote
Izabela124. Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Pewnie dostaniesz w wyprawce smyczkę i obrożę. Mój na razie ma taką szczeniaczkową a też ma 5miesięcy Quote
Natalia&Cody Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Nie mogę się doczekać, aż go będziesz miała :) Myślę, że s byłaby dobra, ale najlepiej możesz poprosić jakiegoś właściciela grzywka, żeby Ci mniej więcej podał obwód jego szyi, albo najlepiej zadzwonić do hodowcy, żeby Ci podał obwód szyi Twojego przyszłego pieska :) Quote
chrupcia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ska będzie dobra :) 5miesięczny psiak już ma większy obwód szyjki niż mały 8tyg dzieciak, a maluch ma koło 19cm, z tego co się orientuje to dorosły grzywek ma koło 29cm Quote
Karro Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Cześć, nie odzywalam się wczesniej, mimo, że galerie podczytywałam od dawna ;) Bardzo mi przykro z powodu Nera, ale najlepszym lekarstwem na ten ból jest kolejny psiak :) Trzymam kciuki za grzywka :) Pozdrawiamy :) Quote
Aleksandrossa Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 A jakie imie proponujecie dla młodego :p? Chciałabym żeby było one jakieś znaczące i wyjątkowe... Aktualnie w hodowli nazywają go Pulpet xD Quote
Merenwen Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Nie będzie bardziej wyjątkowe, jak wymyślisz je sama? :p Quote
aganela Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Ma być na jakąś literę? na N-po Nerku? Jest dużo imion z krótkich Alex,Dex,Iwan,Iwo, Niño(ninjo od El Niño -prąd atmosfer. z hiszp.chłopiec),Rasti, Tobi, Apollo, Zeus, Prince,Amorek.. Quote
Recommended Posts