Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aleksandrossa napisał(a):
piesek wstępnie wybrany, 21.06 jedziemy go obejrzeć :)

Powiedz chociaż z jakiej hodowli ? Masz jakieś fotki malucha ? :smile: To naprawde fajne psy, ale nie łatwe do ułożenia wbrew pozorom. ;) Fajnie, że macie agilitowe plany.

• Replies 613
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

wbrew pozorom pielęgnacja yorka a grzywka to zdecydowanie co innego. Grzyw ma nieco inny gatunek włosa, zdecydowanie ma go więcej również i żeby utrzymać ładny włos na wystawy trzeba troche w niego włożyć i pracy i kasy.

No to fajnie że pies wybrany :multi: zaciskam kciuki i czekam na zdjęcia domownika ;)

Edited by chrupcia
literówka
Posted

I co, kolejny agilitowy pies w drodze? ;)
Trzymamy kciuki za dobry start.
Choć ja osobiście czuję, że będę miała do końca życia kundle i trochę jest mi obca hodowlana dzicz :lol:.

Posted

Pies to prawdopodobnie Indie Rock Sasima :) urodzony 13.01.12 więc już 5 miechów ma ale to i dobrze bo po kwarantannie :)
Charakter z tego co pisze Pani Hodowczyni ma idealny- kontaktowy, chętny do współpracy, skoczny :D

Piesek prawie aktualnie (w poniedziałek mam dostać nowe zdjęcia :))

Jego rodzice:
Tata- Zhen's Ain't Misbehavin'

Mama- Autentyczna Diablica Innowacja

Posted

Przykro mi z powodu Nerka :placz:

Coś mi się zdaje że kolejnego ulubieńca będę mieć :cool3: ślicznie umaszczony :loveu:
zazdroszczę, ja muszę jeszcze długo czekać bo moja upatrzona hodowla jeszcze w sucz się nie zaopatrzyła :lol:

Pytałaś się gdzieś o ogolonego pp

WINNIE THE PUFF Resuruss
Po ogoleniu

po odrośnięciu

Posted

motyleqq napisał(a):
szczeniaczki hl są na maksa słodkie :loveu:

Yhym :D Ja się śmieje że wyglądają jakby emu założyły :loveu:

Nawet nie wiecie jak się nie mogę doczekać :D
muszę pomału wyprawkę kompletować :D
A! I zapraszam do przeczytania artykułu o tej hodowczyni w czerwcowym Przyjacielu psie :)

Posted

O, dziękujemy :loveu:
Tego jeszcze nie wiem :P
Ja namawiam ciągle mamę żeby od razu go zabrać :evil_lol:
W sumie to nie zdziwiłabym się jakbyśmy go od razu wzięli :)
A mam jeszcze pytanko- S rogz będzie dobra dla grzywka :razz:?

Posted

Nie mogę się doczekać, aż go będziesz miała :)
Myślę, że s byłaby dobra, ale najlepiej możesz poprosić jakiegoś właściciela grzywka, żeby Ci mniej więcej podał obwód jego szyi, albo najlepiej zadzwonić do hodowcy, żeby Ci podał obwód szyi Twojego przyszłego pieska :)

Posted

Ska będzie dobra :) 5miesięczny psiak już ma większy obwód szyjki niż mały 8tyg dzieciak, a maluch ma koło 19cm, z tego co się orientuje to dorosły grzywek ma koło 29cm

Posted

Cześć, nie odzywalam się wczesniej, mimo, że galerie podczytywałam od dawna ;)

Bardzo mi przykro z powodu Nera, ale najlepszym lekarstwem na ten ból jest kolejny psiak :) Trzymam kciuki za grzywka :)

Pozdrawiamy :)

Posted

Ma być na jakąś literę? na N-po Nerku?
Jest dużo imion z krótkich Alex,Dex,Iwan,Iwo, Niño(ninjo od El Niño -prąd atmosfer. z hiszp.chłopiec),Rasti, Tobi, Apollo, Zeus, Prince,Amorek..