Jump to content
Dogomania

Uratuj psie dziecko, one umierają! // 3200zł=leczenie // POMÓŻ NAM FINANSOWO! błagam.

Recommended Posts

Posted

auraa napisał(a):
to jeszcze szczeniak?

tak od kilku miesięcy zatrzymaliśmy się na etapie 10-12 miesięcy. Nawet wet zaniżył wiek w książeczce, bo wyszedł z założenia, że lepiej odłodzić, ale tak na teraz to ma pewnie naprawdę z 12-14 miesięcy.

Posted

[quote name='tripti']czyli wtorek, zmieniłam na początku wątku. Kto weźmie beżową sunię z klatki Mani???? resztę też jakoś trzeba "rozebrać" póki żyją i jeszcze są.

sorki - nie w worku - we WTOREK JADE!!!

sunie zarezerwowałam w schronie na siebie - taką mam możliwość

te w tym drugim koszu tez już mają kartke - nie oddawac byle komu - nie oznacza to, ze schron oddaje "byle komu"////ale maja na uwadze to, ze szczyle są juz w sieci
uwrażliwiłam - o co chodzi z tym, ze maluchy sa w sieci

i w tym miejscu dziękuję schronowi w Radomiu, ze umożliwiają takie akcje...
przychodzi taka jedna i zamawia psy...
jedna sunia to miesiac czekała z naklejka "rezerwacja - jedzie do domu do warszawy"

niemiłe info - zeszła jedna sunia co ją ogłaszałąm - starsza - ok 5 mc - parwo. w sobote była zdrowa...dziś odeszła :(
była na małej kwarantannie - ten cholerny toxyczny budynek :(
była sama, pod okiem opiekunów - i nagle umarła :(

Posted

Kurcze jak tu zabrać tylko jedną sunie jutro!!!!JAK ONE RAZEM TAK SIEDZA!!!!
wiecie co ---- ja zabiore obie ---- jade z jedna suka do domu ----zostane w wawie do weekendu???

moze sie jakiś dt znajdzie dla Malej ???co
nie mam sumienia zabrać jedną, a drugą zostawić samą w tej klatce!!!!!!!!!!!!!

wrócić do rodziców do domu z kolejną suką - nie moge - zabiją mnie :/

Posted

halo halo!!! nikt tu nie zajrzał dziś jeszcze.... chciałam dać znać, że szczeniaki w koszyczku jadą już do wawy.... kto pomoże???

mają ze sobą na wynos tabletki na robaki i szczepionkę do podania za tydzień. Ja jestem pod wrażeniem tego schroniska, naprawdę zależy im żeby psy trafiały do dobrych domów i jeszcze pomagają jak mogą...

Posted

dt jest dla tej rudej długiej Mani, siostra jest w sumie niewiele większa, ale wyższa, tak wyszło na zdjęciu, że to niby taki "kolos" przy Mani. Siostra Mani jest taka z charakterem labka jak to Anita określiła.

Posted

jej, dostałam właśnie mmsa od Anity, jak ta beżowa niunia siedzi u Niej na kolanach i "prowadzi" auto :)))) komu mogę przesłać do wstawienia? ja nie mam opcji wejścia do laptopa z komórki. Piękne są maluchy!!! Beżowa jednak jest większa od rudej, zdecydowanie różnych ojców miały :)

Posted

zapytam o te nakrapiane wieczorkiem, czyli te dwa białe z czarnymi znaczeniami? - jaka płeć. Te pieski będą raczej małe. Siedzą w biurze, więc z innymi psami nie mają kontaktu, ale wiadomo czasami pracownik może coś niechcący przenieść na sobie, na dzień dzisiejszy raczej zdrowe, mały biały ma chyba zapalenia spojówek.

Posted

to są małe MASAKRY!!!!
zdjęły mi skarpety!!!pogryzły...szaleją...
a ta mała MANIA to nie taka Mania wcale!!!
apetyt wilczy mają - mała do odchudzenia - bebech ma jak dwa psy - to niestety schronisko = przejedzenie /to samo było z żabolem:)/
KUPY MAM NA SOBIE - ŁADNE!!!!!!!!!!!jesli mozna powiedzieć, ze goofno jest ładne!
Urządzają gonitwy po domu...przeciągają skarpety i sznur...

ŻARŁOKI JEDZĄ SUCHE!!!!
gryza..szczekają....
dwie MASAKRY!
zdjęć nie wkleje tez - niestery/...ale zaraz porobie nowe:P

Posted

tak Anita ma dwie sztuki małe i trzy swoje i chyba już jej wszystkie dały nieźle popalić :) a głośno było jak w schronisku tak pięknie maluchy ćwierkały:) Anita, ale Ty nie pisz, że to takie małe masakry, bo to pozory i nikt nie weźmie tego malucha, bo przestraszysz ;)

Posted

wysłałam Equus :)

a to fotki, które Anita wrzuciła na inny wątek, chyba dla zachęty ;)

MANIA

Bezia /chociaż jeszcze szukami inspiracji na imie...ktos moze ma jakies ciekawe/