anita_happy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 o ja...superrrrrrrrrrrrrrrrrr...expresowa przesylka Quote
anita_happy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 niestety jeden czarny..mały i nakrapiany jeden walczy - bezowy dwa jako tako - nawadniane były wyjątkowo słabe :( Quote
tripti Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 anita_happy napisał(a):okaże się....z Warszawy czekam z duszą na ramieniu :) może akurat!!! dziękujemy za ogłoszonka! Quote
tripti Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Anita, Twój alarm z FB wypatrzyli ludzi z dogo, m.in. Paulina78, już rozsyła po wątkach, właśnie ALARM i POMOCY!!!! PATRZCIE A L A R M!!! RADOM I OKOLICE!!!!Pilnie potrzeby kąt dla psiej rodziny - matka jamnikowa...i 6 micrusów....SUNIA urodziła w lesie, dokarmiana przez parę osób...DZIŚ karmiciele jak poszli dać psiakom jedzenie odkryli, że dwa szczeniaki są skatowane!!!Matka skopana------potrzebny kąt dla tej rodziny-----jutro juz może być za późno. WIDOCZNIE KOMUŚ PRZESZKADZAJĄ!!!!!Kto ma kawałek szopy...pomieszczenia....gdzie można zrobic prowizoryczny kojec dla dzielnej suni i jej żyjących jeszcze dzieci - małe już widza i jedzą same!!!!FINANSE na jedzenie i szczepienie - o to głowa nie boli - SĄ!!!!!nie ma tylko bezpiecznego miejsca dla tej rodziny....SCHRONISKO ODPADA - schronisko dla tych malcy = śmierć /w schronisku umarły dziś 4 szczeniaki!!!! na parwo/ ------------------KTO DA KĄT aby ta rodzina bezpiecznie poczekała na swoje domy------- kontakt [email protected] /0 692 407 681 !!!!!PILNE!!!!!!! POTRZEBA PILNIE DT!!! MASAKRA!!! ZARAZ BĘDĄ ZDJĘCIA!!! Quote
P78 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 [quote name='tripti']Anita, Twój alarm z FB wypatrzyli ludzi z dogo, m.in. Paulina78, już rozsyła po wątkach, właśnie ALARM i POMOCY!!!! PATRZCIE A L A R M!!! RADOM I OKOLICE!!!!Pilnie potrzeby kąt dla psiej rodziny - matka jamnikowa...i 6 micrusów....SUNIA urodziła w lesie, dokarmiana przez parę osób...DZIŚ karmiciele jak poszli dać psiakom jedzenie odkryli, że dwa szczeniaki są skatowane!!!Matka skopana------potrzebny kąt dla tej rodziny-----jutro juz może być za późno. WIDOCZNIE KOMUŚ PRZESZKADZAJĄ!!!!!Kto ma kawałek szopy...pomieszczenia....gdzie można zrobic prowizoryczny kojec dla dzielnej suni i jej żyjących jeszcze dzieci - małe już widza i jedzą same!!!!FINANSE na jedzenie i szczepienie - o to głowa nie boli - SĄ!!!!!nie ma tylko bezpiecznego miejsca dla tej rodziny....SCHRONISKO ODPADA - schronisko dla tych malcy = śmierć /w schronisku umarły dziś 4 szczeniaki!!!! na parwo/ ------------------KTO DA KĄT aby ta rodzina bezpiecznie poczekała na swoje domy------- kontakt [email protected] /0 692 407 681 !!!!!PILNE!!!!!!! POTRZEBA PILNIE DT!!! MASAKRA!!! ZARAZ BĘDĄ ZDJĘCIA!!! Jestem, jestem! Quote
tripti Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Paulina na tym wątku nie ma tych szczylków z lasu, jest tylko część tych ze schroniska i Mania i Dyzia na dt. Quote
Equus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 anita_happy napisał(a):niestety jeden czarny..mały i nakrapiany jeden walczy - bezowy dwa jako tako - nawadniane były wyjątkowo słabe :( :( a na zdjęciu tak jeszcze dobrze wyglądały:placz: no nieeee... a co je dopadło, parwo? rany zaraz i reszta się pozaraża:placz: anita_happy napisał(a):/mam zdjecia...padneisz:-(/ masz rację - padłam... co tu zrobic:shake: Quote
anita_happy Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 co nas nie zabije to nas wzmocni.... niestety - zaraza jest paskudna - co gorsze!!!szczepienie na wirusówki w schronie to masakra jakaś - jak zaczepisc malucha w takim srodowisku - jak on potem musi byc odizolowany od innych psów...szok. Z DOBRYCH INFO.... mamy jedno DT w Wawie, które weźmie malca z lasu /DT załatwiło transport!!!!/ mamy kojec na tydzień/półtora dla suni i malcy /za kase - ale tym sie nie martwie - oby psy były bezpieczne/ Dzis podjechali porobic foty i nakarmic maluchu - wyleciał jakis dewiant i bluzgał na lewo i prawo - szkoda, że mnie tam nie ma!!!!!ja bym mu zabluzgała I JESZCZE LEPSZE INFOOOOO!!!!!!!!!!! w niedzielę Dyzia ma wizytację rodziny, która wyraziła chęć poznania Dyziola!!!!! jak Pani powiedziałam, ze Dyzia sika na podkłady to nie mogła uwierzyc "jka kot?" no tak - jak sie jest mądrym to sie czai zasady :) hihihi co nie oznacza, ze koope dzis za fotelem zlokalizowałam po zapachu :/ MAŁPA jedna kupiłma szelki - za male !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!cholera były by na Manie! jak mi nie przyjmą w sklepie to chyba sama w nich bede chodzic....bo Mania pójdzie do swojego domu zanim te szelki dojdą do Grodziska :) Quote
Equus Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 rany to są jeszcze jakieś maluchy z lasu... Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 pachnąca i już w ogóle "nieschroniskowa" Dyziula pozdrawia....wykąpana i wysuszona, a ja PODRAPANA!!!!!!!!!!!!!! Quote
tripti Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 fajnie, to chyba ta Pani właśnie się odezwała :) czyli przyjedzie obejrzeć? super!!! :) bardzo taka miła, spokojna i opanowana, co się ostatnio sporadycznie trafiało. Lokalizacja warszawa mokotów. Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 [quote name='tripti']fajnie, to chyba ta Pani właśnie się odezwała :) czyli przyjedzie obejrzeć? super!!! :) bardzo taka miła, spokojna i opanowana, co się ostatnio sporadycznie trafiało. Lokalizacja warszawa mokotów. ta - jutro ma przyjechać :) PRZEŚWIETLIMY!!!!nie oddamy jutro towrau A teraz porcja nowych i pachnących zdjeć P kurcze - jakby nie było zdjecia ze schroniska - to mogli by godać, że to nasze Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 dowód w TLE KANAPOWANIE opanowane do perfekcji Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 piękna i puszysta i pachnąca sceniackeim *************************************************************** Quote
anita_happy Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 małpa zdarła mi tapetę ze scianki kuchennej!!!!małpa do potęgi ntej - ale wybaczam.... WIĘCEJ ZDJEC!!!! http://s1100.photobucket.com/albums/g420/bezdomneradom10/do%20adopcji/Dyzia%20i%20Mania/#!cpZZ1QQtppZZ24 Quote
otita Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Jenyyyyyyyyyy jakie nochale cudne!!!!!! I pasują Ci do kanapy! :lol: Quote
tripti Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 słodziaki to fakt, ale te szczeniaki mają takie kruche życie, dziś odeszła taka malutka Gwiazdeczka z łodzkiego schroniska, cieszyła się domem tylko przez chwilę, takie małe niewinne :( a Dyzia też niezłego stracha napędziła wszystkim... Quote
anita_happy Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 Equus napisał(a)::( a co z Dyźką było? jezu nie pytaj - dzis rano pojechałam na Gagarina - tam podejrzenie PARWO! badania....badania...próbki ale wetka zaczeła kuracje - antybioty..leki..Kroplówa do żyły /wenflon/ DZIELNA DYZIULA - bolesny zastrzyk dostała i dziabneła panią wet... potem w domu była smutna i spala..spała...spala... Ale miała prawo zadzwoniłąm po wyniki Parwo - ujemny test morfologia - kiepska - JEST potworne zapalenie Najprawdopodobnie jelitowe cos WET powiedziała, ze trzeba UWAZAC szczepimy sie za 3 tygodnei dopiero i sunia musi być pod okiem...jak wymiotuje - na sygnale do weta Mamy zrobic jeszcze próbkę z koopy Dziś jak w nocy jechałyśmy do weta to Dyzia koopy nie zapodała!!! wiec czekamy na koopsko z utesknieniem :) Jutro kroplówka i antybiot + testy na robale ALE SUNIA musi być pod okiem - bo licho czycha....a stracha napędzila!!!!! ALE ja mam dzis urodziny i mi zrobił prezent :) Quote
tripti Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 to się nawet nie pochwaliłaś!!! z urodzinami!!! WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! samych sukcesów na polu adopcyjnym, spełnienia marzeń, radości i powodów do uśmiechu każdego dnia, zdrówka i wszystkiego czego sobie jeszcze zapragniesz :) ale numer... ani słówkiem nic a nic... Quote
anita_happy Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 czemu ja ja muszę oddac ------klonika mojego kochanego!!!!!!!!!!!!! Quote
anita_happy Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 a czym sie tutaj chwalić..ze 31 lat na karku i 3 psy w domu i jedne na DT :) hihihih super ten psi tort :) hahahahahahahhah ciesze sie, ze Dyziola lepszy stan....kuleje troche na tą łapineę z wenflonem...ale Dzielna jest - nie rozrywa opatrunku Quote
Recommended Posts