Jump to content
Dogomania

Uratuj psie dziecko, one umierają! // 3200zł=leczenie // POMÓŻ NAM FINANSOWO! błagam.

Recommended Posts

Posted

oj kurcze... to jakaś plaga wręcz... tak szkoda tych maluchów :(

Mania szczęśliwa w swoim domku, dostałam dziś fajnie zdjęcia rodzinne, jest rozpieszczana i wejdzie swojej rodzince na głowę zanim się obejrzą to najmniejsze będzie rządzić :) jakoś na dniach coś powstawiam może.

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Widzę, że też lubisz takie szorściaki. ;)

lubie lubie i to bardzo ;)
ogólnie ma takie umaszczenie ze odrazu wpada w oko-długo szukac chyba nie bedzie domku
napewno nie bedzie :)
to wez odrazu trzy bo Torpeda szybko domek znajdzie i bedzie zaburzona równowaga :evil_lol:

Posted

MartynaP napisał(a):
lubie lubie i to bardzo ;)
ogólnie ma takie umaszczenie ze odrazu wpada w oko-długo szukac chyba nie bedzie domku
napewno nie bedzie :)
to wez odrazu trzy bo Torpeda szybko domek znajdzie i bedzie zaburzona równowaga :evil_lol:

Jak TZowi powiedziałam, że będą dwa zamiast jednego, to się obruszył. Jakbym powiedziała, że będą trzy, musiałabym chyba szukać innego lokum wraz ze zwierzyńcem. :evil_lol:

Posted

GrubbaRybba napisał(a):
Jak TZowi powiedziałam, że będą dwa zamiast jednego, to się obruszył. Jakbym powiedziała, że będą trzy, musiałabym chyba szukać innego lokum wraz ze zwierzyńcem. :evil_lol:

łooo to twój TZ nie lubi promocji 2+1 gratis :crazyeye: :evil_lol:

Posted

nic mi nie mówcie!!!skonczylam odpowiadac na emile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TORPEDA ma chętnego!! Zielonka / Wawa

wiec Rybciu - musisz kogoś innego brac..
dom brzmi nieźle - do spradzenia..KTO ZNA KOGOS Z ZIELONKI /MARKI
ja mam bliskko, ale jutro wyfruwam do Szydłowca!!!!

TOSKA - tez o nią Pani pytała - ankieta wysłaana/wypełnina.OK

Martwią mnie te z lasu - je trzeba zabierac

a to ich mama

Posted

wyślę Ci popołudniu namiary na Zielonkę, ja nie wiem, które to tez z lasu, bo z nadmiaru zgubiłam się, ale obrotnie działasz Anita;) cieszę się, że ta matka złapana przynajmniej nie będzie powtórki i ważne, że też bezpieczna, ale ładna mała może znajdzie dobry domek.

Posted

[quote name='anita_happy']nic mi nie mówcie!!!skonczylam odpowiadac na emile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
TORPEDA ma chętnego!! Zielonka / Wawa

wiec Rybciu - musisz kogoś innego brac..
dom brzmi nieźle - do spradzenia..KTO ZNA KOGOS Z ZIELONKI /MARKI
ja mam bliskko, ale jutro wyfruwam do Szydłowca!!!!

TOSKA - tez o nią Pani pytała - ankieta wysłaana/wypełnina.OK

Martwią mnie te z lasu - je trzeba zabierac

Z Zielonki jest Bazyliah, z Ząbek Aga-33-76, a z Wołomina kinia1984.

Cieszę się, że dla Torpedy i Tośki szykują się domki.

I mam jeszcze takie pytanie. W czasie mojej pracy szczeniory musiałyby siedzieć w kennelu. Czy nie jest niebezpieczne, aby Evita (po parwo) siedziała w jednym kennelu z jakimś innym szczylem, który parwo nie przeszedł? Czy Evitka może jeszcze zarażać?