tripti Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 oj kurcze... to jakaś plaga wręcz... tak szkoda tych maluchów :( Mania szczęśliwa w swoim domku, dostałam dziś fajnie zdjęcia rodzinne, jest rozpieszczana i wejdzie swojej rodzince na głowę zanim się obejrzą to najmniejsze będzie rządzić :) jakoś na dniach coś powstawiam może. Quote
anita_happy Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 ja to sobie ja obejrze na life :P w niedziele Quote
anita_happy Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 [quote name='anita_happy'] przyżyły i maja sie lepiej,a nawet dobrze są na kwarantannie totalniej - testy na parwo za pare dni bezowy piesek i nakrapiana sunia sunia EVITA piesek FABIO Quote
MartynaP Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 tak dużo maluchów skąd tyle domków wziąśc :( Quote
GrubbaRybba Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Ja wczoraj zaproponowałam DT dla dwóch psiaków - Torpedy i Evity. Napisałam w tej sprawie do Anity_happy. Mam nadzieję, że testy psiurków wypadną dobrze i że będą mogły do mnie przyjechać. Quote
MartynaP Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 Torpeda odrazu mi wpadła w oko z racji urody ;) Quote
GrubbaRybba Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 MartynaP napisał(a):Torpeda odrazu mi wpadła w oko z racji urody ;) Widzę, że też lubisz takie szorściaki. ;) Quote
MartynaP Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 GrubbaRybba napisał(a):Widzę, że też lubisz takie szorściaki. ;) lubie lubie i to bardzo ;) ogólnie ma takie umaszczenie ze odrazu wpada w oko-długo szukac chyba nie bedzie domku napewno nie bedzie :) to wez odrazu trzy bo Torpeda szybko domek znajdzie i bedzie zaburzona równowaga :evil_lol: Quote
GrubbaRybba Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 MartynaP napisał(a):lubie lubie i to bardzo ;) ogólnie ma takie umaszczenie ze odrazu wpada w oko-długo szukac chyba nie bedzie domku napewno nie bedzie :) to wez odrazu trzy bo Torpeda szybko domek znajdzie i bedzie zaburzona równowaga :evil_lol: Jak TZowi powiedziałam, że będą dwa zamiast jednego, to się obruszył. Jakbym powiedziała, że będą trzy, musiałabym chyba szukać innego lokum wraz ze zwierzyńcem. :evil_lol: Quote
MartynaP Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 GrubbaRybba napisał(a):Jak TZowi powiedziałam, że będą dwa zamiast jednego, to się obruszył. Jakbym powiedziała, że będą trzy, musiałabym chyba szukać innego lokum wraz ze zwierzyńcem. :evil_lol: łooo to twój TZ nie lubi promocji 2+1 gratis :crazyeye: :evil_lol: Quote
anita_happy Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 nic mi nie mówcie!!!skonczylam odpowiadac na emile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TORPEDA ma chętnego!! Zielonka / Wawa wiec Rybciu - musisz kogoś innego brac.. dom brzmi nieźle - do spradzenia..KTO ZNA KOGOS Z ZIELONKI /MARKI ja mam bliskko, ale jutro wyfruwam do Szydłowca!!!! TOSKA - tez o nią Pani pytała - ankieta wysłaana/wypełnina.OK Martwią mnie te z lasu - je trzeba zabierac a to ich mama Quote
MartynaP Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 które to te z lasu ? oglądam FB i niewiem juz juz -tyle ich jest...wszedzie :( Quote
tripti Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 wyślę Ci popołudniu namiary na Zielonkę, ja nie wiem, które to tez z lasu, bo z nadmiaru zgubiłam się, ale obrotnie działasz Anita;) cieszę się, że ta matka złapana przynajmniej nie będzie powtórki i ważne, że też bezpieczna, ale ładna mała może znajdzie dobry domek. Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 [quote name='anita_happy']nic mi nie mówcie!!!skonczylam odpowiadac na emile!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! TORPEDA ma chętnego!! Zielonka / Wawa wiec Rybciu - musisz kogoś innego brac.. dom brzmi nieźle - do spradzenia..KTO ZNA KOGOS Z ZIELONKI /MARKI ja mam bliskko, ale jutro wyfruwam do Szydłowca!!!! TOSKA - tez o nią Pani pytała - ankieta wysłaana/wypełnina.OK Martwią mnie te z lasu - je trzeba zabierac Z Zielonki jest Bazyliah, z Ząbek Aga-33-76, a z Wołomina kinia1984. Cieszę się, że dla Torpedy i Tośki szykują się domki. I mam jeszcze takie pytanie. W czasie mojej pracy szczeniory musiałyby siedzieć w kennelu. Czy nie jest niebezpieczne, aby Evita (po parwo) siedziała w jednym kennelu z jakimś innym szczylem, który parwo nie przeszedł? Czy Evitka może jeszcze zarażać? Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 MartynaP napisał(a):łooo to twój TZ nie lubi promocji 2+1 gratis :crazyeye: :evil_lol: Może jakby chodziło o mecze piłkarskie to tak. :P Quote
GrubbaRybba Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 Podnoszę psiaki. A co tu taka cisza? Quote
MartynaP Posted January 24, 2011 Posted January 24, 2011 no to KRZYCZYMY zeby cicho nie bylo ;) Quote
tripti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 i jak z tymi dzieciakami? będą jechały na dt? Quote
GrubbaRybba Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 Narazie się dowiedziałam, że Evitką zainteresował się jakiś domek z Krakowa. Quote
tripti Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 GrubbaRybba napisał(a):Narazie się dowiedziałam, że Evitką zainteresował się jakiś domek z Krakowa. a jakieś inne szkraby? tak ich duży wybór :( Quote
MartynaP Posted January 25, 2011 Posted January 25, 2011 ja mam dom dla szczeniaka ale w Zabrzu Quote
Recommended Posts