Jump to content
Dogomania

KIELCE Międzynarodowa, 18-19.11.2007

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hotelik zaklepany :multi: wyjazd w piątek pod wieczór tj. 16.11.07
Jakby ktoś z nie miał czym się dostać na trasie Bytom - Kielce to służe pomocą, mogę zabrać dwa małe psiaki + właściciel bądź jeden większy + właściciel ale bez klatek bo te się nawet złożone nie zmieszczą.:shake:

Posted

Czy jest tu może ktoś z oddziału kieleckiego. Chciałam zmienić klasę mojemu psu (wiem , że rychło w czas:oops:) myślałam, że ponieważ termin nie minął (do jutra jest z tego co pamiętam) to jakoś się uda a tu mnie odesłali do kogoś kto ma składać czy drukować katalog. Czy wogóle jest jeszcze szansa czy sobie lepiej odpuścić. :placz:

Posted

[quote name='panienkabubu']Dzisiaj dzwoniłam do ZK Kielce i dowiedziałam się, że nie są w stanie sprawdzić żadnego psa, czy jest, czy go nie ma, będzie to możliwe najwcześniej po 1 listopada.[/quote]
Ja też wczoraj dzwoniłam i uzyskałam informację:pPani sprawdzała po nazwisku.

Posted

[quote name='karolka']Jak to, skąd ta informacja, jest pewna. A opłaty na 100% większe od jutra?[/QUOTE]
Tak - wszystko jest na ich stronie internetowej [URL]http://zkwpkielce.republika.pl[/URL] (chyba dobry adres)

Posted

Taki tekst jest na stronie związku

[LEFT][B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Szanownych Wystawców informujemy,że termin przyjmowania zgłoszeń na [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=#ff0000]II Międzynarodową Wystawę Kielce 2007 został przedłużony do 22.10.2007. [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Jednocześnie przypominamy ,że opłaty wniesione do dn.12.10.2007 (decyduje [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=#ff0000]data dokonania przez Państwa wpłaty) są traktowane jak wniesione w I terminie.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=#ff0000]Od 13.10.2007 obowiązuje opłata w II terminie czyli 120 PLN za każdego psa[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=#ff0000] bez względu na klasę i ilość zgłaszanych psów (prosimy uważnie czytać [/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Calibri][SIZE=4][COLOR=#ff0000] informacje zawarte w pliku "formularz elektroniczny" )[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B][/LEFT]

Posted

[quote name='panienkabubu']ale opłat już nie przedłużyli :x :evil_lol:[/quote]

Za to pozwolili niektorym bez problemu suczkę wycofać więc są chyba OK.? Co do przedłużenia opłat, zasady są proste kto zabrania zgłaszać
(i opłacać ) w lipcu, sierpniu, wrześniu czy do 12 pazdziernika włącznie ?
Ktoś kto postanowił zgłosić po 12 pazdziernika to jego decyzja(finansowa też) i nad czym tu się rozwodzić (poza nabijaniem sobie postów)
Katalog przedwystawowy jak co roku będzie dostępny na stronie na 7-10 dni przed wystawą.

Posted

[quote name='Iwona1984']no to widze ze podkarpacie jedzie zawładnąć Kielcami:evil_lol:[/quote]

Trzeba miec taką nadzieję :) Nasza mała kropka będzie miala debiut w szczeniorkach. A duza żeby nie zapomniała co to wystawy :)

Posted

[quote name='desert wind']Za to pozwolili niektorym bez problemu suczkę wycofać więc są chyba OK.? Co do przedłużenia opłat, zasady są proste kto zabrania zgłaszać
(i opłacać ) w lipcu, sierpniu, wrześniu czy do 12 pazdziernika włącznie ?
Ktoś kto postanowił zgłosić po 12 pazdziernika to jego decyzja(finansowa też) i nad czym tu się rozwodzić (poza nabijaniem sobie postów)
Katalog przedwystawowy jak co roku będzie dostępny na stronie na 7-10 dni przed wystawą.[/QUOTE]
Wycofanie suczki z wystawy to całkiem naturalna rzecz - jakoś nigdy nikt się nie sprzeciwiał i nie robił żali z tego powodu, tylko Kielce coś w tym roku mają za dużo problemów, zarówno z tym, jak i np. z fundowaniem nagród.