Jump to content
Dogomania

GALERIA SAMOGRAJA czyli OGARY POLSKIE i reszta ferajny!!! TATA[*] str. 28

Recommended Posts

• Replies 1.5k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Samograjku,

przejrzałam całą galerię od A do Z i muszę przyznać, że wszytskie Ogarki, które gościły w Waszym domu były wyjątkowe :loveu: :loveu: :loveu:
Bardzo miło ogląda się zdjęcia, pięknej Żmiłki i nic dziwnego, że tak szybko odnosi takie sukcesy, gratulujemy i oczywiście, życzymy tych sukcesów jak najwięcej.

Haskaczki córki jak i Grzywaczek tez cudowne :loveu:

Szkoda, że Nam nie udało się Was poznać w Chorzowie, bo także byliśmy i to z Oskarkiem :loveu: Mam jenak, nadzieję, ze nadarzy się jeszcze niejedna okazja do zapoznania się :p

Posted

[quote name='mmbbaj']No i proszę, drugie ;)

mmbbaj zaniemówiłam!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale cudo!!!! baaaardzo dziękuję!!!!:Rose: :Rose: :Rose:

[quote name='Daga_i_Oskar'] Mam jenak, nadzieję, ze nadarzy się jeszcze niejedna okazja do zapoznania się :p
Dziekujemy za pochwały!!! Też mamy nadzieje na rychłe spotkanie!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Tak sobie pomyślałam, że skoro nie mam www mogłabym do GALERII SAMOGRAJA wrzucić trochę swoich rysunków, które ostatnio wykonałam.

pies *luthien*ERGA

pies Moniś NODDY

pies POLNEJ

gończy

ŁADNIEJSZE TUTAJ:

Posted

Śliczne fotosiki:)
Choć na ogarach sie nie znam (tj, jeśli chodzi o wzorzec) to i tak Żmiłka wydaje się być przepiękna! (tak szybko championat<wow>)
POzdrawiamy, ucałuj <mam nadzieję> zimne noski:):)

Posted

[quote name='samograj']Tak sobie pomyślałam, że skoro nie mam www mogłabym do GALERII SAMOGRAJA wrzucić trochę swoich rysunków, które ostatnio wykonałam.

Aniu i kto tu o talenty pyta? :mad: :mad: :mad: Piękne rysunki :loveu: Toż ty artystka jesteś :multi: Dawaj więcej!:lol:

Posted

Pozwoliłam sobie zrobić dla Ciebie do kompletu avatar. Przepraszam, że tak bez pytania. Nie mówie, że ten, który masz jest zły, ale stracił jakość, bo został zapisany jako gif :)

Posted

[quote name='BBeta']Pozwoliłam sobie zrobić dla Ciebie do kompletu avatar. Przepraszam, że tak bez pytania. Nie mówie, że ten, który masz jest zły, ale stracił jakość, bo został zapisany jako gif :)

DZIĘKI !!! JUŻ ZMNIEJSZYŁAM KPMPRESJĘ I WKLEIŁAM, JAK WIDAC!!!:loveu:

[quote name='Malta-GD']Śliczne fotosiki:)
Choć na ogarach sie nie znam (tj, jeśli chodzi o wzorzec) to i tak Żmiłka wydaje się być przepiękna! (tak szybko championat<wow>)
POzdrawiamy, ucałuj <mam nadzieję> zimne noski:):)
BYŁ PYSIO W ZIMNE NOSKI!!! DZIĘKI:loveu:

[quote name='mmbbaj']Aniu i kto tu o talenty pyta? :mad: :mad: :mad: Piękne rysunki :loveu: Toż ty artystka jesteś :multi: Dawaj więcej!:lol:
TY MAŁGOŚ NIC NIE MÓW, BO WIDZIAŁAM CO TWORZYCIE Z MĘŻEM, a MIŁEK to MUŁEK!!!:cool1:

[quote name='nomu']Piękne rysunki jestem pełna podziwu:crazyeye:
:oops: :oops: :oops:

Posted

[quote name='mmbbaj']Aniu i kto tu o talenty pyta? :mad: :mad: :mad: Piękne rysunki :loveu: Toż ty artystka jesteś :multi: Dawaj więcej!:lol:
DOKLEJAM DO ISTNIEJACEGO JUŻ POSTU!!!
DZIŚ MAM DZIEŃ PLASTYCZNY!!!:loveu: :loveu: :loveu:
BTW.
MOŻE WYMYŚLISZ JAKĄŚ KOMPOZYCJĘ NA TYTUŁ GALERII OBRAZÓW???
ŚWIERKLANIEC JEST REWELKA!!! TAM TEŻ BĘDĘ DOKLEJAĆ ZDJĘCIA, JUŻ POŚWIATA MI POZWOLIŁA ŚWISNĄĆ SWOJE!!!

Posted

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Taaa, chyba zastosowałam zbyt wielkie skróty myślowe :roll: .
"No no, całkiem całkiem to wygląda :p " - dotyczyło avatarka i bannerka, które to widziałam już chyba wczoraj, ale nie miałam okazji pochwalić :loveu:

"Gratuluję :loveu:" - Dotyczyło pieczątki, której nie widziałam, bo jestem już stara i ślepa :roll: .

Posted

Basia_Sz napisał(a):
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
Taaa, chyba zastosowałam zbyt wielkie skróty myślowe :roll: .
"No no, całkiem całkiem to wygląda :p " - dotyczyło avatarka i bannerka, które to widziałam już chyba wczoraj, ale nie miałam okazji pochwalić :loveu:

"Gratuluję :loveu:" - Dotyczyło pieczątki, której nie widziałam, bo jestem już stara i ślepa :roll: .

AAA!!!
Teraz rozumiem. No dorobiłam się. To takie swoiste TATOO!!!:evil_lol: