mmbbaj Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Aniu, zrobiłam dwa, ale mi się nie podobało więc wklejam jedno :evil_lol: Jak poprawię to wkleję! Quote
Daga_i_Oskar Posted September 21, 2006 Posted September 21, 2006 Samograjku, przejrzałam całą galerię od A do Z i muszę przyznać, że wszytskie Ogarki, które gościły w Waszym domu były wyjątkowe :loveu: :loveu: :loveu: Bardzo miło ogląda się zdjęcia, pięknej Żmiłki i nic dziwnego, że tak szybko odnosi takie sukcesy, gratulujemy i oczywiście, życzymy tych sukcesów jak najwięcej. Haskaczki córki jak i Grzywaczek tez cudowne :loveu: Szkoda, że Nam nie udało się Was poznać w Chorzowie, bo także byliśmy i to z Oskarkiem :loveu: Mam jenak, nadzieję, ze nadarzy się jeszcze niejedna okazja do zapoznania się :p Quote
samograj Posted September 21, 2006 Author Posted September 21, 2006 [quote name='mmbbaj']No i proszę, drugie ;) mmbbaj zaniemówiłam!!! :crazyeye: :crazyeye: :crazyeye: Ale cudo!!!! baaaardzo dziękuję!!!!:Rose: :Rose: :Rose: [quote name='Daga_i_Oskar'] Mam jenak, nadzieję, ze nadarzy się jeszcze niejedna okazja do zapoznania się :p Dziekujemy za pochwały!!! Też mamy nadzieje na rychłe spotkanie!!!:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
mmbbaj Posted September 22, 2006 Posted September 22, 2006 Cześć Aniu :lol: Nie wiem czy o coś takiego ci chodziło, ale wklejam ;) Jeśli są za duże, to możesz je po prostu zmniejszyć :roll: Quote
samograj Posted September 22, 2006 Author Posted September 22, 2006 Tak sobie pomyślałam, że skoro nie mam www mogłabym do GALERII SAMOGRAJA wrzucić trochę swoich rysunków, które ostatnio wykonałam. pies *luthien*ERGA pies Moniś NODDY pies POLNEJ gończy ŁADNIEJSZE TUTAJ: Quote
agara Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Śliczne fotosiki:) Choć na ogarach sie nie znam (tj, jeśli chodzi o wzorzec) to i tak Żmiłka wydaje się być przepiękna! (tak szybko championat<wow>) POzdrawiamy, ucałuj <mam nadzieję> zimne noski:):) Quote
mmbbaj Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 [quote name='samograj']Tak sobie pomyślałam, że skoro nie mam www mogłabym do GALERII SAMOGRAJA wrzucić trochę swoich rysunków, które ostatnio wykonałam. Aniu i kto tu o talenty pyta? :mad: :mad: :mad: Piękne rysunki :loveu: Toż ty artystka jesteś :multi: Dawaj więcej!:lol: Quote
BBeta Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Pozwoliłam sobie zrobić dla Ciebie do kompletu avatar. Przepraszam, że tak bez pytania. Nie mówie, że ten, który masz jest zły, ale stracił jakość, bo został zapisany jako gif :) Quote
nomu Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 Piękne rysunki jestem pełna podziwu:crazyeye: Quote
samograj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='BBeta']Pozwoliłam sobie zrobić dla Ciebie do kompletu avatar. Przepraszam, że tak bez pytania. Nie mówie, że ten, który masz jest zły, ale stracił jakość, bo został zapisany jako gif :) DZIĘKI !!! JUŻ ZMNIEJSZYŁAM KPMPRESJĘ I WKLEIŁAM, JAK WIDAC!!!:loveu: [quote name='Malta-GD']Śliczne fotosiki:) Choć na ogarach sie nie znam (tj, jeśli chodzi o wzorzec) to i tak Żmiłka wydaje się być przepiękna! (tak szybko championat<wow>) POzdrawiamy, ucałuj <mam nadzieję> zimne noski:):) BYŁ PYSIO W ZIMNE NOSKI!!! DZIĘKI:loveu: [quote name='mmbbaj']Aniu i kto tu o talenty pyta? :mad: :mad: :mad: Piękne rysunki :loveu: Toż ty artystka jesteś :multi: Dawaj więcej!:lol: TY MAŁGOŚ NIC NIE MÓW, BO WIDZIAŁAM CO TWORZYCIE Z MĘŻEM, a MIŁEK to MUŁEK!!!:cool1: [quote name='nomu']Piękne rysunki jestem pełna podziwu:crazyeye: :oops: :oops: :oops: Quote
aga =] Posted September 23, 2006 Posted September 23, 2006 cudne są te rysunki, piękna galeria :loveu: Quote
samograj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 [quote name='mmbbaj']Aniu i kto tu o talenty pyta? :mad: :mad: :mad: Piękne rysunki :loveu: Toż ty artystka jesteś :multi: Dawaj więcej!:lol: DOKLEJAM DO ISTNIEJACEGO JUŻ POSTU!!! DZIŚ MAM DZIEŃ PLASTYCZNY!!!:loveu: :loveu: :loveu: BTW. MOŻE WYMYŚLISZ JAKĄŚ KOMPOZYCJĘ NA TYTUŁ GALERII OBRAZÓW??? ŚWIERKLANIEC JEST REWELKA!!! TAM TEŻ BĘDĘ DOKLEJAĆ ZDJĘCIA, JUŻ POŚWIATA MI POZWOLIŁA ŚWISNĄĆ SWOJE!!! Quote
samograj Posted September 23, 2006 Author Posted September 23, 2006 Dostałam pieczątkę od mod!!! DZIĘKUJĘ!!! Będę ją umieszczać w bannerkach !!! Quote
Mi. Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 ALE PIĘKNE RYSUNKI!:crazyeye: No i moja Erga najwspanialsza:loveu: :evil_lol: Quote
BBeta Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Image shack mi nie działa :angryy: Jak się tylko naprawi to zaraz wkleje Twoje bannery Quote
BBeta Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Narazie jeden, bo strasznie muli :angryy: Quote
BBeta Posted September 24, 2006 Posted September 24, 2006 Udało się. Przepraszam, że dopiero teraz. Avatar dorzuce później :) Quote
samograj Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Bbeciu!!! nie widze pierwszego, z cytatem, umknął z serwera, ten do którego miał być avek!!! Bardzo CI : :loveu: :loveu: :loveu: DZIĘKUJĘ:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Basia_Sz Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 No no, całkiem całkiem to wygląda :p Gratuluję :loveu: Quote
samograj Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Basia_Sz napisał(a):No no, całkiem całkiem to wygląda :p Gratuluję :loveu: MOŻESZ SPRECYZOWAĆ!!!:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Basia_Sz Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taaa, chyba zastosowałam zbyt wielkie skróty myślowe :roll: . "No no, całkiem całkiem to wygląda :p " - dotyczyło avatarka i bannerka, które to widziałam już chyba wczoraj, ale nie miałam okazji pochwalić :loveu: "Gratuluję :loveu:" - Dotyczyło pieczątki, której nie widziałam, bo jestem już stara i ślepa :roll: . Quote
samograj Posted September 25, 2006 Author Posted September 25, 2006 Basia_Sz napisał(a)::evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Taaa, chyba zastosowałam zbyt wielkie skróty myślowe :roll: . "No no, całkiem całkiem to wygląda :p " - dotyczyło avatarka i bannerka, które to widziałam już chyba wczoraj, ale nie miałam okazji pochwalić :loveu: "Gratuluję :loveu:" - Dotyczyło pieczątki, której nie widziałam, bo jestem już stara i ślepa :roll: . AAA!!! Teraz rozumiem. No dorobiłam się. To takie swoiste TATOO!!!:evil_lol: Quote
Dobcia Posted September 25, 2006 Posted September 25, 2006 Nie wiem, czy to już mówiłam, ale masz wspaniały talent:loveu: Rysunki są świetne!!! Szczególnie podoba mi się Erga i piesek Polnej i moon light:loveu::loveu: Quote
Recommended Posts