samograj Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 marzenna79 napisał(a): Witaj kochana Aneczko !!!!!!! :multi::multi: :Rose: :buzi: Śliczne maluszki ogarkowe...:loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Pozdrawiam Was serdecznie Aniu i życzę słonecznego weekendu.:multi::loveu: Cieszę się, że jesteś z nami, że masz już za sobą ślub i wesele Jaśka oraz poród pierwiastki Żmiłki.:multi::multi::multi: Wszystkiego dobrego życzę Wam !!!!!!! :loveu::loveu: :calus: :glaszcze: Marzenko, dzieki za piekne posty, które pisałaś podczas mojej nieobecnoiści - jesteś kochana:calus: :Rose: :iloveyou: DZIĘKI ZA POWITANIE I CIEPŁE SŁOWA!!! MIZIANKA DLA SUKCESIKA ( troszkę podżyłaś z tą jego resekcją!!!) Quote
puli Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Ale odjazdowe maluchy!!! Samograjko trzymałas sie dzielnie. Gratulacje i zdrówka dla stada! No i czekamy na foty jak troche odsapniesz. Quote
bea100 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Witaj kochana!!! Tak dobrze Cię widzieć nareszcie...:multi: Cudne masz ogórczątka, tak się cieszę :multi: Jesli nie masz nic przeciwko- przekleję część na matki gończe...no i czekam na c.d... Quote
samograj Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 bea100 napisał(a):Witaj kochana!!! Tak dobrze Cię widzieć nareszcie...:multi: Cudne masz ogórczątka, tak się cieszę :multi: Jesli nie masz nic przeciwko- przekleję część na matki gończe...no i czekam na c.d... Witaj Beatko!!!!:multi: PRZEKLEJAJ !!!!!! Jak Jasiek z Dominiką wrócą z wycieczki na BABIĄ GÓRĘ (taki jednodniowy wypad) będę miała aparat i porobię nowe wyraźne zdjęcia każdemu maluchowi z osobna (te robiła gogunia, pieski jeszcze były malutkie, teraz to są klocuchy - ŻMIŁKA jest świetną mamą) Quote
bea100 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Dziękuję :p No to jako ,,wymagająca babcia" ;) poproszę o foteczkę każdego z maluszków ale już z imieniem :multi: Quote
samograj Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 bea100 napisał(a):Dziękuję :p No to jako ,,wymagająca babcia" ;) poproszę o foteczkę każdego z maluszków ale już z imieniem :multi: Piesek będzie miał na imię OBÓJ, bo właściciel KUMPLA jest mgr sztuki - oboista!!!:eviltong: Choć fajnie brzmiałoby OGRAJ Samograj:p Imiona dla suniek, zasugerowane przez CIEBIE, BEATKO,to: OKRASA, OCHOTNA, OKARYNA lub... OPERA chyba, że nowi właścieciele wymyślą swoje własne (mają czas dopóki nie wytatuujemy) Quote
samograj Posted May 3, 2007 Author Posted May 3, 2007 puli napisał(a):Ale odjazdowe maluchy!!! Samograjko trzymałas sie dzielnie. Gratulacje i zdrówka dla stada! No i czekamy na foty jak troche odsapniesz. PULI, umknął mi Twój post. Dzięki i obiecuję masę zdjęć, uroczych kluseczek!!! Quote
marzenna79 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 samograj napisał(a):Marzenko, dzieki za piekne posty, które pisałaś podczas mojej nieobecnoiści - jesteś kochana:calus: :Rose: :iloveyou: DZIĘKI ZA POWITANIE I CIEPŁE SŁOWA!!! MIZIANKA DLA SUKCESIKA ( troszkę podżyłaś z tą jego resekcją!!!) Aniu, proszę bardzo kochana, cała przyjemność po mojej stronie...:loveu::loveu: Istnieję tu, dzięki Tobie kochana...:multi: :oops: Sukcesik dziękuje za mizianko...Jest teraz bardzo szczęśliwy...:loveu: Nic go nie boli, a nam brzydko nie pachnie...:loveu::multi: Wszyscy skorzystali na tej resekcji.;) Czekamy na focie pojedynczych piesiów.:loveu: Quote
bea100 Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 samograj napisał(a): ... OBÓJ, OKRASA, OCHOTNA, OKARYNA lub... OPERA ...chyba, że nowi właścieciele wymyślą swoje własne (mają czas dopóki nie wytatuujemy) BRAWO kochana, prawdziwe ogarze imiona- śliczne :multi: Ale widzę, że pozwalasz przyszłym opiekunom na ich własne pomysły :-o (no cóż, u mnie tak nie ma ;) Ja nadaję imiona rodowodowe a opiekunowie i tak i tak mogą przecież sobie pozmieniać po swojemu i zdecydować jak wołają na psa. Choć przyznam, że moje ogóreczki są nazywane rodowodowymi imionami i na codzień- poza Bogdanką która nosi domowe imię he he ,,Sonia" ;) ) Quote
Vogue Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 :loveu::loveu::loveu::loveu: Aniu!!! Jak miło, pojawiłaś się wreszcie!! Mam nadzieję, że ze zdrowiem już lepiej i jak ogarniesz wszystko to będziesz już na stałe:loveu: Maluchy cudowne:loveu::loveu: Brak słów:lol: Quote
bonita Posted May 3, 2007 Posted May 3, 2007 Cudne te moje chrześniaki :loveu: prześliczne maluszki :loveu Oglądnęłam i czekam na więcej :) Pozdrowionka Quote
kalina. Posted May 4, 2007 Posted May 4, 2007 Jak fajnie,że wróciłas samograjko.Gratulacje małych ogarów.Może i ja w przyszłości będe szczesliwa z powodu narodzin pierwszych szczeniaków w mojej hodowli którą palanuje .Mi jeszcze przyszły do głowy kiedys imionaka muzyczne na 'O':Orkiestra i Organista. Quote
samograj Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 Dzięki za odwiedzinki wszystkim!!!Cieszę się, żę maluszki się podobają: A TERAZ MAŁE SAMOGRAJE (5 dni) Quote
aga1215 Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Aniu - gratuluję maluszków:loveu: [quote name='"samograj"'] .... jak Twoja ręka? Quote
kalina. Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Własnie...Samograjko zostawiasz sobie jakiegos szczeniorka z tego miotu? Quote
Dobcia Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 Witaj Aniu:loveu: Przepraszam, że nie przyszłam się wcześniej przywitać... Prześlicznych kluseczek doczekała się Żmiłka:loveu: Imiona bardzo mi się podobają, są takie dźwięczne;) Quote
samograj Posted May 5, 2007 Author Posted May 5, 2007 aga1215 napisał(a):Aniu - gratuluję maluszków:loveu: .... jak Twoja ręka? DZIĘKI za gratki. RĘKA NADAL BOLI. CZEKA MNIE OPERACJA (ale ani Kraków, ani Szpital Górniczy w Sosnowcu nie ma narzedzi do przyszywania oderwanego obrąbka chrzęstnego, bo naderwanego bicepsa przyszyją bez problemu (trudno mi jest zajmować się psiakami) kalinaM napisał(a):Własnie...Samograjko zostawiasz sobie jakiegos szczeniorka z tego miotu? Nie tym razem. Dobcia napisał(a):Witaj Aniu:loveu: Przepraszam, że nie przyszłam się wcześniej przywitać... Prześlicznych kluseczek doczekała się Żmiłka:loveu: Imiona bardzo mi się podobają, są takie dźwięczne;) Imiona OKRASA, OCHOTNA zapodała Bea, a OBÓJ i OKARYNA to nasze (KUMPLÓW I MOJE) pomysły. Quote
Alicja Posted May 5, 2007 Posted May 5, 2007 :multi::multi::multi:Gratulki wnusiu dla Żmiłki i Kumpla ....dla Was też;) Quote
marzenna79 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 MIOT O ur. 30.04.2007 Zainteresowanych nabyciem Ogara polskiego prosimy o kontakt telefoniczny Dom 012 654 97 11 Kom. 0600 63 13 93, 0513 18 38 13 Aniu, proszę bardzo !!!!!!! :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
samograj Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 ACH, TY SPRYCIARO, SKOPIOWAŁAŚ ZE STRONY CAŁOŚĆ:razz: Nie wiedziałam, że tak się da (tępak jestem)!!! Quote
aga1215 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='"samograj'] Aniu - to zdjęcie mnie urzekło:loveu: Quote
samograj Posted May 6, 2007 Author Posted May 6, 2007 [quote name='aga1215']Aniu - to zdjęcie mnie urzekło:loveu: BO JEST CUDNE!!! FOTKI SĄ AUTORSTWA KUMPELki i Jorge30 (właściecieli KUMPLA) P.s. Muszę się zbierać pomalutku do szpitala - koniec przepustki:placz: Quote
marzenna79 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='samograj']ACH, TY SPRYCIARO, SKOPIOWAŁAŚ ZE STRONY CAŁOŚĆ:razz: Nie wiedziałam, że tak się da (tępak jestem)!!! Tutaj się da...:multi::multi::multi:, a tam niestety nieeeeeee...:shake::shake::shake: [quote name='samograj'] P.s. Muszę się zbierać pomalutku do szpitala - koniec przepustki:placz: Będziemy tęsknić Anusiu...:-( :-( :-( Wracaj szybciutko do nas !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: A to jest moja CHRZEŚNIACZKA !!!!!!! :loveu::loveu::loveu: OCHOTNA SAMOGRAJKA - Hurrra !!!!!!! Quote
aga1215 Posted May 6, 2007 Posted May 6, 2007 [quote name='samograj']BO JEST CUDNE!!! FOTKI SĄ AUTORSTWA KUMPELki i Jorge30 (właściecieli KUMPLA) P.s. Muszę się zbierać pomalutku do szpitala - koniec przepustki:placz: no to :kciuki: Quote
marzenna79 Posted May 8, 2007 Posted May 8, 2007 Moja śliczna malusia CHRZEŚNIACZKA !!!!!!! Chowaj się zdrowo moja kruszynko... Anusiu, czekamy na Ciebie....... Fajnie, że poznałaś osobiście BeatęSabrę. Quote
Recommended Posts