Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 69
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Miałam dużo sygnałów że ktoś ma owczarka niemieckiego od niedawna, wszystkie sprawdziłam ale niestety. Też myślę że może ktoś ją przygarnął, także ludzie wychodzący z psami na osiedlu Zielone wzgórza i słoneczny stok sa powiadomieni.

Posted

Wiecie co ja się prawdy nie dowiem tak naprawdę, bo raz mąż kobiety mówi że sunia była przywiązana i się zerwała a kobieta mówi że była zostawiana LUZEM pod sklepem i czekała. :(:(
Boże jak ona potrzebowała człowieka, że takich debili się trzymała przez 3 dni. :(

Na dobrą sprawę teraz już czekam tylko na wiadomość że ktoś ją ma, żebym ją mogła zobaczyć czy jej dobrze i w razie czego oddać książeczkę.

Tak apropo czy jest jakaś lista właścicieli do których żaden pies nie powinien trafić?

Posted

blanka xd napisał(a):
Wiecie co ja się prawdy nie dowiem tak naprawdę, bo raz mąż kobiety mówi że sunia była przywiązana i się zerwała a kobieta mówi że była zostawiana LUZEM pod sklepem i czekała. :(:(
Boże jak ona potrzebowała człowieka, że takich debili się trzymała przez 3 dni. :(

Na dobrą sprawę teraz już czekam tylko na wiadomość że ktoś ją ma, żebym ją mogła zobaczyć czy jej dobrze i w razie czego oddać książeczkę.

Tak apropo czy jest jakaś lista właścicieli do których żaden pies nie powinien trafić?

Jest na dogomanii taka lista, która nazywa się Czarne Kwiatki. Tutaj podaję link:
http://www.dogomania.pl/threads/183865-Czarne-Kwiatki-czyli-na-kogo-warto-uwa%C5%BCa%C4%87.

Wstaw tam tą rodzinę, podaj miasto, nr tel (tylko wykropkuj ze dwie cyferki) i opisz sytuację.

• 4 weeks later...
Posted

Blanka, własnie zamieszczono ogłoszenie na BO, może to Twoja ?
"KTOŚ SZUKAŁ ONKI Z CZARNYM PYSKIEM?

Ktoś tu szukał onki długowłosej znak szczególny - czarna mordka - 40 minut temu taka biegła wzgłuż 27 Lipca na wysokości działek w kierunku poprawczaka. Niestety nie zdążyłam zrobić jej zdjęcia, a jak zawróciłam to już jej nie było. Tel. 507764557

Dane kontaktowe:
507764557"
:roll:

Posted

Wczoraj ciągle się rozglądałam, specjalnie jeździłam po 27 Lipca, ale już jej nie widziałam...

edit:
Właśnie widziałam tą sunię biegnącą ulicą koło Witaminy na 27 Lipca, zjechałam szybko, miałam zamiar jakoś ją zaprosić do auta i zawieźć do schronu, bo boję się, że w końcu wpadnie pod samochód, biega tam tą ulicą, a samochody pędząj ak szalone, w tym dużo tirów...:shake:
Niestety sunia jest nieufna, jak zbliżałam się w jej kierunku to odbiegała. Jedyne co mi się udało to dać jej jeść, chętnie pojadła chrupki, zostawiłam jej w drugim miejscu jeszcze zapas. Ona jednak tam krąży, może koczuje gdzieś na polu po drugiej stronie. Miała nosek w piasku, widać, że coś tam musiała sobie kopać, może polowała na myszy...

To młoda sunieczka, typowa onka z opuszczonym zadkiem, ogon podkulony, uszy takie jeszcze na bakier, nie do końca postawione, tak jak mówiłam czarna mordka. Jest śliczna. Kurcze, marny jej los...:(

• 1 month later...
Posted

Znalazłam na BO , może to ona :" Błąkający się pies.
W okolicy cmentarza prawosławnego na ul. Wysockiego błąka się długowłosy owczarek niemiecki.Pies jest łagodny.Może ktoś go szuka.

Dane kontaktowe:
692104062
Białystok ":roll:

• 2 weeks later...