Mysia_ Posted March 27, 2011 Posted March 27, 2011 [quote name='DIF']Pimpuś do adopcji! Uroczy starszy Pan... Trza kliknąć w to niebieskie, jakby ktoś nie wiedział! ;):evil_lol: żarłok wyjątkowy :D Quote
Beatkaa Posted March 27, 2011 Author Posted March 27, 2011 Filmik rzeczywiście fantastyczne :):) Przy okazji hopam Pimpka ;) Quote
danavas Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 http://www.dogomania.pl/threads/204618-Na-utrzymanie-Pimpka-%29-Wypasione-fanty-na-bazarku-do-19.04-%2822-00%29/page2 nie śpimy kupujemy dobry dzień Pimpkowaty-Gryziku;) Quote
Bjuta Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Śliczności! DIF jak wkleisz adres filmiku w tą ikonkę to się od razu wyświetla. :) [video=youtube;4uPGUUJ_0L8]http://www.youtube.com/watch?v=4uPGUUJ_0L8[/video] Quote
golf Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 karma juz nadana, wiec DIF powinna wiedziec kiedy jej sie spodziewac, bo Abra ma przy najblizszej bytnosci przekazac dla Pimpuli 15 kg karmy Quote
Ingrid44 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Swietny pomysl z filmikiem. Widac jaki Pimpus jest szczesliwy. Lasuch z niego niesamowity :) :) :) Quote
Beatkaa Posted March 28, 2011 Author Posted March 28, 2011 golf napisał(a):karma juz nadana, wiec DIF powinna wiedziec kiedy jej sie spodziewac, bo Abra ma przy najblizszej bytnosci przekazac dla Pimpuli 15 kg karmy Wielkie dzięki :):):) Póki co mamy zapas jedzonka dla Pimpka tak na ok 4 miesiące! Quote
dangos19 Posted March 28, 2011 Posted March 28, 2011 Pimpula jest świetny, radosny aż przyjemnie popatrzeć Quote
Hotel KADIF Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Wpadłam tylko na chwilkę, bo mam sporo zajęć psio-ludzkich... he..he... Odpowiem więc kompleksowo bez cytowania, ok? :) Olalolaa Karma która przyszła smakuje Pimkowi, powiedzmy, średnio. Jak rano mu wsypię pochrupie i zostawia. Wobec tego zabieram michę i dosypuję wieczorem i przez noc zjada całą porcję. Ale zjada, nie ma wyjścia. :evil_lol: Dotarło 20 zł róznicy w opłacie za badania krwi. Dziękuję! :loveu: Jeśli chodzi o wyniki i ich interpretację przez weta. Mój wet twierdzi, że są ok ale jeszcze dodatkowo poprosiłam o ich interpretację zwierzusia z dogo. Jest wetem i wielokrotnie nam pomagała z psiakami. Od razu zapytałam też o zęby i brodawkę na oku. Powiedziała, że generalnie jak na 10-ciolatka wyniki są ok. Te trójglicerydy w kontekście pozostałych wyników, nie budzą jakichś podejrzeń. Dobrze by było przed usunięciem kamienia zrobić mu jeszcze RTG żuchwy i szczęki żeby zobaczyć co się tam dzieje i czy nie wymaga dłuższego podawania antybiotyku. Kamień zrobić można a jeśli chodzi o brodawkę musi ustalić z chirurgiem. Bjuta Dzięki za "pouczenie" w sprawie wstawiania filmików.;) Brakowało mi tej wiedzy, dlatego zawsze wstawiałam w postaci linków. Następny postaram się wstawić jak pokazałaś! :loveu: Golf Rozmawiałam z Abrą w sprawie tej sunieczki kilka razy i nic nie wspominała o karmie. Sporo się działo i wszystko na szybko więc pewnie zapomniała. Dzisiaj sunię ma przywieźć do mnie mru albo Abra, pewnie sobie przekażą jakby co;)! A tak poza tym wszystko dobrze. Pimpek grzeczny a jak ma humorki wysyłam do niego Kingę. Naprawdę bardzo się lubią! To czego nie mogę ja - może Kinga! :diabloti: Wg mnie Pimpalina jest do adopcji po zrobieniu ząbków i oka :p. Quote
Iljova Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 Hei Pimpusiu ! Dobrze Ci tam co! Podoba Ci się u Dif ;-) Quote
danavas Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 fajnie ze u Pimpka tak wesoło... ma taki zapas jedzonka:) szkoda że u Ramzeska nie ma tak słodko...fundusze stopniały a karmę skończył wczoraj... teraz go yuma musi dokarmiać... pomóżcie cioteńki... błagam.... http://www.dogomania.pl/threads/204998-Bazarek-dla-Ramzesa....-ca%C5%82e-zamieszanie-potrwa-do-27.04.2011-%2822-00%29 Quote
PACZEK Posted March 29, 2011 Posted March 29, 2011 DIF gdzie ten straszny "agresor" który miał być u Ciebie;) Pimuś to jakieś słodkie i grzeczne psiątko które w dodatku najlepiej komunikuje się z dziećmi:multi::multi::multi:.Co znaczy miłość i zrozumienie psich potrzeb. Quote
Beatkaa Posted March 29, 2011 Author Posted March 29, 2011 Dziękujemy DIF za informacje..z Pimpkiem najgorzej nie jest,jak na swój wiek to chłopak się trzyma ;) Quote
golf Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Golf Rozmawiałam z Abrą w sprawie tej sunieczki kilka razy i nic nie wspominała o karmie. Sporo się działo i wszystko na szybko więc pewnie zapomniała. Dzisiaj sunię ma przywieźć do mnie mru albo Abra, pewnie sobie przekażą jakby co;)! rozmawialam z Abra, ona sie wczoraj pochorowala i karme miala przywiez mru(miala w bagazniku), ale pewnie zapomniala ze ja ma. Abra po niedzieli ja przywiezie. Quote
Olena84 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Pimpek, dawno mnie u Ciebie nie bylo. Zarloku jeden, ale po zlewie to Ty nie chodzi bo Dif zdenerwujesz! Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='PACZEK']DIF gdzie ten straszny "agresor" który miał być u Ciebie Pimuś to jakieś słodkie i grzeczne psiątko które w dodatku najlepiej komunikuje się z dziećmi.Co znaczy miłość i zrozumienie psich potrzeb. Mam nadzieję, że nikt już nigdy nie powie Pimpku "agresor";). To naprawdę miły pies, ale do "słodkiego i grzecznego" psiątka trochę mu brakuje.. he..he... Nie dajcie się nabrać na moje "słodkie" opisy. Pimpek to pies z charakterem i fajnie zachowuje się tu i teraz a jak pójdzie do nieodpowiedniego domu może być różnie. :roll: Chłopak nie da sobie w kaszę dmuchać byle komu.:evil_lol: A teraz dla fanów Pimpali filmik: [video=youtube;kXy5vWDKcOA]http://www.youtube.com/watch?v=kXy5vWDKcOA&feature=player_embedded[/video] Filmik nakręciliśmy w naszym pokoju hotelowym. Stoi w nim wersalka, fotel i dwie kenelówki. Przepraszam za troszkę rozmyty w niektórych miejscach filmik, ale trudno jest kręcić jak dwa psy skaczą po łbie :evil_lol:. Na filmiku chciałam pokazać co Pimpek robi, jaki jest fajny i radosny. I co można z NIM robić. Jak wpadnie w zabawowy trans można mu gmerać łapą w pysku, czochrać go i tarmosić. Mój postawiony do góry paluch wskazujący mówi, że coś zrobił "nie halo". Palec w górze i krótkie "nie" od razu jest akceptowane, co widać na filmiku. Quote
Olena84 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Hehe, fajny film, ale tam na koncu to wygladalo jakby jakas szarpanina byla;p Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='Olena84']Hehe, fajny film, ale tam na koncu to wygladalo jakby jakas szarpanina byla;p Raczej "czochranie".... Szarpanina to była tutaj :evil_lol::loveu: Quote
Olena84 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 [quote name='DIF']Raczej "czochranie".... Szarpanina to była tutaj :evil_lol::loveu: Dla mnei to znecanie sie nad psem - tak chcial recznik a Ty minute go meczylas:( Quote
Hotel KADIF Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Olena84 napisał(a):Dla mnei to znecanie sie nad psem - tak chcial recznik a Ty minute go meczylas:( Minutę i czterdzieści cztery sekundy!:evil_lol: Masz rację podła jestem... :oops: Quote
Ingrid44 Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Swietne filmiki. :) :) :) Ale Pimpulinski ma radoche :) Quote
olalolaa Posted March 30, 2011 Posted March 30, 2011 Pimpek wygląda na nieźle szczęśliwego :) Fajna ma głupawkę. Wpłynęło 10zł od Olenki jednorazowa. Quote
Beatkaa Posted March 30, 2011 Author Posted March 30, 2011 Ale super filmiki !!! Dziękujemy,że tak nas rozpieszczasz DIF :) olalolaa napisał(a):Pimpek wygląda na nieźle szczęśliwego :) Fajna ma głupawkę. Wpłynęło 10zł od Olenki jednorazowa. OK,zapisuję :) Quote
Recommended Posts