Beatkaa Posted March 11, 2011 Author Posted March 11, 2011 [quote name='dangos19']Rozumiem, wobec tego prosze mnie zapisać do stałych na 20 zł[/QUOTE] Ok,zapisuję :):) Dziękujemy !!!!!!! Quote
Ingrid44 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pimpus ciagle potrzebuje stalych deklaracji !:shake: Kto da grosik albo dwa ? Quote
Bjuta Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='dangos19']Rozumiem, wobec tego prosze mnie zapisać do stałych na 20 zł[/QUOTE] Oj super! Dziękujemy!!! :) :) Porozmawiam ze schroniskiem, żeby te psiaki które są w hotelikach, a ciągle mają deklaracje stałe w schronisku, żeby miały stale wyróżnione allegro - to jest wielka pomoc i szansa na adopcję, a skoro te pieniądze nie są już potrzebne żeby dokładać do jedzenia, szczepień itd - to takie rozwiązanie wydaje mi się bardzo uczciwe. To akurat wychodzi ok 26 zł. Quote
PACZEK Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 :lol:Kłaniam sie nisko wszystkim Pimpusiowym cioteczkom i wujaszkom:loveu:Ciekawe jak mineła nocka u naszego psiaczka:crazyeye:Pogoda ładna moze ktos odwiedzi psotnika:evil_lol: Quote
Beatkaa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='Bjuta']Oj super! Dziękujemy!!! :) :) Porozmawiam ze schroniskiem, żeby te psiaki które są w hotelikach, a ciągle mają deklaracje stałe w schronisku, żeby miały stale wyróżnione allegro - to jest wielka pomoc i szansa na adopcję, a skoro te pieniądze nie są już potrzebne żeby dokładać do jedzenia, szczepień itd - to takie rozwiązanie wydaje mi się bardzo uczciwe. To akurat wychodzi ok 26 zł.[/QUOTE] To bardzo dobry pomysł !!! Quote
Bjuta Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Tylko nie wiem czy na to pójdą, bo pieniędzy w schronie zawsze mało... Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Pogadać nie zaszkodzi najwyżej odmówią. Zawsze lepiej zapytać i nawet dostać odnowę jak nie zapytać i żałować później że może by coś z tego było prawda?! :-) Quote
ULKA12 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Czy już wszystko dograne w sprawie jutrzejszego transportu? Gdzie mam dowieźć Pimpka i na którą godzinę? Quote
PACZEK Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ULKA12']Czy już wszystko dograne w sprawie jutrzejszego transportu? Gdzie mam dowieźć Pimpka i na którą godzinę?[/QUOTE]Przepraszam a gdzie Pimpuchna jedzie u Cioci Uii było super Quote
Beatkaa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 [quote name='PACZEK']Przepraszam a gdzie Pimpuchna jedzie u Cioci Uii było super[/QUOTE] Pimpuś jedzie do hoteliku do DIF :) Ula przyjęła go tak ekspresowo,ale ogólnie i na stałe to nie ma miejsca. Quote
PACZEK Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='Beatkaa']Pimpuś jedzie do hoteliku do DIF :) Ula przyjęła go tak ekspresowo,ale ogólnie i na stałe to nie ma miejsca.[/QUOTE]Dziekuje Beatko uspokoiłas mnie juz miałem durne mysli.Teraz trzeba zawalczyc o madry domek dla psiaka.Musimy mocno wierzyc a domek odpowiedni na pewno sie znajdzie. Quote
winter7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='ULKA12']Czy już wszystko dograne w sprawie jutrzejszego transportu? Gdzie mam dowieźć Pimpka i na którą godzinę?[/QUOTE] Wyjazd już ustalony. Gosia będzie się z Tobą bezpośrednio kontaktować telefonicznie, ale rozmawiałam z nią właśnie i wszystko jest aktualne. I teraz wielkie ukłony w stronę Gosi (przepraszam, ale nie znam Twojego nick'u :) ) - Gosia powiedziała mi, że przetransportuje małego gryzonia do Dif zupełnie BEZPŁATNIE :-o:-o:-o :multi::multi::multi: SERDECZNIE DZIĘKUJEMY:iloveyou: I jeszcze raz dziękuję Malawaszce za skontaktowanie mnie z Gosią:bigcool: Quote
ULKA12 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Gosia na dogo znana jest jako Funia. Pimpek zachowuje się grzecznie. Tutaj fotki ze spacerku. Czy jakiś kompetentny wet oglądał jego oko? [IMG]http://i55.tinypic.com/2wckxle.jpg[/IMG] [IMG]http://i55.tinypic.com/2gxdzev.jpg[/IMG] [IMG]http://i56.tinypic.com/1572cd5.jpg[/IMG] Quote
Iljova Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 [quote name='winter7']Wyjazd już ustalony. Gosia będzie się z Tobą bezpośrednio kontaktować telefonicznie, ale rozmawiałam z nią właśnie i wszystko jest aktualne. I teraz wielkie ukłony w stronę Gosi (przepraszam, ale nie znam Twojego nick'u :) ) - Gosia powiedziała mi, że przetransportuje małego gryzonia do Dif zupełnie BEZPŁATNIE :-o:-o:-o :multi::multi::multi: SERDECZNIE DZIĘKUJEMY:iloveyou: I jeszcze raz dziękuję Malawaszce za skontaktowanie mnie z Gosią:bigcool:[/QUOTE] To super !!!!! Przyłączam się do podziękowań. Wspaniałe wieści :-) No i trafi w cudowne miejsce i do wspaniałej osoby. :-) Quote
winter7 Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Niestety tylko schroniskowy. Pimpuś nigdzie indziej nie był w lecznicy :( Też mi się nie podoba ta zmiana. No i przydałoby się wyczyścić mu zęby ( żeby mógł lepiej GRYŹĆ :cooldevi:) Na szczęście ma już jakieś fundusze, więc mam nadzieję,że będzie dobrze. PS. Uluś, podlicz nas, żeby można przelać kaskę. Quote
Beatkaa Posted March 12, 2011 Author Posted March 12, 2011 Dziękujemy serdecznie Gosi !!!!! :multi::multi: Pimpuś to ma kochane ciocie i kochanych wujków !!!! :loveu::loveu: Myślę,że kłopotów z Pimpkiem jako takich być nie powinno,bo już widać dużą poprawę.Co do oczka to w schronie też zauważyłam coś dziwnego...jednak to chyba nic aż tak poważnego..mam nadzieję :-( Wet go obejrzy i się wypowie. Quote
Bjuta Posted March 12, 2011 Posted March 12, 2011 Dziękujemy wszystkim Pimpusiowym ANIOŁOM!!!!!! Quote
Mysia_ Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 cioteczki czy Wam też wyskoczył po prawej ten serwis ogłoszeniowy? Mi sie wszystko na siebie ponakładało, nie mogę oglądać zdjeć i czytać całego tekstu :-( Ma ktoś jakąś radę na to? Mam dobrą wiadomość ;) kochana Ada :loveu: podnosi swoją deklaracje do 20 zł miesięcznie, jutro ma przelać pierwszą deklarację :loveu: Quote
Beatkaa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Mysia_']cioteczki czy Wam też wyskoczył po prawej ten serwis ogłoszeniowy? Mi sie wszystko na siebie ponakładało, nie mogę oglądać zdjeć i czytać całego tekstu :-( Ma ktoś jakąś radę na to? Mam dobrą wiadomość ;) kochana Ada :loveu: podnosi swoją deklaracje do 20 zł miesięcznie, jutro ma przelać pierwszą deklarację :loveu:[/QUOTE] Tak,wkurza mnie ten serwis ogłoszeniowy...wszystko nie jest takie przejrzyste :( Zapisuję deklarację :) Quote
Mysia_ Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Beatko, brakuje 30 zł, bo Ada będzie wpłacała 20 zł, nie 30 ;) Quote
Beatkaa Posted March 13, 2011 Author Posted March 13, 2011 [quote name='Mysia_']Beatko, brakuje 30 zł, bo Ada będzie wpłacała 20 zł, nie 30 ;)[/QUOTE] Oj dzięki,to przez nieuwagę :oops: Quote
olalolaa Posted March 13, 2011 Posted March 13, 2011 Ciekawe czy Pimpus już dojechał :) Słuchajcie napisała do mnie PW Dif, z tego co pisała to do Beatki tez, ale myślę że musimy tutaj na wątku wspólnie pewne sprawy ustalić. Chodzi o odpowiedzialność za finanse Pimpka. Oczywiście ze mną bezpośrednio Dif może pisać o płatnościach , wysyłać faktury jakie będą (choć miejmy nadzieje że nie) u weta itp. a ja będę wszystko regulowała i pisała na wątku o każdym wydatku jaki wyszedł z konta Pimpka, oczywiście wcześniej to będzie ustalone ile itd. Ale czy potrzebna jest osoba która będzie odpowiadać jeśli np zabraknie tfu tfu pieniędzy? Rachunków ani faktur chyba nam za hotelowanie nie potrzeba co nie? Jedynie za weta, tak jak Dif pisałaś, kiedy będziesz wysyłała skan ile jest do uregulowania bezpośrednio na konto lecznicy , tak? Na te faktury potrzebne sa dane kogos z Nas? Quote
Recommended Posts