Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Beatkaa']Popytać nie za szkodzi :) A te hoteliki o jakich piszesz są domowe?( mam na myśli hotel u Agnieszki i hotel Terier k.Mielca)
No i wiadomo,że trzeba zająć się szkoleniem Pimpka.[/QUOTE]
Hotel u Agnieszki juz odpadl.
Zapytam jeszcze w Terierze.

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[quote name='Bjuta']Pimpuś na pewno nie waży 20 kg, więc to by było 390 / miesięcznie. Co prawda mamy 70, więc w sumie to o czym my marzymy... :([/QUOTE]

Tak to racja,ale jeszcze karma,wet i dojazdy.W sumie to z tym wszystkim musimy się liczyć. :shake:

A u DIF mamy przynajmniej zapewnione,ze zna się na takich przypadkach jak Pimpuś,więc myślę,że to będzie dla niego dobry hotelik.Tylko teraz te deklaracje :-(

[quote name='bela51']Hotel u Agnieszki juz odpadl.
Zapytam jeszcze w Terierze.[/QUOTE]

OK.

Posted

Dziękuję, ze jesteście! :) Mamy dwie propozycje - kojcowego, b. dobrego hoteliku u [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/82296-LILUtosi"][B]LILUtosi[/B][/URL] [/B] i domowego, też b dobrego u Dif
Wydaje się, że żeby Pimpuś miał kiedykolwiek szansę na adopcję, powinniśmy skorzystać z propozycji DIF, ale to 390 zł + karma - a my mamy 70 zł stałych...

Posted

Nie mialam mozliwosci zeby w ciagu ostatnich dni wejsc na watek a tu takie okropne wiadomosci.

[B]Prosze zapisac mnie na stala deklaracje 20 zl[/B] . Bardzo zal mi Pimpusia ze musi odejsc z tego DS. A juz wszyscy sie cieszyli ze Pimpus na domek :(

Posted

[quote name='Bjuta']Bardzo dziękujemy!!! Ale mi głupio, już tyle naszych wspierasz... :oops:[/QUOTE]

Bylam na watku Pimpusia od poczatku to jak moge nie pomoc ? Biedny psinek :(

Mam nadzieje ze uda sie zebrac cala sume zeby szybciutko poszedl do Hoteliku .

Posted

[quote name='Ingrid44']Nie mialam mozliwosci zeby w ciagu ostatnich dni wejsc na watek a tu takie okropne wiadomosci.

[B]Prosze zapisac mnie na stala deklaracje 20 zl[/B] . Bardzo zal mi Pimpusia ze musi odejsc z tego DS. A juz wszyscy sie cieszyli ze Pimpus na domek :([/QUOTE]

Dziękujemy ! Już zapisuję....

Boże Pimpus...Ty nie mozesz wrócić do schronu :(

Posted

[quote name='olalolaa']Czy wiadomo co tym ludziom zostało pwiedziane? Kiedy on zostanie zabrany itd?[/QUOTE]

Też właśnie jestem ciekawa..na czym stanęło jak już stamtąd poszłyście?

Posted

Ja powiedziałam że spróbuję się czegos dowiedzieć przez internet, bo nie mogłysmy z tą panią znaleźć żadnego telefonu w papierach Pimpusia.
I obiecałam oddzwonic, bo ona była na prawdę zestresowana już i zrozpaczona jeszcze po tym jak ją chapnał.
I zadzwoniłam do Mysi, która mówiła że sie z nimi skontaktuje. Ja więcej z nimi nie rozmawiałam.

Posted

Ja nic nie wiem. Próbuję dzisiaj dodzwonić się do Mysi, ale nie odbiera. Trzeba z nimi porozmawiać. Takie zawieszenie nie może trwać tak długo.

Dostałam jeszcze odpowiedź od hotelu Amok - to jest 20 km od Krakowa w stronę Warszawy. Psiaki mieszkają w kojcach z ocieplaną budą. Cena to 13 zł za dobę z wyżywieniem.

Posted

Jutro tam zadzwonie, zapytam o jego zachowanie, bo szczerze mówiąc martwie się. Pimpus bedzie potrzebował wiele uwagi i pracy, i to w dobrych rękach, każdy zły ruch będzie skutkował źle. Mam nadzieje że jakos to sie rozwiąże, biedny psiak, zamieszanie ma w głowie, nie potrafi się zachować :(