bela51 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Beatkaa']Popytać nie za szkodzi :) A te hoteliki o jakich piszesz są domowe?( mam na myśli hotel u Agnieszki i hotel Terier k.Mielca) No i wiadomo,że trzeba zająć się szkoleniem Pimpka.[/QUOTE] Hotel u Agnieszki juz odpadl. Zapytam jeszcze w Terierze. Quote
Beatkaa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Bjuta']Pimpuś na pewno nie waży 20 kg, więc to by było 390 / miesięcznie. Co prawda mamy 70, więc w sumie to o czym my marzymy... :([/QUOTE] Tak to racja,ale jeszcze karma,wet i dojazdy.W sumie to z tym wszystkim musimy się liczyć. :shake: A u DIF mamy przynajmniej zapewnione,ze zna się na takich przypadkach jak Pimpuś,więc myślę,że to będzie dla niego dobry hotelik.Tylko teraz te deklaracje :-( [quote name='bela51']Hotel u Agnieszki juz odpadl. Zapytam jeszcze w Terierze.[/QUOTE] OK. Quote
Bjuta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ach, faktycznie! Jeszcze karma. No to nie ma o czym mówić. Nie stać nas niestety. Quote
Beatkaa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Bjuta']Ach, faktycznie! Jeszcze karma. No to nie ma o czym mówić. Nie stać nas niestety.[/QUOTE] Właśnie :(:(Jestem załamana. Quote
Bjuta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Czy ktoś pomoże zbierać deklaracje na psa, który po 7 latach znalazł dom i po paru dniach musi go opuścić? Quote
Bjuta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dziękuję, ze jesteście! :) Mamy dwie propozycje - kojcowego, b. dobrego hoteliku u [B][URL="http://www.dogomania.pl/members/82296-LILUtosi"][B]LILUtosi[/B][/URL] [/B] i domowego, też b dobrego u Dif Wydaje się, że żeby Pimpuś miał kiedykolwiek szansę na adopcję, powinniśmy skorzystać z propozycji DIF, ale to 390 zł + karma - a my mamy 70 zł stałych... Quote
winter7 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Dostałam odpowiedź od hotelamok. Jest miejsce dla Pimpusia i chęć współpracy z nim. Wysłałam zapytanie o cenę i warunki. Quote
Iljova Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja niestety nie mogę pomóc. Przykro mi bardzo ale obecnie mam wielki dół finansowy. Quote
Bjuta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Mnie też jest strasznie przykro, że na psiaka z macierzystego schronu, już tylko symboliczną 10 wygrzebię. No nie daję rady... Quote
Ingrid44 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Nie mialam mozliwosci zeby w ciagu ostatnich dni wejsc na watek a tu takie okropne wiadomosci. [B]Prosze zapisac mnie na stala deklaracje 20 zl[/B] . Bardzo zal mi Pimpusia ze musi odejsc z tego DS. A juz wszyscy sie cieszyli ze Pimpus na domek :( Quote
Bjuta Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bardzo dziękujemy!!! Ale mi głupio, już tyle naszych wspierasz... :oops: Quote
Ingrid44 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [quote name='Bjuta']Bardzo dziękujemy!!! Ale mi głupio, już tyle naszych wspierasz... :oops:[/QUOTE] Bylam na watku Pimpusia od poczatku to jak moge nie pomoc ? Biedny psinek :( Mam nadzieje ze uda sie zebrac cala sume zeby szybciutko poszedl do Hoteliku . Quote
Mysia_ Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 [B]Bardzo prosimy o deklarcje dla Pimpusia[/B] Ja już nie dam rady pomóc finansowo... W tym miesiącu to nawet nie wspomogę jednorazowo :-( Quote
giselle4 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Bjutka ,wiec co czujesz mam takich staruszkow 4 i bardzo sie martwie bo malo czasu... dzisiaj nie moge nic ale moze za pare dni.... pozdrawiam maluszka Quote
Beatkaa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='Ingrid44']Nie mialam mozliwosci zeby w ciagu ostatnich dni wejsc na watek a tu takie okropne wiadomosci. [B]Prosze zapisac mnie na stala deklaracje 20 zl[/B] . Bardzo zal mi Pimpusia ze musi odejsc z tego DS. A juz wszyscy sie cieszyli ze Pimpus na domek :([/QUOTE] Dziękujemy ! Już zapisuję.... Boże Pimpus...Ty nie mozesz wrócić do schronu :( Quote
olalolaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Czy wiadomo co tym ludziom zostało pwiedziane? Kiedy on zostanie zabrany itd? Quote
Beatkaa Posted March 6, 2011 Author Posted March 6, 2011 [quote name='olalolaa']Czy wiadomo co tym ludziom zostało pwiedziane? Kiedy on zostanie zabrany itd?[/QUOTE] Też właśnie jestem ciekawa..na czym stanęło jak już stamtąd poszłyście? Quote
olalolaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja powiedziałam że spróbuję się czegos dowiedzieć przez internet, bo nie mogłysmy z tą panią znaleźć żadnego telefonu w papierach Pimpusia. I obiecałam oddzwonic, bo ona była na prawdę zestresowana już i zrozpaczona jeszcze po tym jak ją chapnał. I zadzwoniłam do Mysi, która mówiła że sie z nimi skontaktuje. Ja więcej z nimi nie rozmawiałam. Quote
winter7 Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Ja nic nie wiem. Próbuję dzisiaj dodzwonić się do Mysi, ale nie odbiera. Trzeba z nimi porozmawiać. Takie zawieszenie nie może trwać tak długo. Dostałam jeszcze odpowiedź od hotelu Amok - to jest 20 km od Krakowa w stronę Warszawy. Psiaki mieszkają w kojcach z ocieplaną budą. Cena to 13 zł za dobę z wyżywieniem. Quote
olalolaa Posted March 6, 2011 Posted March 6, 2011 Jutro tam zadzwonie, zapytam o jego zachowanie, bo szczerze mówiąc martwie się. Pimpus bedzie potrzebował wiele uwagi i pracy, i to w dobrych rękach, każdy zły ruch będzie skutkował źle. Mam nadzieje że jakos to sie rozwiąże, biedny psiak, zamieszanie ma w głowie, nie potrafi się zachować :( Quote
Recommended Posts