Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

Bjuta napisał(a):
Winter - dziękujemy Ci bardzo, a Tacie chuchamy na łapkę! I ściskamy mankiet!!! :) :) :)

Tata żyje i nic mu nie dolega. Nie skarżył się na upuszczenie krwi :) Napisałam pełną relację. Mnie jest teraz bardzo trudno o kontakt, bo jestem bardzo daleko. Coś na ocieplenie: :)

[attachment=832:5804.attach]

Posted

olalolaa napisał(a):
Fajnie że Pimpek juz w domu :) Jeśli o Ole-mnie chodziło to oczywiście mogę zadzwonić, nawet odwiedzić za jakiś czas :)

Tak, będę wdzięczna :)

Posted

winter7 napisał(a):
Niby 7 lat w schronisku, ale jaki szkolony :):):)

On już u mnie na pierwszym spacerze,stawał na łapkach i prosił o przysmaczki.Wie co dobre :evil_lol:

olalolaa napisał(a):
Fajnie że Pimpek juz w domu :) Jeśli o Ole-mnie chodziło to oczywiście mogę zadzwonić, nawet odwiedzić za jakiś czas :)

Super ! Już nie mogę się doczekać najnowszych informacji :):):)

Posted

Zadzwoniłam Pimpus ma sie dobrze, ale pani troche zdziwiona bo to miał byc malutki Pimpuś a tu kawał psa :D
Niestety w związku z powyższym, będzie raczej psem podwórkowym, w domu nie ma miejsca dla takiego bydlątka ;) Byłam tam i widziałam, kuchnia z pokojem, mały przedpokój - to wszystko. Wiadomo, będzie miał dostęp do domu, nie będzie zostawiany sam żeby zdziczał nic z tych rzeczy. Pani powiedziała jasno że jak juz taki jest to zostaje, ona go nie wyrzuci, będzie mu dobrze.
Grzeczny jest, nic nie szkudzi, zjadł niedawno kaszankę ;) Pani sie dziwi że dwa posiłki dziennie mu w zupełności wystarczają :)
Jutro tam jade, podpisac umowe.
Będę zamawiała adresówke dla niego a Pani odda mi pieniążki.
Pocykam fotki to wstawie :)

Posted

Fajnie fajnie,nie mogę się doczekać zdjęć !!! :):) Powodzenia Pimpku !

Ale tak poza tym to trochę mi smutno,ze bedzie psem podworkowym,jakos tak inaczej mi sie to widzialo :(

Posted

Słuchajcie, taki dom to jest o niebo albo i dwa nieba lepszy niż schronisko :) Całe zycie pewnie był na dworze, w domu może mu nawet byc 'dziwnie'. Będzie wpyszczany do domu, Pani mówiła że w zimie nie będzie na dworze. Nie ma się co martwic :) Los usmiechnął się do niego, spędzi resztę swojego życia godnie tak jak powinien ;);)

Posted

Wiesz Olu ja też mam pieska ze schroniska,co był tyle co Pimpek i nawet wiecej,wszystkie psiaki w schronisku mają dostep do ogrzewanego budynku o czym pisze Bjutka,nie wyobrażam sobie mieć pieska na dworze i nie uważam,żeby mogłoby mu być dziwnie w domu,a wręcz przeciwnie ;) Nie mam tu żadnych pretensji do Ciebie,tylko po prostu mi szkoda go troszkę,bo jednak to nie to samo,co mieszkanie w domciu...

W każdym razie dzięki,że się tym wszystkim zajęłaś i dzięki za relacje :):):)Ważne,że ma domek :):):)

Posted

Juz jestem po odwiedzinach u Miska - bo tak jakos go wołają ;)
Troche jest jeszcze niesmiały, musi sie przyzwyczaić.
Wczoraj lekko chapnał wnuczka kiedy ten chciał go pogłaskać :/ Natomiast z drugim młodszym zakolegował.
Apetyt ma, załatwia się dobrze, nic mu nie dolega. Posikuje tylko ścianę w domu.
Zrobiłam mu kilka zdjec, ale nie było za bardzo co fotografować bo cały czas leżał :)
Odwiedzę go jeszcze niedługo jak zawiozę adresatke.
Wszyscy domownicy są nim zachwyceni jak to nowym psiaczkiem, Na Pani słowa juz ładnie reaguje, wie kto jest panem :)
Nic się nie martwcie, będzie mu na prawdę dobrze.
edit: ahh i dodam jeszcze że został cały wyszczotkowany, ma super mięciutka sierśc :)
Juz był na spacerze gdzies poza posesją, nic Pani nie narzekała że ciągnie czy coś ;)