Olena84 Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 A za ile zamawiacie ten preparat na stawy? Bo musimy zamówić Szarikowi. Quote
Hotel KADIF Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 [quote name='Mysia_']stronka Świata Karm nie działa :-([/QUOTE] Mysiu! Mają problem z serwerem, to może potrwać. Trzeba poszukać w innym sklepie... Quote
Mysia_ Posted November 27, 2013 Posted November 27, 2013 czy ktoś zna jakiś sprawdzony sklep z karmami weterynaryjnymi? Ja nie mam pomysłu, a w krakvecie na pewno nie zamówię :-( Quote
Mysia_ Posted November 28, 2013 Posted November 28, 2013 DIF kochana, daj znać jak wszystko dojdzie :) na stawy zamówiliśmy te tabletki :) Quote
Hotel KADIF Posted November 29, 2013 Posted November 29, 2013 [quote name='Mysia_']DIF kochana, daj znać jak wszystko dojdzie :) na stawy zamówiliśmy te tabletki :)[/QUOTE] Super, Mysiu, dziękuję ślicznie. :) Quote
Hotel KADIF Posted November 30, 2013 Posted November 30, 2013 [B]Kochane!!! Potrzebna pomoc w złapaniu suni za Nowym Dworem Maz i pomoc w przetransportowaniu jej do Halinowa - ok 60km!!!- na 1.12.13 ok. godz. 12!!! Sunia maleńka, 8 kg. Gładkowłosa, trzęsąca się z zimna. Kontakt z Olą na pw (Olena84). Jak możecie rozsyłajcie dalej![/B] Quote
Olena84 Posted December 1, 2013 Posted December 1, 2013 [quote name='Bjuta']Podnoszę apel.[/QUOTE] Sunia już u DIF :multi: Quote
Hotel KADIF Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Wczoraj przyjechała karma! Uffff, nie umrzemy z głodu! :megagrin: Mysiu! Do paczki był załączony "rachunek" z tym, że bez pieczątki i podpisu. Gdzie mam go wysłać? Do Schroniska czy do zabrzańskiego TOZ-u? Quote
Mysia_ Posted December 3, 2013 Posted December 3, 2013 Taki :) Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt PSITULMNIE ul. Bytomska 133 41-803 Zabrze [quote name='DIF']Wczoraj przyjechała karma! Uffff, nie umrzemy z głodu! :megagrin: Mysiu! Do paczki był załączony "rachunek" z tym, że bez pieczątki i podpisu. Gdzie mam go wysłać? Do Schroniska czy do zabrzańskiego TOZ-u?[/QUOTE] Quote
dangos19 Posted December 7, 2013 Posted December 7, 2013 Witam Pimpusia Poszedł grosik dodatkowy Świąteczno Mikołajkowy z życzeniami zdrówka Quote
Hotel KADIF Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Przyszedł arthrovet dla Pimpka! Bardzo dziękujemy! :) Quote
Hotel KADIF Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 [INDENT] [SIZE=3]Kochani! Zapraszam wszystkich do uczestnictwa w nowym projekcie Hotelu dla psów KADIF: [URL="https://www.facebook.com/KADIFciaki?ref=hl"][B]Pokochaj KADIF-ciaka[/B][/URL] Strona ma na celu rozreklamowanie psiaków przebywających pod opieką hotelu. Wczoraj została opublikowana a JUŻ ma 36 polubień!:ghost_2: Dołączcie do nas, polubcie, zaproście znajomych.... Może dzięki temu Pola, Gucio, Tutka, Pimpek, Tinka i inne psiaki znajdą domy![/SIZE] [SIZE=3]Po prostu.... Pokochajcie KADIF-ciaki!!! Zapraszamy serdecznie! :smile:[/SIZE] [/INDENT] Quote
Hotel KADIF Posted December 12, 2013 Posted December 12, 2013 Pimpek pobił absolutny rekord w naszym projekcie "Pokochaj KADIF-ciaka"!!! Jego zdjęcie (jedno jedyne na razie!) obejrzało do tej pory ...uwaga.... 1.275 osób!!! Inne psiaki zamykają się w setce! Lider-weteran! :) Quote
Hotel KADIF Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Dzisiaj mieliśmy normalnie w hotelu ..... kontrolę z zabrzańskiego schroniska PsitulMnie ! :eek2: Szczerze mówiąc do tej chwili, czyli ładnych kilka godzin po wizycie nie mogę się otrząsnąć z szoku w jakim się znalazłam. Byłam bardzo zajęta pracami domowymi i jak zobaczyłam tłum ludzi pod bramą (4 osoby ;) ) wysłałam dzieciaka, żeby się zapytał czego chcą, bo mama nie ma czasu i niech spadają. :mad:;) Dzieciak przylatuje i mówi, że Państwo do Pimpka. Pytam do jakiego Pimpka? Łukaszek zgłupiał trochę i mówi niepewnie, że do naszego. Na to ja zgłupiałam! Pomyślałam, że pewnie przeoczyłam sprawę na wątku i ludzie przyjechali się zapoznać z Pimpkiem, bo chcą go adoptować. Zgubiłam kapcie jak usłyszałam, że to Psitulaki przyjechały! Zaskoczenie totalne! W marcu minie 3 lata jak Pimpali jest w naszym hotelu i rzadko kto go odwiedza. Była Kasia-winter7, Ola-Bonsai, Ola-Olena84 i chyba nikt więcej. Nikt o Pimpka nie pytał, nie dzwonił. A teraz to chyba już nikt nawet nie szuka mu domu. Nie było życzeń, choinek, ostatni wpis na wątku z 13 grudnia.... :-( Wątek powoli zamiera niestety. I nagle taka wizyta. Qrcze, było mi naprawdę miło i ciepło na sercu, że Psitulaki nie zapomniały o starym Pimpku! Podobał Wam się? Gadać mi tu szybko, po nickach, kto był u nas? :cool3::loveu: Quote
Bjuta Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Wow! Ja nic nie wiem!!! A to Ci dopiero! A że życzeń nie było to wstyd... No to NAJLEPSZEGO!!! :) :) :) :) :) Quote
Ingrid44 Posted December 28, 2013 Posted December 28, 2013 Ja zagladam ale widze ze Pimpus ma sie dobrze wiec nic nie pisze . Quote
Koziczka85 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [quote name='DIF']Dzisiaj mieliśmy normalnie w hotelu ..... kontrolę z zabrzańskiego schroniska PsitulMnie ! :eek2: Szczerze mówiąc do tej chwili, czyli ładnych kilka godzin po wizycie nie mogę się otrząsnąć z szoku w jakim się znalazłam. Byłam bardzo zajęta pracami domowymi i jak zobaczyłam tłum ludzi pod bramą (4 osoby ;) ) wysłałam dzieciaka, żeby się zapytał czego chcą, bo mama nie ma czasu i niech spadają. :mad:;) Dzieciak przylatuje i mówi, że Państwo do Pimpka. Pytam do jakiego Pimpka? Łukaszek zgłupiał trochę i mówi niepewnie, że do naszego. Na to ja zgłupiałam! Pomyślałam, że pewnie przeoczyłam sprawę na wątku i ludzie przyjechali się zapoznać z Pimpkiem, bo chcą go adoptować. Zgubiłam kapcie jak usłyszałam, że to Psitulaki przyjechały! Zaskoczenie totalne! W marcu minie 3 lata jak Pimpali jest w naszym hotelu i rzadko kto go odwiedza. Była Kasia-winter7, Ola-Bonsai, Ola-Olena84 i chyba nikt więcej. Nikt o Pimpka nie pytał, nie dzwonił. A teraz to chyba już nikt nawet nie szuka mu domu. Nie było życzeń, choinek, ostatni wpis na wątku z 13 grudnia.... :-( Wątek powoli zamiera niestety. I nagle taka wizyta. Qrcze, było mi naprawdę miło i ciepło na sercu, że Psitulaki nie zapomniały o starym Pimpku! Podobał Wam się? Gadać mi tu szybko, po nickach, kto był u nas? :cool3::loveu:[/QUOTE] A witam witam między innymi to ja byłam wczoraj u Pimpka, bardzo dziękujemy za wspaniałe przyjęcie nas, dla mnie hotelik pierwsza klasa wersja all inclusive :loveu: Pimpuś radosny i pozytywnie nastawiony do świata i ludzi nawet tych "obcych" widać włożony ogrom pracy i serce. pozdrawiam Sandra Quote
Bjuta Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 Wow! Pani Kierownik we własnej osobie! :) :) :) No to Pimpusiu miałeś wizytację jak się patrzy! :) Quote
Recommended Posts