Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 3.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Posted

[B]Kochane!!!

Potrzebna pomoc w złapaniu suni za Nowym Dworem Maz i pomoc w przetransportowaniu jej do Halinowa - ok 60km!!!- na 1.12.13 ok. godz. 12!!!
Sunia maleńka, 8 kg. Gładkowłosa, trzęsąca się z zimna.
Kontakt z Olą na pw (Olena84).

Jak możecie rozsyłajcie dalej![/B]

Posted

Wczoraj przyjechała karma! Uffff, nie umrzemy z głodu! :megagrin:

Mysiu!
Do paczki był załączony "rachunek" z tym, że bez pieczątki i podpisu.
Gdzie mam go wysłać? Do Schroniska czy do zabrzańskiego TOZ-u?

Posted

Taki :)

Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt
PSITULMNIE
ul. Bytomska 133
41-803 Zabrze

[quote name='DIF']Wczoraj przyjechała karma! Uffff, nie umrzemy z głodu! :megagrin:

Mysiu!
Do paczki był załączony "rachunek" z tym, że bez pieczątki i podpisu.
Gdzie mam go wysłać? Do Schroniska czy do zabrzańskiego TOZ-u?[/QUOTE]

Posted

[INDENT] [SIZE=3]Kochani!

Zapraszam wszystkich do uczestnictwa w nowym projekcie Hotelu dla psów KADIF: [URL="https://www.facebook.com/KADIFciaki?ref=hl"][B]Pokochaj KADIF-ciaka[/B][/URL]
Strona ma na celu rozreklamowanie psiaków przebywających pod opieką hotelu.
Wczoraj została opublikowana a JUŻ ma 36 polubień!:ghost_2:
Dołączcie do nas, polubcie, zaproście znajomych....
Może dzięki temu Pola, Gucio, Tutka, Pimpek, Tinka i inne psiaki znajdą domy![/SIZE]

[SIZE=3]Po prostu.... Pokochajcie KADIF-ciaki!!!
Zapraszamy serdecznie! :smile:[/SIZE] [/INDENT]

Posted

Pimpek pobił absolutny rekord w naszym projekcie "Pokochaj KADIF-ciaka"!!!

Jego zdjęcie (jedno jedyne na razie!) obejrzało do tej pory ...uwaga.... 1.275 osób!!! Inne psiaki zamykają się w setce!
Lider-weteran! :)

• 3 weeks later...
Posted

Dzisiaj mieliśmy normalnie w hotelu ..... kontrolę z zabrzańskiego schroniska PsitulMnie ! :eek2:
Szczerze mówiąc do tej chwili, czyli ładnych kilka godzin po wizycie nie mogę się otrząsnąć z szoku w jakim się znalazłam.

Byłam bardzo zajęta pracami domowymi i jak zobaczyłam tłum ludzi pod bramą (4 osoby ;) ) wysłałam dzieciaka, żeby się zapytał czego chcą, bo mama nie ma czasu i niech spadają. :mad:;)

Dzieciak przylatuje i mówi, że Państwo do Pimpka.
Pytam do jakiego Pimpka? Łukaszek zgłupiał trochę i mówi niepewnie, że do naszego.
Na to ja zgłupiałam! Pomyślałam, że pewnie przeoczyłam sprawę na wątku i ludzie przyjechali się zapoznać z Pimpkiem, bo chcą go adoptować.
Zgubiłam kapcie jak usłyszałam, że to Psitulaki przyjechały!
Zaskoczenie totalne! W marcu minie 3 lata jak Pimpali jest w naszym hotelu i rzadko kto go odwiedza. Była Kasia-winter7, Ola-Bonsai, Ola-Olena84 i chyba nikt więcej. Nikt o Pimpka nie pytał, nie dzwonił.
A teraz to chyba już nikt nawet nie szuka mu domu. Nie było życzeń, choinek, ostatni wpis na wątku z 13 grudnia.... :-( Wątek powoli zamiera niestety.
I nagle taka wizyta. Qrcze, było mi naprawdę miło i ciepło na sercu, że Psitulaki nie zapomniały o starym Pimpku!

Podobał Wam się? Gadać mi tu szybko, po nickach, kto był u nas? :cool3::loveu:

Posted

[quote name='DIF']Dzisiaj mieliśmy normalnie w hotelu ..... kontrolę z zabrzańskiego schroniska PsitulMnie ! :eek2:
Szczerze mówiąc do tej chwili, czyli ładnych kilka godzin po wizycie nie mogę się otrząsnąć z szoku w jakim się znalazłam.

Byłam bardzo zajęta pracami domowymi i jak zobaczyłam tłum ludzi pod bramą (4 osoby ;) ) wysłałam dzieciaka, żeby się zapytał czego chcą, bo mama nie ma czasu i niech spadają. :mad:;)

Dzieciak przylatuje i mówi, że Państwo do Pimpka.
Pytam do jakiego Pimpka? Łukaszek zgłupiał trochę i mówi niepewnie, że do naszego.
Na to ja zgłupiałam! Pomyślałam, że pewnie przeoczyłam sprawę na wątku i ludzie przyjechali się zapoznać z Pimpkiem, bo chcą go adoptować.
Zgubiłam kapcie jak usłyszałam, że to Psitulaki przyjechały!
Zaskoczenie totalne! W marcu minie 3 lata jak Pimpali jest w naszym hotelu i rzadko kto go odwiedza. Była Kasia-winter7, Ola-Bonsai, Ola-Olena84 i chyba nikt więcej. Nikt o Pimpka nie pytał, nie dzwonił.
A teraz to chyba już nikt nawet nie szuka mu domu. Nie było życzeń, choinek, ostatni wpis na wątku z 13 grudnia.... :-( Wątek powoli zamiera niestety.
I nagle taka wizyta. Qrcze, było mi naprawdę miło i ciepło na sercu, że Psitulaki nie zapomniały o starym Pimpku!

Podobał Wam się? Gadać mi tu szybko, po nickach, kto był u nas? :cool3::loveu:[/QUOTE]

A witam witam między innymi to ja byłam wczoraj u Pimpka, bardzo dziękujemy za wspaniałe przyjęcie nas, dla mnie hotelik pierwsza klasa wersja all inclusive :loveu: Pimpuś radosny i pozytywnie nastawiony do świata i ludzi nawet tych "obcych" widać włożony ogrom pracy i serce. pozdrawiam Sandra