Jump to content
Dogomania

Stare, niepotrzebne - a jednak:):):)3 ma domy:)Tylko jeden za TM:(

Recommended Posts

• Replies 406
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='dineh']ja mogę pożyczyć aparat :D....zaglębie to moje okolice;)[/QUOTE]
Jezeli to dla mnie propozycja,
to dzięki ale nie lubię pożyczać drogich rzeczy,
zwłaszcza że mam 2 lewe ręce;)
Ok. środy powinnam mieć już swój:)

Posted

rozumiem :)

jesli nie będziesz miała i nie chcesz pożyczać możemy się umówić że ja zrobię zdjęcia ;)
umówimy się ja zrobie i Ci wyśle :D...
ale jak będziesz miała to ok :)

Posted

[quote name='dineh']rozumiem :)

jesli nie będziesz miała i nie chcesz pożyczać możemy się umówić że ja zrobię zdjęcia ;)
umówimy się ja zrobie i Ci wyśle :D...
ale jak będziesz miała to ok :)[/QUOTE]
Dzięki za propozycje ale wszystko idzie w dobrym kierunku:)

Posted

Super, że u psiaków zaczyna się coś dziać :) Niestety nie pomogę ani finansowo, ani nawet w rozsyłaniu wątku (bo sama potrzebuję takiej pomocy), ale mogę obiecać ogłoszenia jak tylko psiaki będą w hotelu!

Posted

[quote name='koosiek']Super, że u psiaków zaczyna się coś dziać :) Niestety nie pomogę ani finansowo, ani nawet w rozsyłaniu wątku (bo sama potrzebuję takiej pomocy), ale mogę obiecać ogłoszenia jak tylko psiaki będą w hotelu![/QUOTE]
Wiemy, że masz dużo na głowie.
Pomoc w ogłoszeniach jest na wagę złota

Posted

[quote name='Maniutka zara']Ilonka,firma ma już pewnie nowe, młode,ładne.Mentalność biznesmena na nowym miejscu stary by chyba nie pasował ???[/QUOTE]

Tak samo było z Korą z Psiego Anioła... Piękna, wyjątkowa ONka merle, jeden z najpiękniejszych psów, jakie kiedykolwiek widziałam... A na starość wylądowała w schronie i odeszła za kratami :(
W Azylu jest też Rudzik, chyba dziesięć lat pilnował firmy, stracił oko, a teraz wegetuje w schronisku :(