Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dajcie znać jak się sprawy mają, bo ja już też intensywnie rozsyłam wici w sprawie adopcji lub chociaż DT dla Hero. Ostatnio znowu było bardzo zimno jak się wiec trzyma Hero ? Mam w domu 12 letniego dobermana więc bardzo dobrze rozumię co to znaczy krótka sierść dla psiny w taką zimnice. Wziełabym go do siebie ale nie wiem czy dogadałby się z moim psiakiem, a poza tym mam małe dzieci a Wy w info pisaliście, że Hero nadaje się do domu z dorosłymi dziećmi. Szukam więc wśród znajomych chętnego do pomocy. A może umieścić go w hoteliku, znam jeden taki zaprzyjaźniony. Opłatę wziełabym narazie na siebie i może zorganizowała jakąś zrzutkę wśród moich znajomych na ten cel

Posted

Biedronka39 napisał(a):
Dajcie znać jak się sprawy mają, bo ja już też intensywnie rozsyłam wici w sprawie adopcji lub chociaż DT dla Hero. Ostatnio znowu było bardzo zimno jak się wiec trzyma Hero ? Mam w domu 12 letniego dobermana więc bardzo dobrze rozumię co to znaczy krótka sierść dla psiny w taką zimnice. Wziełabym go do siebie ale nie wiem czy dogadałby się z moim psiakiem, a poza tym mam małe dzieci a Wy w info pisaliście, że Hero nadaje się do domu z dorosłymi dziećmi. Szukam więc wśród znajomych chętnego do pomocy. A może umieścić go w hoteliku, znam jeden taki zaprzyjaźniony. Opłatę wziełabym narazie na siebie i może zorganizowała jakąś zrzutkę wśród moich znajomych na ten cel

Biedronka39 - fajny z Ciebie Człowiek:-)

Posted

Hero dziś o mały włos nie został wydany "do adopcji" pijanemu chętnemu... Czy ta Pani w sobotę będzie? Ja niestety nie będę mogła przyjechać. Mam nadzieję, że Hero pójdzie do Domu... Z ogłoszeń cisza :(

Posted

Dobrze że jednak Nikt go nigdzie nie wydał temu osobnikowi...
Ta pani mówiła że będzie, a ja będę na nią czekała aż się nie zjawi. Hero jej zachwalam, i próbuję ją zachęcić, chodź dzwoniła w sprawie Dantego. Dante wytrzyma, jest piękny i młody, Hero bardziej potrzebuje domku...

Posted

Matko Boska dobrze, że nie udał się mu ten manewr. Jeżeli to Wasza zasługa to chwała Wam za to. Pozostał jeszcze czwartek i piątek do wyczekiwanej soboty. Co robić by taka sytuacja się nie powtórzyła do soboty. Stare wyjadaczki chleba prosze o sugestię a zrobie co w mojej mocy, by temu zapobiec.

Posted

ponoc Hero mieszka w okolicach Egzotarium w S-cu, tam tez Jetrel widziala z auta psa podobnego. Podeslalam dzis zdjecia Hero moim znajomym, ktorzy mieszkaja w okolicy, beda sie rozgladac.
Jesli ktos tez tam przebywa - niech sie rozglada.