Biedronka39 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dajcie znać jak się sprawy mają, bo ja już też intensywnie rozsyłam wici w sprawie adopcji lub chociaż DT dla Hero. Ostatnio znowu było bardzo zimno jak się wiec trzyma Hero ? Mam w domu 12 letniego dobermana więc bardzo dobrze rozumię co to znaczy krótka sierść dla psiny w taką zimnice. Wziełabym go do siebie ale nie wiem czy dogadałby się z moim psiakiem, a poza tym mam małe dzieci a Wy w info pisaliście, że Hero nadaje się do domu z dorosłymi dziećmi. Szukam więc wśród znajomych chętnego do pomocy. A może umieścić go w hoteliku, znam jeden taki zaprzyjaźniony. Opłatę wziełabym narazie na siebie i może zorganizowała jakąś zrzutkę wśród moich znajomych na ten cel Quote
AgnieszkaBB Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Biedronka39 napisał(a):Dajcie znać jak się sprawy mają, bo ja już też intensywnie rozsyłam wici w sprawie adopcji lub chociaż DT dla Hero. Ostatnio znowu było bardzo zimno jak się wiec trzyma Hero ? Mam w domu 12 letniego dobermana więc bardzo dobrze rozumię co to znaczy krótka sierść dla psiny w taką zimnice. Wziełabym go do siebie ale nie wiem czy dogadałby się z moim psiakiem, a poza tym mam małe dzieci a Wy w info pisaliście, że Hero nadaje się do domu z dorosłymi dziećmi. Szukam więc wśród znajomych chętnego do pomocy. A może umieścić go w hoteliku, znam jeden taki zaprzyjaźniony. Opłatę wziełabym narazie na siebie i może zorganizowała jakąś zrzutkę wśród moich znajomych na ten cel Biedronka39 - fajny z Ciebie Człowiek:-) Quote
Kama83 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 AgnieszkaBB, a wiec jak juz bedziemy miec tekst i foty pomozmy jej z ogloszeniami: http://www.dogomania.pl/threads/202353-Mieszaniec-znaleziony-w-Dąbrowie-Górniczej Quote
Emiś Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Hero dziś o mały włos nie został wydany "do adopcji" pijanemu chętnemu... Czy ta Pani w sobotę będzie? Ja niestety nie będę mogła przyjechać. Mam nadzieję, że Hero pójdzie do Domu... Z ogłoszeń cisza :( Quote
Jetrel Posted February 16, 2011 Author Posted February 16, 2011 Dobrze że jednak Nikt go nigdzie nie wydał temu osobnikowi... Ta pani mówiła że będzie, a ja będę na nią czekała aż się nie zjawi. Hero jej zachwalam, i próbuję ją zachęcić, chodź dzwoniła w sprawie Dantego. Dante wytrzyma, jest piękny i młody, Hero bardziej potrzebuje domku... Quote
Biedronka39 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Matko Boska dobrze, że nie udał się mu ten manewr. Jeżeli to Wasza zasługa to chwała Wam za to. Pozostał jeszcze czwartek i piątek do wyczekiwanej soboty. Co robić by taka sytuacja się nie powtórzyła do soboty. Stare wyjadaczki chleba prosze o sugestię a zrobie co w mojej mocy, by temu zapobiec. Quote
Igiełka Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 o matko całe szczęscie że nie został wydany Quote
Biedronka39 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No i jak zakończyła sie kwestia adopcji Hero ? Czy poszedł do tej Pani w sobotę? Bo widzę, że został adoptowany Quote
Jetrel Posted February 20, 2011 Author Posted February 20, 2011 Nie.... nie wiadomo gdzie poszedł. Podobno do mieszkania. Quote
Biedronka39 Posted February 20, 2011 Posted February 20, 2011 No mam nadzieję, że nie do mieszkania tego pijaczka z środy ! Quote
Kama83 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 ponoc Hero mieszka w okolicach Egzotarium w S-cu, tam tez Jetrel widziala z auta psa podobnego. Podeslalam dzis zdjecia Hero moim znajomym, ktorzy mieszkaja w okolicy, beda sie rozgladac. Jesli ktos tez tam przebywa - niech sie rozglada. Quote
AgnieszkaBB Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 NA przeciwko egzotarium - ul. Dziewicza, Wysoka. Ten rejon. Quote
Kama83 Posted February 28, 2011 Posted February 28, 2011 jesli chodza z psem w okolicach parku to go kolega spotka - jest zapalonym biegaczem. Inni niech tez maja oczy otwarte. Quote
Recommended Posts