Jump to content
Dogomania

Sznaucerka średnia - 2 domy, 2 schroniska - W NOWYM DOMU :))))

Recommended Posts

• Replies 229
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

joapg napisał(a):
i niech tych byłych włascicieli dzieci do domu starców oddadzą i to takiego najpodlejszego, gdzie im szklanki wody nikt nie poda

i nie zmieni pieluch !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

A jaka ona jest duża? W jakim wieku? Już nic nie mogę zadeklarować :( ale będę na wątku i będę o niej pamiętać...gdyby jakiś ktoś był zainteresowany sznupką

Posted

Luna już zadomowiona. Przybiega na zawołanie, z Dyziem dogaduje się świetnie. Nie hałasuje no chyba, że ktoś przechodzi pod drzwiami. Koty olewa totalnie. Jedyny zgrzyt był wtedy gdy chciałam ją podnieść na ręce zdecydowanie tego nie lubi. Bardzo fajna sunieczka widać, że domowa gdy zaczęłam sprzątać w "psim pomieszczeniu" od razu bryknęła na swoje posłanko i tam cały czas leżała i mnie obserwowała.

Posted

Luna około 6 letnia sznaucerka średnia drobnej budowy. Wysterylizowana, ma chip.
Luna jest zdrową i przyjazną sznaucerką i nie wiem dlaczego nie ma szczęścia do ludzi - spróbujmy odmienić jej los!
Szukamy dla Luny odpowiedzialnych opiekunów, którzy nie porzucą nigdy, którzy będą ją kochać bo na to zasługuje.
Luna to domowa, grzeczna i czysta suczka. Potrafi chodzić na smyczy, nie hałasuje bez potrzeby i nie niszczy.
Zna podstawowe komendy. Polecamy do adopcji Rodzinie bez malutkich dzieci gdyż Luna nie lubi podnoszenia i chwytania za łapki.
Zgadza się z innymi psami, jest towarzyska.

Luna obecnie przebywa w okolicach Myszkowa
608 464 683
[email protected]

Coś dodać? zmienić?

Posted

Luna jest bardzo wesoła, chętnie biegają z Dyziem jak dostana głupawki, ale Luna cały czas kontroluje gdzie ja jestem i gdy tylko zacznę się oddalać przerywa zabawę i przybiega do mnie. Bardziej lubi towarzystwo ludzi niż innych psów.

Posted

Dyzio ma znowu kompana do zabawy :)
A taka biedna była smutna na wcześniejszych zdjęciach, a teraz bawi sie, szaleje.

Ulka ma tam jakieś niezwykłe miejsce!
Dyzio pojechał do Niej jako Smutek - biedny, przestraszony, smutny, zagubiony piesek. Ledwo dojechał i już całkowita zmiana humoru.
Luna też takie smutne oczka miała i proszę :)

Posted

lilo napisał(a):
Na jakie konto mam wplacic za allegro ??

prosto do allegro:
Nr rachunku:
85114011243630050000547559
Bank: BRE BANK SA O/REG. w Poznaniu
Dane odbiorcy:
PayU S.A.
ul. Marcelińska 90
60-324 Poznań

w tytule wpisz tylko: Malawaszka

Posted

ULKA12 napisał(a):
A Luna zaczęła stróżować, szczeka na przechodniów zza płotu. Ogólnie to bardzo przyjacielski i sympatyczny psiaczek. Ale komu ja to mówię.

Sympatyczny, przyjacielski o obronny:) jak widać;)

Posted

ULKA12 napisał(a):
A Luna zaczęła stróżować, szczeka na przechodniów zza płotu. Ogólnie to bardzo przyjacielski i sympatyczny psiaczek. Ale komu ja to mówię.

jak to sznup :lol: jutro jak wrócę z pracy to ruszam z ogłoszeniami