ULKA12 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Malutka razem z Dyziem zrobiły mi demolkę, pogryzły smycze i zniszczyły jedną obrożę, a najgorsze to to , że mają teraz niewinne mordki i udają, że to wcale nie one. Ale ja i tak się domyślam kto był prowodyrem tych ekscesów. Quote
fizia Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 No to pięknie... Jeszcze Dyzio sprowadzi aniołka na złą drogę...:) Quote
malawaszka Posted January 12, 2011 Author Posted January 12, 2011 ULKA12 napisał(a):Malutka razem z Dyziem zrobiły mi demolkę, pogryzły smycze i zniszczyły jedną obrożę, a najgorsze to to , że mają teraz niewinne mordki i udają, że to wcale nie one. Ale ja i tak się domyślam kto był prowodyrem tych ekscesów. kto???!!!! może to Dyzio zeżarł obroże Tediego????? Quote
ULKA12 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 Może, ale one te obroże zrzuciły z szafki. Quote
Edi100 Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 ULKA12 napisał(a):Może, ale one te obroże zrzuciły z szafki. Cwaniaczki?;) Quote
malawaszka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Potrzebna wizyta p.adopcyjna dla Luny w Mysłowicach Quote
zerduszko Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Pisałaś? http://www.dogomania.pl/members/84426-kuba123 http://www.dogomania.pl/members/97506-_Mona Quote
malawaszka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Dzięki Aga!!! daj znac jak się umówisz bo chcę wiedzieć kiedy mam trzymać kciuki :) Quote
ULKA12 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ja trzymam kciuki już, profilaktycznie :-) Quote
Edi100 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 malawaszka napisał(a):Dzięki Aga!!! daj znac jak się umówisz bo chcę wiedzieć kiedy mam trzymać kciuki :) Ja też będę trzymać!:) Quote
Saththa Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Edi100 napisał(a):Ja też będę trzymać!:) I ja też... bedę zaciskac ale nie mysleć coby nie zapeszyć Quote
ULKA12 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Malawaszka czy Ty masz jakąś książeczkę Luny? Ją trzeba odrobaczyć, zaszczepić czy coś? Quote
malawaszka Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 nic nie mam bo w schronisku jej nie zdążyli nic zapodac, odrobaczyć trzeba a szczepienie może już nowy domek zrobi - ja się dowiem czy w Krakowie nie była szczepiona bo tam powinna być Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 nie wiem jeszcze kiedy ma być wizyta - kuba123 miała się umówić Quote
Edi100 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 malawaszka napisał(a):nie wiem jeszcze kiedy ma być wizyta - kuba123 miała się umówić To czekamy cierpliwie. Niecierpliwie;) Quote
ULKA12 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Lunie trzeba jak najszybciej znaleźć dom. Ona się męczy u mnie tzn bardzo potrzebuje kontaktu z człowiekiem, nie przepada za towarzystwem innych psów. To nie jest pies ze schroniska który trafiając do mnie polepszył swoje warunki bytowe o 100%, Luna pragnie swojego człowieka na własność a ja niestety tego jej dać nie mogę, mogę ją nakarmić, przytulić ale zawsze gdzieś z boku czai się Dyzio aby wskoczyć na jej miejsce a teraz jeszcze Leo który łazi za mną krok w krok. To nie jest miejsce dla niej ona musi miec dom. Nie wiem co za kanalia skazała takiego wspaniałego psa na takie przeżycia. Dzisiaj odkryłam nową umiejętność Luny na zachęte sama weszła do klatki i tam się ułożyła, mam nadzieję, że tam się zadomowi (klatka oczywiście jest otwarta). Zresztą nawet jak idziemy na spacer taki po ogrodzonym terenie to ona cały czas kontroluje gdzie jestem. Na koty nawet nie zwraca uwagi,nie niszczy,nie drapie, nie targa, zachowuje czystość, nie ucieka, jest ufna, wesoła. Jedyna jej wada to to,że jest odrobinę szczekliwa tz jak ja wychodzę. Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 ona jest bardzo posłuszna - zauważyłam też to - jak jej w samochodzie kazałam wskoczuyć na siedzenie i się położyc to od razu to zrobiła - ja mam wielką nadzieję, że kuba zrobi ta wizytę już na dniach i Lunek będzie mogła do domku iść Quote
malawaszka Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 ULKA12 napisał(a):A jeszcze do tego jakie ona ma rozumne oczyska :-). Z drugiej strony ja się dzisiaj naczytałam o wet siostrze i o pani Kasi z Krakowa, która usypia adoptowane psy i zaczęłam się bać. no ja też czytałam i mozna się strasznej paranoi nabawić :( Quote
Recommended Posts