zerduszko Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 [quote name='malawaszka']byli z nią w Oświęcimiu u zoopsychologa, ale niewiele pomogła - powiedziała, że Luna ma za sobą wiele złych przeżyć i nie wiadomo czy coś się da z niej wyciągnąć jeszcze, trzeba by dużo pracy w nią włożyć, [/QUOTE] A Państwo z nią Pracują lub chcą? Może ktoś inny by pomógł? Quote
malawaszka Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 [quote name='zerduszko']A Państwo z nią Pracują lub chcą? Może ktoś inny by pomógł?[/QUOTE] tak mówią, że próbowali nauczyć ją kagańca tak jak ja im kiedyś wcześniej radziłam, ale nie powiodło się - nie wiem czy brak im umiejętności czy samozaparcia, albo jest tak, że syn próbuje coś z psem zrobić, a mama rozpieszcza - nie wiem... Quote
malawaszka Posted May 11, 2012 Author Posted May 11, 2012 No nie wiadomo bo wg nich - nic się ni da z nią zrobić, mnie się wydaje, że da się tylko potrzebne inne podejście Quote
zerduszko Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 No pewnie tak... jak Pani płaczliwa, to pewnie pogarsza psie leki. Wbrew pozorom, przy lękowcach wcale miękki właściciel nie jest taki super. Quote
Recommended Posts