Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 535
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='megii1']Wysłane:) Dzięki:)[/QUOTE]
aaa to rozumiem teraz co to za mial w sprawie ogłoszeń Rokusia... Zaraz wrzyuce zdjęcia na wrzutę!

Posted

Roki to psiak, którego Pani Iwona przygarnęła ale on nie dogaduje się z samcem rezydentem. Tzn Rezydent go tępi, a że jest dwa razy mniejszy to Roki (onkowaty) może mu zrobić krzywdę. No i szukamy z Panią Iwoną domu dla Rokiego min poprzez bazarki z ogłoszeniami.
P.S Dzięki za pomoc ze zdjęciami Kropy:)

Posted

Dotarło 20 zł od omi :)

W tej sytuacji minus Kropki wynosi 46 zł i pokryję go ja :) Tak więc finanse Kropci są ostatecznie załatwione.

Teraz możemy tylko czekać na wieści z domku suni :)

• 2 weeks later...
Posted

MyrkurDagur bardzo ładnie z Twojej strony, że spłaciłaś długi Kropki. Chciałam Ci za to podziękować, jak również za odpowiedzialne i profesjonalne prowadzenie wątku Kropki.

Megii czy masz wieści jak miewa się Kropeczka? Czy jest szansa na aktualne zdjęcia?

Posted

[quote name='omi']MyrkurDagur bardzo ładnie z Twojej strony, że spłaciłaś długi Kropki. Chciałam Ci za to podziękować, jak również za odpowiedzialne i profesjonalne prowadzenie wątku Kropki.

Megii czy masz wieści jak miewa się Kropeczka? Czy jest szansa na aktualne zdjęcia?

Odezwę się jutro do domu Kropki i dam znać:)

Posted

[quote name='omi']MyrkurDagur bardzo ładnie z Twojej strony, że spłaciłaś długi Kropki. Chciałam Ci za to podziękować, jak również za odpowiedzialne i profesjonalne prowadzenie wątku Kropki.

Omi, bardzo dziękuję Ci za te miłe słowa :oops: :loveu:

[quote name='megii1']Odezwę się jutro do domu Kropki i dam znać:)

Czekamy :multi:

Posted

MyrkurDagur - to Ty uratowałas Kropkę! To Tobie Kropka zawdzięcza nowe wspaniałe życie... To prawda. To, że Kropka nie jest teraz zagłodzonym, szczęśliwym psem, zawdzięcza w głownej mierze Tobie! Nie bądź więc skromna.

Nawet nie wiesz jak bardzo Ci dziękujemy... z tego ostrowieckiego piekła....

Posted

Czekam na fotki ale Kropeczka ma się rewelacyjnie. MA dwóch facetów do zabawy, powiększyła się bardzo:) i jada już tylko gotowane jedzonko bo suchym gardzi:)

Posted

[quote name='iwop']MyrkurDagur - to Ty uratowałas Kropkę! To Tobie Kropka zawdzięcza nowe wspaniałe życie... To prawda. To, że Kropka nie jest teraz zagłodzonym, szczęśliwym psem, zawdzięcza w głownej mierze Tobie! Nie bądź więc skromna.

Nawet nie wiesz jak bardzo Ci dziękujemy... z tego ostrowieckiego piekła....

Iwop, dziękuję Ci za te słowa i wiedz, że cieszę się ogromnie, iż mogłam pomóc Wam i Kropci :) I oby więcej takich historii ze szczęśliwym zakończeniem! :multi:

[quote name='megii1']Czekam na fotki ale Kropeczka ma się rewelacyjnie. MA dwóch facetów do zabawy, powiększyła się bardzo:) i jada już tylko gotowane jedzonko bo suchym gardzi:)

Wspaniale! :loveu: :loveu: :loveu: Czekamy niecierpliwie na zdjęcia... :cool3:

• 4 weeks later...
Posted

[quote name='megii1']Czekam na fotki ale Kropeczka ma się rewelacyjnie. MA dwóch facetów do zabawy, powiększyła się bardzo:) i jada już tylko gotowane jedzonko bo suchym gardzi:)

Minął miesiąc...
Megii obiecałaś....

Posted

Fotki nie są zalezne ode mnie tylko od Pani Iwony - teraz jest okres wakacyjny a ja w 37 tygodniu ciąży nie mam głowy ani czasu żeby do niej podjechać. Ale mieszka w okolicach Legionowa koło Warszawy także jak ktoś jest chętny, może podjechać i pstryknąć dla nas parę zdjęć. Mogę podac adres na pw.

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...