Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 142
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanko o psiaczka. Czy ona nadawałby się do bloku dla dwóch starszych pań?
Nie znam ich ( trzeba byłoby sprawdzić dom), znajoma mówiła mi ze jakieś z kolei jej znajome szukają psiaka ok 3 letniego małego kudłatego. Mieszkają w Krakowie okolice Bora- komorowskiego.W razie czego służę telefonem do tych pań.

Posted

Nie znam tych osób ale było by fajnie jakby mógł ktoś do nich zadzwonić, porozmawiać i zobaczyć co i jak. Ja mówiłam przez znajomą tym paniom, że zadzwoni chłopak bo pytałam o tego szpicowatego, biaego psiaka, którego ma anashar u siebie, ale on na razie nie do wydania. Także może jakiejś innej biedzie się poszczęści. zaraz pośle nr tel na pw.

Posted

Kurcze nie mieszkal w bloku,ale ja go do budy przeciez i tak nie dam.Wszystko zalezy naprawde jakie to osoby i co znaczy starsze;)
ale mysle,ze jak najbardziej:)Blok,kochajace Panie,super:)

Posted

Na razie nikt nie odbieral pod tym nr , ktory mam od keri. Sprobuje wieczorem,moze Pani w pracy:)
Ale jest jeszcze Trejsi,duuzo wiecej niz 5 kg,ale tak urocza ze:)
No i Tobisia tez mysle warto pokazac mimo wszystko.

Posted

Pani mówiła o piesku, ale jeśli będzie jakaś wysterylizowana sunia to chyba większej różnicy nie zrobi. Ma być tylko mały i najlepiej kudłaty. Trzymam kciuki żeby się któremuś psiakowi udało.

Posted

Na razie nikt nie odbieral pod tym nr , ktory mam od keri. Sprobuje wieczorem,moze Pani w pracy:)
Ale jest jeszcze Trejsi,duuzo wiecej niz 5 kg,ale tak urocza ze:)
No i Tobisia tez mysle warto pokazac mimo wszystko.

Posted

Info od z soboty: Tobiś nadal kaszle, dostanie jeszcze tabletki do końca, ale może się okazać, że to uszkodzenie tchawicy przez lata spędzone na lańcuchu. Gdy tylko otwiera sie boks momentalnie wskakuje jak pileczka na rece, tarmosi sie i przytula :)
Jesli bedzie 100% pewnosci, że gardełko ok, kastrujemy.

Posted

Taki sobie banner...

Niestety strona, na której kiedyś robiałm banery się na mnie wypięła i znalazłam tylko taką, która się reklamuje na każdym banerze :/. Wieczorkiem może coś innego wykombinuję...

Posted

Tekst do ogłoszeń z pierwszej strony można już spokojnie zmodyfikować, bo chłopak nie jest ani troche lękliwy. Wpatrzony w człowieka, wciąż dopomina się pieszczot. Jest cudowny, szkoda, że tak wspaniały psiak marnuje się w hotelu :(

TOBI - uroczy i radosny psiak SZUKA DOMU!!!

Tobi to około 5-6 letni niewielki pies. W człowieka wpatrzony jest jak w obrazek, najchętniej cały czas siedziałby na kolanach.
Podczas podróży samochodem jest bardzo grzeczny. Na smyczy chodzi przepięknie. Jest łagodny do psów i suczek także w nowym domu może mieć towarzystwo. Jest wykastrowany, zaszczepiony i odrobaczony. Posiada książeczkę zdrowia.
To prześliczny rudy pieszczoch do którego wkońcu powinien uśmiechnąć się los!