szosti999 Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 Przede wszystkim Julian! Moze to pomoze chlopakowi. :-) Quote
Jagienka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 Oooo i foty poznikały, pewnie dokładnie te, które były wstawione na allegro, to samo mi się robi u Kofiego, kochana Eliza wystawia mu allegro i wsysają foty. Quote
karusiap Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 Tobi dostal od p.Magdy 200 zl za co serdecznie dziekuje!!!!!!Bedzie na szczepienie i czesc na kastracje. Niestety jutro do hotelu przyjezdzaja kolejne dwa psy, wiec bedzziemy miec 7!! Dramat! W tym jedna sunia do bardzo powaznej diagnozy i byc moze operacji:(nie wiem co my zrobimy:( Quote
karusiap Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 kurcze co sie stalo ze zdjeciami?:( Quote
Jagienka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 karusiap napisał(a):kurcze co sie stalo ze zdjeciami?:( Nic nie czytasz moich postów :stop: Taka jesteś... ImageShack Eliza pisała mi, że lepszy i nie znika jak sie wstawi na allegro. Quote
karusiap Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 Jagienka napisał(a):Nic nie czytasz moich postów :stop: Taka jesteś... ImageShack Eliza pisała mi, że lepszy i nie znika jak sie wstawi na allegro. a czytam,ale jak przeczytalam co Eliza napisala to wolalam udawac,ze nie czytalam niz , ze nie rozumiem o co chodzi...ehh a Ty zaraz musisz mnie wydac.... Quote
Patia Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 o kurcze ! Faktycznie , nie ma fotek . ja mam ze trzy zapisane u siebie , spróbuję wstawić Quote
karusiap Posted January 10, 2011 Author Posted January 10, 2011 o cudnie!! przeklejam do 1 postu:) Quote
Jagienka Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 karusiap napisał(a):a czytam,ale jak przeczytalam co Eliza napisala to wolalam udawac,ze nie czytalam niz , ze nie rozumiem o co chodzi...ehh a Ty zaraz musisz mnie wydac.... Hahaha :iloveyou: A maluchowi zdecydowanie trzeba lepsze zdjęcia zrobić. Może w sobotę się uda, na rączkach wyniesiemy za teren hotelu, a Juri weźmie aparat. Quote
karusiap Posted January 13, 2011 Author Posted January 13, 2011 Tobis dostal od elaja 200 zl:)Bardzo bardzo dziekuje!!!!!!! ze wskazaniem,ze moze podzielic sie z innymi naszymi psiakami;) Quote
AMIGA Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Ale cudny szorściaczek. Szkoda, że to nie sunia, bo możn by skorzystać ze swinki sterylkowej :-( Quote
karusiap Posted January 15, 2011 Author Posted January 15, 2011 Tobis zostal dzis zaszczepiony. Chlopak jest cudny!!Wlazi na kolanka, a skakac potrafi na wysokosc czlwoieka:) Quote
Jagienka Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Nooo skacze bosko hihihi I przytulanka jest z niego ogromna :loveu: Mamy foty, ale zgram je w niedz dopiero. Quote
paoiii Posted January 15, 2011 Posted January 15, 2011 Bazarek dla Małej :) http://www.dogomania.pl/threads/200294-EXTRA!buty-i-skórzane-kurtki-DLA-MAŁEJ-do-której-los-wreszcie-się-uśmiecha!-do-30.01!? ZAPRASZAMY! Quote
moana Posted January 16, 2011 Posted January 16, 2011 karusiap napisał(a):... na razie odsypia wszystkei zimy na lancuchu w cieplym boksie... :placz: Biduś. Quote
Jagienka Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 A taki jestem prześliczny: I jeszcze chciałam tylko dodać, że Tobić ma najdłuższe rzęsy jakie kiedykolwiek u psa widziałam :loveu: Niesamowite są! Trochę widać na ostatnim zdjęciu Patii w poscie 33. Quote
karusiap Posted January 17, 2011 Author Posted January 17, 2011 Super zdjecia!! Bardzo prosze o oglaszanie chlopaka:) Quote
Jagienka Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Kurde, tyle ogłoszeń i cisza?? Ja też troszkę poodświeżam... karusiap, a dasz te fajne foty do pierwszych postów? I może to info Pauliny do ogłoszeń? Tak łatwiej, jak się włazi i się ma na tacy wszystko :) Quote
karusiap Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Jagienka napisał(a):Kurde, tyle ogłoszeń i cisza?? Ja też troszkę poodświeżam... karusiap, a dasz te fajne foty do pierwszych postów? I może to info Pauliny do ogłoszeń? Tak łatwiej, jak się włazi i się ma na tacy wszystko :) Yhy juz daje. Quote
Recommended Posts