Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wracając z zabawy sylwestrowej stanął nam na drodze psiak :shake::shake:

Na razie siedzi u mnie w szopie. Ale na gwałt potrzebuję DT/DS... :(
Już mam przez to kolejną awanturę w domu :( Nawet nie mam za bardzo warunków, żeby go przetrzymać :( Ani kasy na jedzenie, ewentualne szczepienia, odrobaczanie, odpchlenie, kastrację... :(

Psiak jest młody. Jak na moje oko ma jakieś 2 lata. Nie zdziwcie się, jeśli mniej lub trochę więcej :oops: Ma świetny charakter. Jest bardzo posłuszny !!!!! Nawet umie siadać ! Bez smyczy szedł nam przy nodze, mimo że po drugiej stronie latały psy.
Uwielbia się bawić. Ma świetne umaszczenie- jest czekoladowy z białym krawatem i koniuszkami łapek. Jest średniej wielkości, tak do kolana, i trochę wychudzony. No i śmierdzi.. Nie wygląda mi na takiego, który wychowywał się w domu. Możliwe, że żył gdzieś u kogoś na wsi na posesji.
Na ogół jest zdrowy. Niepokoi mnie jedynie jeden pazur, który jest baaardzo długi, brzydki i zawinięty :(

[FONT=Courier New]Proszę, pomóżcie mi znaleźć dla niego DT :(
Powinien szybko znaleźć dom z racji tego, że ma super charakter i w dodatku jest bardzo ładnie umaszczony.
[/FONT]

Tutaj widać jaki chudy :/

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

:loveu::loveu::loveu::loveu:FINANSE ELMUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu:

STYCZEŃ:

20kg karmy Arion, Fiprex i przysmaki od kabaja :loveu:

WPŁATY:

- 20zł -2411magdalenka :loveu:

WYDATKI:

- 10zł - karma Puffi 5kg,

Posted

Cisza :(
A może deklaracje na hotelik ? :oops:

On jest taki radosny :( Chce do domu.. mojego... ale nie mogę go wpuścić :/
Proszę o pomoc.. on mi ucieka ze stodoły, a mieszkam obok dość ruchliwej ulicy :(

Ten cholerny aparat !!!

A od jutra nikogo nie ma minimum do 15 :(

Posted

nika28 napisał(a):
Zaznaczam :(
Wywieś koniecznie ogłoszenia że taki psiak został znaleziony... Może się komuś zgubił... :oops: chociaż z opisu na to nie wygląda...

Ja nawet nie chcę go z powrotem oddawać do właściciela :oops:
On śmierdzi takim typowo wiejskim psem na kilometr...Jest chudziutki, a w dodatku ten nie pielęgnowany pazurek :(
W dodatku ma świetny charakter. Nadaje się do dzieci, na pewno.
Aż szkoda go oddawać gdzieś z powrotem na wioche .. :(

Posted

nika28 napisał(a):
Ale cudo...
Ja niestety nie potrafię robić banerków :oops:

Ja właśnie też :/
Zrobiłam psiakowi kilka ogło.
Czy ktoś może zrobić allegro ? :(

Posted

niestety nic nie jestem w stanie pomóc. Piesek jest bardzo ladny sam w sobie, nie trzeba doszukiwać się w nim zadnej rasowości. W Koszalinie moim człowiekiem od bezdomnych psów jest Kinga ;). Wiem, ze to ostateczność, ale gdyby piesek trafił do koszalińskiego schorniska, to będzie miala na niego oko.

Posted

Wiem, wiem ale nie chcę go oddawać do schroniska :(
Kurcze, on jest taki kochany :( Przydałby się DT, który go sprawdzi jak zachowuje się w domu :(
PS: tanitka, on jest podobny do tego z Twojego avatara o.O On na zdjęciach tylko wyszedł taki jakiś spłaszczony :lol: Ale jak uszy normalnie postawi, to też ma klapnięte, przy pysiu też troszku białego :P No i biały krawacik :D

Posted

2411magdalenka napisał(a):
podaj numer konta na pw, prześlę grosik

:crazyeye::loveu::loveu::loveu: jesteś wspaniała !
Już piszę.

Zaczynam obawiać się o pchły.... Wszystko mnie swędzi... Byłam przed chwilą u niego, bo wyrwał kolejną deskę i wylazł z tej stodoły !!!!!! :placz::placz::placz::angryy:

Posted

przelew poszedł, pewnie jutro popołudniu zaksięgują, niestety grosiki bo jestem w trudnej sytuacji finansowej.
z nas dwóch to Ty jesteś wspaniała mimo że nie masz jak/gdzie i za co, to walczysz o niego..

trzymam kciuki za dt/ds i podnoszę!

Posted

2411magdalenka napisał(a):
przelew poszedł, pewnie jutro popołudniu zaksięgują, niestety grosiki bo jestem w trudnej sytuacji finansowej.
z nas dwóch to Ty jesteś wspaniała mimo że nie masz jak/gdzie i za co, to walczysz o niego..

trzymam kciuki za dt/ds i podnoszę!

Dziękuję :oops:
Tyle że bez pomocy finansowej innych, nie dałabym rady :(
:loveu::loveu:

Posted

i ja się melduje na wątku :lol:Piesko zapadł mi w pamięć i chciałabym mu jakoś pomóc .Proszę wstaw linki ,gdzie piesek już ma ogłoszenia / może gdzieś jeszcze się uda zrobić /
Czy je suchą karmę - mogę zamówić a może wolisz przelew i sama zadecydujesz co jest najpotrzebniejsze .
I może ktoś zaproponuje jakieś imię dla małego /ja niestety nie mam kompletnie zdolności w wymyślaniu imion /

Posted

[quote name='kabaja']i ja się melduje na wątku :lol:Piesko zapadł mi w pamięć i chciałabym mu jakoś pomóc .Proszę wstaw linki ,gdzie piesek już ma ogłoszenia / może gdzieś jeszcze się uda zrobić /
Czy je suchą karmę - mogę zamówić a może wolisz przelew i sama zadecydujesz co jest najpotrzebniejsze .
I może ktoś zaproponuje jakieś imię dla małego /ja niestety nie mam kompletnie zdolności w wymyślaniu imion /
Witaj :loveu:
Psiak ma ogłoszenia na: gumtree ( trojmiasto ), olx, mojpupil, cafeanimal, alegratka. ( nie wiem dlaczego nie zrobiłam szerloka :crazyeye::crazyeye:)
Będę bardzo wdzięczna za allegro :oops::oops:
Można brać mój tekst :) -> http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mlody-czekoladowy-pies-szuka-domu-Bardzo-grzeczny-i-towarzyski-W0QQAdIdZ251852306

Suchą karmą je, ale za te 20zł co wpłynęło kupiłam mu za dychę Puffi w Biedronce:oops:i nie za bardzo mu to idzie.. co się dziwić.. już bardziej woli kocią karmę :P Ale myślę, że jakaś trochę lepsza mu podejdzie :)

Dziękuję i bardzo za pomoc :Rose: :loveu::loveu::loveu::multi: