kinia098 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Wracając z zabawy sylwestrowej stanął nam na drodze psiak :shake::shake: Na razie siedzi u mnie w szopie. Ale na gwałt potrzebuję DT/DS... :( Już mam przez to kolejną awanturę w domu :( Nawet nie mam za bardzo warunków, żeby go przetrzymać :( Ani kasy na jedzenie, ewentualne szczepienia, odrobaczanie, odpchlenie, kastrację... :( Psiak jest młody. Jak na moje oko ma jakieś 2 lata. Nie zdziwcie się, jeśli mniej lub trochę więcej :oops: Ma świetny charakter. Jest bardzo posłuszny !!!!! Nawet umie siadać ! Bez smyczy szedł nam przy nodze, mimo że po drugiej stronie latały psy. Uwielbia się bawić. Ma świetne umaszczenie- jest czekoladowy z białym krawatem i koniuszkami łapek. Jest średniej wielkości, tak do kolana, i trochę wychudzony. No i śmierdzi.. Nie wygląda mi na takiego, który wychowywał się w domu. Możliwe, że żył gdzieś u kogoś na wsi na posesji. Na ogół jest zdrowy. Niepokoi mnie jedynie jeden pazur, który jest baaardzo długi, brzydki i zawinięty :( [FONT=Courier New]Proszę, pomóżcie mi znaleźć dla niego DT :( Powinien szybko znaleźć dom z racji tego, że ma super charakter i w dodatku jest bardzo ładnie umaszczony.[/FONT] Tutaj widać jaki chudy :/ Quote
kinia098 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 :loveu::loveu::loveu::loveu:FINANSE ELMUSIA :loveu::loveu::loveu::loveu: STYCZEŃ: 20kg karmy Arion, Fiprex i przysmaki od kabaja :loveu: WPŁATY: - 20zł -2411magdalenka :loveu: WYDATKI: - 10zł - karma Puffi 5kg, Quote
kinia098 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 Cisza :( A może deklaracje na hotelik ? :oops: On jest taki radosny :( Chce do domu.. mojego... ale nie mogę go wpuścić :/ Proszę o pomoc.. on mi ucieka ze stodoły, a mieszkam obok dość ruchliwej ulicy :( Ten cholerny aparat !!! A od jutra nikogo nie ma minimum do 15 :( Quote
nika28 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Zaznaczam :( Wywieś koniecznie ogłoszenia że taki psiak został znaleziony... Może się komuś zgubił... :oops: chociaż z opisu na to nie wygląda... Quote
kinia098 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 nika28 napisał(a):Zaznaczam :( Wywieś koniecznie ogłoszenia że taki psiak został znaleziony... Może się komuś zgubił... :oops: chociaż z opisu na to nie wygląda... Ja nawet nie chcę go z powrotem oddawać do właściciela :oops: On śmierdzi takim typowo wiejskim psem na kilometr...Jest chudziutki, a w dodatku ten nie pielęgnowany pazurek :( W dodatku ma świetny charakter. Nadaje się do dzieci, na pewno. Aż szkoda go oddawać gdzieś z powrotem na wioche .. :( Quote
kinia098 Posted January 3, 2011 Author Posted January 3, 2011 Czy mógłby ktoś zrobić dla nas banerek ? :oops: Quote
nika28 Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 Ale cudo... Ja niestety nie potrafię robić banerków :oops: Quote
kinia098 Posted January 4, 2011 Author Posted January 4, 2011 nika28 napisał(a):Ale cudo... Ja niestety nie potrafię robić banerków :oops: Ja właśnie też :/ Zrobiłam psiakowi kilka ogło. Czy ktoś może zrobić allegro ? :( Quote
tanitka Posted January 4, 2011 Posted January 4, 2011 niestety nic nie jestem w stanie pomóc. Piesek jest bardzo ladny sam w sobie, nie trzeba doszukiwać się w nim zadnej rasowości. W Koszalinie moim człowiekiem od bezdomnych psów jest Kinga ;). Wiem, ze to ostateczność, ale gdyby piesek trafił do koszalińskiego schorniska, to będzie miala na niego oko. Quote
kinia098 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Wiem, wiem ale nie chcę go oddawać do schroniska :( Kurcze, on jest taki kochany :( Przydałby się DT, który go sprawdzi jak zachowuje się w domu :( PS: tanitka, on jest podobny do tego z Twojego avatara o.O On na zdjęciach tylko wyszedł taki jakiś spłaszczony :lol: Ale jak uszy normalnie postawi, to też ma klapnięte, przy pysiu też troszku białego :P No i biały krawacik :D Quote
kinia098 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 Zamiast schować się w stodole, woli marznąć. Wyje całą noc... :/ Czy Fenebenatem mogę go odrobaczyć ? Nic innego teraz nie mam.. nawet kasy. Quote
2411magdalenka Posted January 5, 2011 Posted January 5, 2011 podaj numer konta na pw, prześlę grosik Quote
kinia098 Posted January 5, 2011 Author Posted January 5, 2011 2411magdalenka napisał(a):podaj numer konta na pw, prześlę grosik :crazyeye::loveu::loveu::loveu: jesteś wspaniała ! Już piszę. Zaczynam obawiać się o pchły.... Wszystko mnie swędzi... Byłam przed chwilą u niego, bo wyrwał kolejną deskę i wylazł z tej stodoły !!!!!! :placz::placz::placz::angryy: Quote
kinia098 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 Podnoszę 'mojego' pluszaka :) Może jakieś imię ? :P Quote
2411magdalenka Posted January 6, 2011 Posted January 6, 2011 przelew poszedł, pewnie jutro popołudniu zaksięgują, niestety grosiki bo jestem w trudnej sytuacji finansowej. z nas dwóch to Ty jesteś wspaniała mimo że nie masz jak/gdzie i za co, to walczysz o niego.. trzymam kciuki za dt/ds i podnoszę! Quote
kinia098 Posted January 6, 2011 Author Posted January 6, 2011 2411magdalenka napisał(a):przelew poszedł, pewnie jutro popołudniu zaksięgują, niestety grosiki bo jestem w trudnej sytuacji finansowej. z nas dwóch to Ty jesteś wspaniała mimo że nie masz jak/gdzie i za co, to walczysz o niego.. trzymam kciuki za dt/ds i podnoszę! Dziękuję :oops: Tyle że bez pomocy finansowej innych, nie dałabym rady :( :loveu::loveu: Quote
2411magdalenka Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 podnoszę facecika, bo przepadł już w otchłani wątków ;) Quote
kabaja Posted January 7, 2011 Posted January 7, 2011 i ja się melduje na wątku :lol:Piesko zapadł mi w pamięć i chciałabym mu jakoś pomóc .Proszę wstaw linki ,gdzie piesek już ma ogłoszenia / może gdzieś jeszcze się uda zrobić / Czy je suchą karmę - mogę zamówić a może wolisz przelew i sama zadecydujesz co jest najpotrzebniejsze . I może ktoś zaproponuje jakieś imię dla małego /ja niestety nie mam kompletnie zdolności w wymyślaniu imion / Quote
2411magdalenka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 podnoszę psiaka i prosimy o pomoc! Quote
kinia098 Posted January 8, 2011 Author Posted January 8, 2011 [quote name='kabaja']i ja się melduje na wątku :lol:Piesko zapadł mi w pamięć i chciałabym mu jakoś pomóc .Proszę wstaw linki ,gdzie piesek już ma ogłoszenia / może gdzieś jeszcze się uda zrobić / Czy je suchą karmę - mogę zamówić a może wolisz przelew i sama zadecydujesz co jest najpotrzebniejsze . I może ktoś zaproponuje jakieś imię dla małego /ja niestety nie mam kompletnie zdolności w wymyślaniu imion / Witaj :loveu: Psiak ma ogłoszenia na: gumtree ( trojmiasto ), olx, mojpupil, cafeanimal, alegratka. ( nie wiem dlaczego nie zrobiłam szerloka :crazyeye::crazyeye:) Będę bardzo wdzięczna za allegro :oops::oops: Można brać mój tekst :) -> http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Mlody-czekoladowy-pies-szuka-domu-Bardzo-grzeczny-i-towarzyski-W0QQAdIdZ251852306 Suchą karmą je, ale za te 20zł co wpłynęło kupiłam mu za dychę Puffi w Biedronce:oops:i nie za bardzo mu to idzie.. co się dziwić.. już bardziej woli kocią karmę :P Ale myślę, że jakaś trochę lepsza mu podejdzie :) Dziękuję i bardzo za pomoc :Rose: :loveu::loveu::loveu::multi: Quote
2411magdalenka Posted January 8, 2011 Posted January 8, 2011 głodny zje wszystko... pomogę w ogłoszeniach.. Quote
Recommended Posts