Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ELMO, fajne :D Kot babci mojej znajomej tak ma na imię :lol::lol::lol:
Ale pasuje naszemu fafikowi :D

Ślicznie dziękuję za ogłoszenia :loveu::loveu::loveu::loveu: Tylko ja teraz muszę jakieś lepsze fotki mu walnąć :/ Bo z tymi to tak nie za bardzo :/

Posted

ok, to wiesz co, poczekam na te lepsze fotosy i wtedy zrobię mu ze 20, 30 ogłoszeń, zobaczę na ile mi czas pozwoli..

cieszę się, że Elmo się spodobało ;) a podniebienie iście królewskie skoro pomidorówką pogardził ;)

Posted

2411magdalenka napisał(a):
ok, to wiesz co, poczekam na te lepsze fotosy i wtedy zrobię mu ze 20, 30 ogłoszeń, zobaczę na ile mi czas pozwoli..

cieszę się, że Elmo się spodobało ;) a podniebienie iście królewskie skoro pomidorówką pogardził ;)

oki :)
No w sumie pomidorówka to nic wielkiego, ale myślałam że zje sądząc że to wiejski burek, który zapewne karmiony był czymś gorszym ;P

Posted

Elmo :lol:bardzo ładne imię. Jak dobrze ,że u niunia coś ruszyło .
Poproszę na PW adres i jakiś tel dla kuriera . A ile nasze czekoladowy Elmuś waży ,bo może jakiś Fiprex dorzuce na pchełki.Wiem jakie to uciążliwe dla psa i otoczenia.

tu jest link do wątku banerkowego http://www.dogomania.pl/threads/189412-W%C4%85tek-banerkowy-pomoc-dla-bezdomniak%C3%B3w-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-po%C5%9Bcie. tylko tam trzeba wkleić zdjęcie a ja nie potrafię :oops:

Posted

[quote name='kabaja']Elmo :lol:bardzo ładne imię. Jak dobrze ,że u niunia coś ruszyło .
Poproszę na PW adres i jakiś tel dla kuriera . A ile nasze czekoladowy Elmuś waży ,bo może jakiś Fiprex dorzuce na pchełki.Wiem jakie to uciążliwe dla psa i otoczenia.

tu jest link do wątku banerkowego http://www.dogomania.pl/threads/189412-W%C4%85tek-banerkowy-pomoc-dla-bezdomniak%C3%B3w-!-PISZCIE-W-TYM-TEMACIE.-INFO-W-1-po%C5%9Bcie. tylko tam trzeba wkleić zdjęcie a ja nie potrafię :oops:
No nie ? Elmuś może być :)
Już piszę PW !!! :)
Hmm... ile on może ważyć. Ja wiem, ze 20-30kg. To 30 to już chyba max max max...

Posted

kinia a dałoby się strzelić mu jakieś foty na śniegu? byłby ładny kontrast... i np z pycholem umazanym śniegiem, jak się wygłupia czy coś - takie zdjęcia łapią za serducho... plis! dobre fotki to połowa sukcesu! (druga połowa to stos ogłoszeń o które już się postaram ;) )

Posted

kinia a dałoby się strzelić mu jakieś foty na śniegu? byłby ładny kontrast... i np z pycholem umazanym śniegiem, jak się wygłupia czy coś - takie zdjęcia łapią za serducho... plis! dobre fotki to połowa sukcesu! (druga połowa to stos ogłoszeń o które już się postaram ;) )

Postaram się zrobić coś fajnego !!!
Muszę tylko skombinować aparat :/

Posted

[quote name='2411magdalenka']zrobiłam takie coś

ale nie pamiętam jak to podlinkować do wątku... mógłby ktoś? chyba że się nie podoba...
świetny banerek !!
kto nam podlinkuje ? :oops:

Posted

podnoszę Elma... Ciotki pomóżcie! ile chłopak na Puffi pociągnie??

zamówienie złożone i pewnie będzie wtorek,środa - karma+ fiprex .Teraz trzeba pomyśleć o odrobaczeniu i szczepieniach.
Nie mogę się już doczekać nowych zdjęć Elma :lol:

Posted

Jeśli możecie, to zaznaczcie w ogłoszeniach, że ma jakieś 2 lata.
I jak podajcie przy numerze tel. że po 16 najlepiej się kontaktować.
A miejscowość zaznaczcie Koszalin :)
Bo ja wątpię, że z Darłowa ktoś go weźmie... :/

Posted

Elmo jest CUDOWNY :loveu::loveu::loveu: piękny i taka łagodność bije z pyszczka.
Dla takiego psa to musimy znaleźć dobry dom ,bo tylko taki na niego zasługuje .

Posted

kabaja napisał(a):
Elmo jest CUDOWNY :loveu::loveu::loveu: piękny i taka łagodność bije z pyszczka.
Dla takiego psa to musimy znaleźć dobry dom ,bo tylko taki na niego zasługuje .

Oj marzy mi się dla niego domek z ogrodem :oops:

On się tak trzęsie na tym dworze z zimna :(
Mimo że ma otwartą szopę, to siedzi na powietrzu :(

Posted

To co już doszło na maila, to zaakceptowałam :))

AAAAA !! Nie tak miało być z lokalizacją !
W ogłoszeniu w środku miało być Darłowo, a jak np. zaznaczasz województwo i miasto, to wtedy miał być Koszalin :P
Ale niech zostanie :D !! :)
Przy następnych będziesz wiedzieć :))))
Dziękuję !