Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ja kawę kocham. Zwłaszcza tę z expresu czy świeżo mieloną  :loveu:

Posted

Nabrałam ochoty na kawe :D i na alkohol. Ah ta dogomania  :loveu:

No, jak sama nazwa forum wskazuje - dogomania - to jest forum o kawie, alkoholu, seksie itp. :evil_lol: :megagrin:

Ja kawę kocham. Zwłaszcza tę z expresu czy świeżo mieloną  :loveu:

Oj, taką świeżo mieloną :loveu: W ręcznym młynku, zmielona własnymi rękami :D

Posted

To se ne da

Piwko owszem, do grilla, na imprezie, w knajpie...

Ale tak, żebym się piwa napiła, to muszę mieć wielką ochotę albo musi być gorąco i leżę w ogródku na leżaczku

A taki miks: on piwo, a ja wino to mi nie pasi

Wiem, wiem. Jestem walnięta

Oesu xD To może drinki?

Ja unikam jakiejkolwiek kawy jak ognia - jaką bym nie wypiła, to potem cierpię, bo mój brzuch źle to znosi. I to nie jest kilku godzinny ból, ale nawet kilkunastogodzinny i to z zażytymi lekami. Ostatnio jak wypiłam na weselu, żeby się trochę rozgrzać (byłam na dworze, bolało mnie gardło, a chłopak się pomylił i zamiast herbaty przyniósł mi kawę), to cierpiałam do następnego dnia, musiał się mną chłopak opiekować, przynosić leki, bo myślałam, że nie wytrzymam z bólu i z mdłości, a i wieczorem w niedzielę czułam, że strasznie mi ta kawa siedzi na żołądku. A smak uwielbiam! A co do alkoholów... ja jeszcze oficjalnie przez jakiś czas nie mogę, ale nie ciągnie mnie, bo ja nawet szampana nie potrafię pić, bo mnie pali...

hahaha nauczysz się :P

Też nie umiałam pić, ale... nauczysz się :P

Ta nauka przychodzi najszybciej xD

P.s. Hmm a Ty masz swój wątek? Bo jakoś nie widzę w zapisanych?

Właśnie zbożówek nie lubi  Ehh, musi przecierpieć i rzucić

no to faktycznie... słabo

Trzymam kciuki :) Ja to bym chciała, żeby mój schudł :c

Pora na kawę Póki co, dopiero drugą dzisiaj

Fuuu :P

Ja w ogóle żadnej kawy. Kiedyś piłam cappuccino, ale przestałam, bo nie dobrze mi po nim było. Tak więc zostaje mi herbatka, woda i alkohol.

I słusznie, ostatnia pozycja mistrzowska xD

Nabrałam ochoty na kawe  i na alkohol. Ah ta dogomania 

O, witamy :D Chyba się nie znamy. Po kolosie do Was zajrzę :D

Ja kawę kocham. Zwłaszcza tę z expresu czy świeżo mieloną 

kiedyś też taką lubiłam... im mocniejsza i aromatyczniejsza tym lepsza była

No, jak sama nazwa forum wskazuje - dogomania - to jest forum o kawie, alkoholu, seksie itp. 

To ostatnie to u mnie prehistoria :c

Jak dobrze że tu o kawie a nie o jedzeniu...

A ciasteczko kawowe? Też dobre :megagrin:

Ha i nie wypiłam kawy! :D 
Ale pewnie nie wytrzymam i sobie później zrobię... tak zeby się zmotywować do nauki na kolosa :P

Ja mam inne wsparcie... Bardziej hm duchowe xD

HA!!!

10710755_711436472270839_434165255143486

FARMAKOLOGIO GIŃ, PRZEPADNIJ! :nonono2:

Posted

Hej! Powiedz mi, jak byłas w licku to dużo opuszczałaś w ostatniej klasie? 

Bo jak pytam po ludziach to matura najlepiej wychodzi jak szkołę się olewa i uczy w domu na spokojnie. 

Ja trochę olałam szkołę i oceny. 
Wolałam uczyć się do matury w domu, chociaż i tak wiele się nie przygotowywałam, ale wiedziałam, że na studia nie idę ;) 

Posted

No właśnie ja w domu przerabiam wszystko szybko i porządnie, jedyne lekcje których opuszczać nie zamierzam to chemia i matma, ale jeśli mowa o biologi... mam jej 7 godzin tygodniowo, niedługo dojdą kolejne 2 a moja babka jest już brzydko mówiąc niedołężna umysłowo. 

Miesza w zeznaniach strasznie i nie mogę się przy jej paplaninie skupić na niczym... Porażka. 

Posted

Moja biolożka też mieszała... wbijała nam do głów błędną wiedzę. 
Jakbym się uczyła w domu, to myślę, że miałabym przyzwoity wynik. Ograniczyłam się do przeczytania podręczników na planie filmowym, więc nic nie zapamiętałam, haha. 
Nauka w domu jest dobra, czasem nauczyciel się przyda do sprawdzenia, wytłumaczenia czegoś. 
W szkole marnuje się mnóstwo czasu. 

Guest wolfheart
Posted

jestem wszędzie tam gdzie o zarciu i piciu!

to musisz dużo być u nas  :megagrin:  :megagrin:  :megagrin:

Posted

Bo jak pytam po ludziach to matura najlepiej wychodzi jak szkołę się olewa i uczy w domu na spokojnie.

Ja najwięcej wagarowałam w ostatniej klasie, i dodaj że w trakcie wagarów nie uczyliśmy się wcale. I o dziwo, maturę w całości zdała grupka osób.... Nasza, którzy wagarowaliśmy :megagrin:
Posted

Ja najwięcej wagarowałam w ostatniej klasie, i dodaj że w trakcie wagarów nie uczyliśmy się wcale. I o dziwo, maturę w całości zdała grupka osób.... Nasza, którzy wagarowaliśmy :megagrin:

:o Nie wyobrażam sobie zdać dobrze rozszerzenia z biologii i chemii tym sposobem. :D 

Ale na szczęście tych dwóch przedmiotów lubię się uczyć. 

Posted

:o Nie wyobrażam sobie zdać dobrze rozszerzenia z biologii i chemii tym sposobem. :D

Nie ma szans.
Rozwiązuj dużo zadań w domu i dasz radę :D 
Chciałam porawiać biologię ale motywacji brakuje, mam nawet problem nauczyć się na kolosa, a co dopiero znów brać się za maturę :lol: 

Posted

O nie!!!!!!!!!!!!! To już lepiej mi czystej wódki nalać

jesteś taka... romantyczna xD

Zostaw notatki szylkowi, nie będziesz się musiała uczuć (bo i z czego)

hahaha tak, po tej wizytacji mam dziure od góry wygryzioną xD

hmm ani w szkole ani w domu za dużo się nie uczyłam...

w Liceum przeżywałam okres buntu xD serio

temu po Liceum poszłam na zootechnikę, bo na wet się nie dostałam

i dopiero na zoocie zaczęłam się uczyć, miałam bardzo wysoką średnią

poszłam zdać maturę jeszcze raz, na większym luzie i z większą wiedzą

zdałam i jestem na wecie :)

A bo ja pelno podczytuje wątków ale Malo sie odzywam:D

jestem wszędzie tam gdzie o zarciu i piciu!

hahaha xD to akurat do mnie w dobrym momecie wpadłaś

zwykle tu takich rozmów nie ma, a szkoda :P

Echhhh piekna ta fotka futra mysliciela - romantyka  Jak ja kocham tego kudlacza ogladac

Jak tam dzisiejszy kolos?

Noo a jak ja się cieszę, że schudł :D Że jest weselszy, bardziej ciekawski. I w końcu ma ochotę na dłuższe spacerki.

Dobrze, że go zdiagnozowano i leczymy właściwie. Przynajmniej widać fajne efekty :)

A przy okazji mogę mu fotki cyknąć :P

Jak kolos, hmmm w sumie nie było źle. Ale nie załamie się, jak mi każą poprawić, bo w gruncie rzeczy to proste, tylko się do tego usiąść nie chce :P

Posted

Nie mam porównania do biologii i chemii, bo ja tylko podstawy zdawałam :) Ale miałam też egzamin zawodowy, o którym mówią że nie ma szans... I jakoś poszło, chociaż to może był fuks :D
Posted

Pochwalcie sie ile kg ubylo? :D Ja chcialabym odchudzic troche Marcela, ale sobie moge chciec :watpliwy:

4 kg schudł on

4kg przytyłam ja...

równowaga w przyrodzie musi być... :nonono2:

Posted

Jesteś fenomenem. :lol: 

Dałaś mi nadzieję na lepsze jutro, bo i tak od razu po szkole nie będę chciała pchać się na studia, chcę zarobić i pojeździć no i mam wtedy szalupę ratunkową - poprawę matury. :D

Posted

Jesteś fenomenem. :lol:

Dałaś mi nadzieję na lepsze jutro, bo i tak od razu po szkole nie będę chciała pchać się na studia, chcę zarobić i pojeździć no i mam wtedy szalupę ratunkową - poprawę matury. :D

hahaha nie jestem fenomenem, jest sporo takich osób u mnie na roku :)

Czeeść! Jestem tu pierwszy raz i chyba zostanę, a i galerię przejrzę sobie kiedyś na pewno;)

A tymczasem poproszę o jakieś fotki :smile:

Witamy :D Fotki kiedyś będą :P Teraz długi weekend, może coś pstryknę ;)

..................................................................................................................................................................................

Kumpela wysłała mi to na FB. OMG!!! POLECAM :)

Dawno nie widziałam czegoś tak optymistycznego i ładnego:

https://www.youtube.com/watch?v=iccscUFY860