:: FiGa :: Posted November 30, 2014 Posted November 30, 2014 Widze ze Aron swoj prezent pod choinke juz dostal :grins: Nienawidze piszczacych zabawek :evil_lol: Marcel tez wylizywal lapki, zmiana karmy pomogla, ale u was pewnie to wykluczyliscie juz dawno. Nagraj jego sniegowe szalenstwa, nalegam :grins: Quote
:: FiGa :: Posted December 3, 2014 Posted December 3, 2014 Dzieeeeen dobrywieczor ;) Juz grudzien, macie snieg? :cool3: Quote
junoo Posted January 7, 2015 Author Posted January 7, 2015 Dziękujemy za życzenia :D Aron na lekach i karmie schudł 6kg!!! Strasznie mnie to cieszy :) Jak byłam z nim na co dzień to nie widziałam tej jego zmiany. Dopiero jak wyjechałam do rodziców na święta to po ogromnym szoku rodziców i ochach z zachwytu nad jego szczupłą figurką zaczęłam się mu przyglądać i faktycznie - Ma talijkę! A na łące szalał z Zorką jakby był szczeniakiem :) Już nie przysiadał jak dawniej, nie prosił o powrót do domu. Cały czas w ruchu, a nawet w biegu :) Strasznie się cieszę. Wrzucam zdjęcia ze świątecznego spaceru z Zorką- suczką siostry :) Quote
Guest TyŚka Posted January 11, 2015 Posted January 11, 2015 Superowe fotki :) Pasują do siebie :) Quote
junoo Posted January 16, 2015 Author Posted January 16, 2015 A w Lublinie zimę mamy kolorową ;) Quote
Onomato-Peja Posted January 16, 2015 Posted January 16, 2015 http://i60.tinypic.com/66cent.jpg- szczęście na zdjęciu malowane :) u nas pomału wiosna się robi, jeszcze ta błotnista i szara ale już wiosna 1 Quote
junoo Posted February 5, 2015 Author Posted February 5, 2015 Doczekaliśmy się skromnej zimy w Lublinie ;) Quote
phase Posted February 5, 2015 Posted February 5, 2015 chyba piesełek szczęśliwy :D http://i62.tinypic.com/10mlv68.jpg Quote
junoo Posted February 17, 2015 Author Posted February 17, 2015 Przyszła paczka, niestety tym razem nic w niej nie było dla Arona :( Bardzo był zawiedziony i do końca mi nie wierzył... Musiał sprawdzić sam! Poczuł się bardzo sfrustrowany... ;) Quote
furciaczek Posted February 18, 2015 Posted February 18, 2015 Hahaha bosko wygląda w tym kartonie Quote
furciaczek Posted March 4, 2015 Posted March 4, 2015 Przesłodki jest ehhh ale czemu tylko jedno zdjęcie :P Quote
junoo Posted March 21, 2015 Author Posted March 21, 2015 Dzisiaj poszedłem z Pańcią do lasu pobrykać i poszukać wiosny :D Takiego kijaszka znalazłem! Ale chwila! Co to? Coś jest za tym pieńkiem... Taaaak! To on! Kwiatek!!! A kwiatek oznacza, że przyszła wiosna!!! Znalazłem ją, znalazłem wiosnę :D Jestem z siebie taki dumny xD To pisałem ja, Aron! :D Pozdrawiam odwiedzających :* Quote
Recommended Posts