fiorsteinbock Posted January 19, 2011 Author Posted January 19, 2011 Zdjecie niestety rozmyte, bo juz miala dosc mojego towarzystwa i postanowila nawiac :) Quote
Mysza2 Posted January 19, 2011 Posted January 19, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Cioteczki, z tego co mi wiadomo warunki Sonii sa poprawione, tzn. ma staly dostep do jedzenia i picia. Nie mieszka juz w budzie ale nadal jest w pomieszczeniu gospodarczym gdzie ma cieplo. Warunki jej sa monitorowane i poki co Pan stosuje sie do zalecen TOZu. WIdzialam Sonie osobiscie :) Jest urocza, malutka i wstydliwa. Nakrzyczala na mnie, ale zaraz zaczela merdac ogonkiem, bala sie podejsc ale moze poznamy sie blizej przy czestszych wizytach w okolicy :) Dzięki Edytko:) Quote
Mysza2 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 albo tyle razy była szczenna bo ten brzucholek wygląda na obwiśnnięty Quote
Edi100 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Macie oko nadal na sunię, która została? Quote
Mysza2 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 Edi100 napisał(a):Macie oko nadal na sunię, która została? chyba myślami się ściągnęłyśmy Edi, też chciałam o to zapytać Quote
Edi100 Posted February 8, 2011 Posted February 8, 2011 fiorsteinbock napisał(a):Tak Edi, poki co micha jest z jedzonkiem i picie. Rodzina sie zajela w sensie zapewnienia podstawowych potrzeb, ktore do tej pory byly...spelniane przez sasiadow. Tyle dobrego z tej sprawy wyszlo. Oczywiscie nikt o niej nie zapomni i bedzie caly czas obserwacja. To dobrze:) Quote
fiorsteinbock Posted February 8, 2011 Author Posted February 8, 2011 Edi100 napisał(a):Macie oko nadal na sunię, która została? Tak Edi, poki co micha jest z jedzonkiem i picie. Rodzina sie zajela w sensie zapewnienia podstawowych potrzeb, ktore do tej pory byly...spelniane przez sasiadow. Tyle dobrego z tej sprawy wyszlo. Oczywiscie nikt o niej nie zapomni i bedzie caly czas obserwacja. Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Wlasciciele Sonii pilnuja sie i dbaja aby suczce nie brakło jedzenia i wody. Czyli narazie wywiazuje sie z obowiazkow. Ale my nie zapominamy o Soni ;) Quote
xmartix Posted February 23, 2011 Posted February 23, 2011 bardzo dobrze nie poinformowali nas pisemnie o wynikach wizji przeprowadzonej przez Gminę.. Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 Ciekawe czy wogole przeprowadzali? Quote
fiorsteinbock Posted February 23, 2011 Author Posted February 23, 2011 To moze przesla w koncu wyniki przeprowadzonej wizji. My bedziemy zagladac do Sonii co jakis czas :) Quote
margaret Posted March 15, 2011 Posted March 15, 2011 zajrzałam tu dziś bo na FB dotarła info o Sonii ale nie wiem juz czy to pomyłkowo pzreterminowana, czy też coś się dzieje Soni teraz? Quote
fiorsteinbock Posted March 15, 2011 Author Posted March 15, 2011 Witaj Gosiu, u Soni na razie w porzadku gdyz po interwencji zaczeli sie psem interesowac ;) Quote
xmartix Posted June 17, 2011 Posted June 17, 2011 sprawa Lusi została całkowicie umorzona Koniec historii Quote
Mysza2 Posted June 18, 2011 Posted June 18, 2011 xmartix napisał(a):sprawa Lusi została całkowicie umorzona Koniec historii tego się spodziewałam niestety:( Quote
fiorsteinbock Posted June 20, 2011 Author Posted June 20, 2011 I wiekszosc zostanie umorzonych...takie prawo. Jedynym pocieszeniem jest fakt, że Adam widuje Sonie i jak tylko zacznie sie dziac cos zlego, powiadomi nas. Jest mi qr...o przykro, że ten pieprzony dziad nie zapłaci za krzywde Lusi!!! Quote
fiorsteinbock Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 Kochani, pamietacie jeszcze Sonię i jej córeczkę Lusię? Lusia wyrosła na piękna i bardzo energiczną panienkę, rzadzi w domu, gania koty i swojego przyjaciela, 19 letniego jamnika :) A warunki bytowe Sonii ulegly znacznej poprawie, wlasciciele ...zwlaszcza corka pana E. troszczy sie o psa i mysle, ze Sonia jest z tego zadowolona...Ja napewno... Pania Ania monitoruje sytuacje Sonii i jestesmy w kontakcie, w razie "w" ;) Quote
Rumi. Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 super :) a na jakieś fotki mozemy liczyć? Quote
Mysza2 Posted October 24, 2011 Posted October 24, 2011 pewnie że pamiętamy:). I cieszy nas to co piszesz:) Quote
fiorsteinbock Posted October 24, 2011 Author Posted October 24, 2011 greatmadwomen napisał(a):super :) a na jakieś fotki mozemy liczyć? Poczekajcie, zaraz poprosze Anie :) Quote
Recommended Posts