Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 253
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Cioteczki, z tego co mi wiadomo warunki Sonii sa poprawione, tzn. ma staly dostep do jedzenia i picia. Nie mieszka juz w budzie ale nadal jest w pomieszczeniu gospodarczym gdzie ma cieplo. Warunki jej sa monitorowane i poki co Pan stosuje sie do zalecen TOZu.
WIdzialam Sonie osobiscie :)
Jest urocza, malutka i wstydliwa. Nakrzyczala na mnie, ale zaraz zaczela merdac ogonkiem, bala sie podejsc ale moze poznamy sie blizej przy czestszych wizytach w okolicy :)

Dzięki Edytko:)

• 3 weeks later...
Posted

fiorsteinbock napisał(a):
Tak Edi, poki co micha jest z jedzonkiem i picie. Rodzina sie zajela w sensie zapewnienia podstawowych potrzeb, ktore do tej pory byly...spelniane przez sasiadow. Tyle dobrego z tej sprawy wyszlo.
Oczywiscie nikt o niej nie zapomni i bedzie caly czas obserwacja.

To dobrze:)

Posted

Edi100 napisał(a):
Macie oko nadal na sunię, która została?

Tak Edi, poki co micha jest z jedzonkiem i picie. Rodzina sie zajela w sensie zapewnienia podstawowych potrzeb, ktore do tej pory byly...spelniane przez sasiadow. Tyle dobrego z tej sprawy wyszlo.
Oczywiscie nikt o niej nie zapomni i bedzie caly czas obserwacja.

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 3 months later...
Posted

I wiekszosc zostanie umorzonych...takie prawo.
Jedynym pocieszeniem jest fakt, że Adam widuje Sonie i jak tylko zacznie sie dziac cos zlego, powiadomi nas.
Jest mi qr...o przykro, że ten pieprzony dziad nie zapłaci za krzywde Lusi!!!

• 4 months later...
Posted

Kochani, pamietacie jeszcze Sonię i jej córeczkę Lusię?
Lusia wyrosła na piękna i bardzo energiczną panienkę, rzadzi w domu, gania koty i swojego przyjaciela, 19 letniego jamnika :)
A warunki bytowe Sonii ulegly znacznej poprawie, wlasciciele ...zwlaszcza corka pana E. troszczy sie o psa i mysle, ze Sonia jest z tego zadowolona...Ja napewno...
Pania Ania monitoruje sytuacje Sonii i jestesmy w kontakcie, w razie "w" ;)