Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 3 weeks later...
Posted

Kaszel niestety nie min膮艂... wet w艂膮czy艂 antybiotyk na kilka dni, koszt to 49 z艂:

http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/63726156b6b3d54f

Rozliczenie:

Stan konta na 31 marzec wynosi艂 -260 z艂

Wp艂aty:

+260 z艂 Pianka

+40 z艂 Iwona K.

Razem: +40 z艂

Koszty na kwiecie艅:

-300 z艂 hotelowanie

-12,50 z艂 odrobaczenie

-45 z艂 przeciwzapalny

-10 z艂 przejazd do lecznicy

-49 z艂 antybiotyk

Razem: -416,50 z艂

+40 z艂 - 416,50 z艂 = -376,50 z艂

Stan konta na 30 kwietnia wynosi -376,50 z艂.

Posted

Pomaga; wczoraj kaszel by艂 jeszcze, ale s艂abszy. Dzisiaj ju偶 nie s艂ysza艂am go w og贸le:) Jutro ostatnia dawka.

Tak jak ka偶dej wiosny Plamek jest teraz niespokojny, wznowi艂 intensywn膮 prac臋 nad drzwiami w boksie i musieli艣my nadbija膰 blach膮 kolejn膮 parti臋.

Posted

Plamek jest kastrowany.

On zawsze na wiosn臋 staje si臋 niespokojny, krn膮brny, kiedy艣 nie chcia艂 do boksu wraca膰, chowa艂 si臋 w zakamarkach itd. Dlaczego - tego nie wiem. Mo偶e wiosna niesie ze sob膮 nowe zapachy i Plamek dostaje jaki艣 wzmo偶ony p臋d do wolno艣ci?

Posted

Wys艂a艂am 60 z艂 za marzec i kwiecie艅.

Sorki ,偶e p艂ac臋 z po艣lizgiem ale utrzymuj臋 w hoteliku 4 psy, dodatkowo 1/3聽 za Pepe no i mam jeszcze troch臋 starych deklaracji z dogomanii.

Moi podopieczni nie maj膮 偶adnych deklaracji i jest mi naprawd臋 trudno temu wszystkiemu podo艂a膰 tym bardziej ,偶e opr贸cz utrzymania聽 sporo kosztuje wet.

Ciesz臋 si臋 ,偶e Plamka zdrowieje.

Ma艂o si臋 odzywam ale czytam wszystko i jestem na bie偶膮co.

Buziaki dla ch艂opaka i reszty ogonk贸w:)

Posted

Par臋 fotek 艂obuziaka:

46db714daed6630cgen.jpg

cb1651c168bb0c03gen.jpg

d39b1fc15e12f3f9gen.jpg

942b97302833faefgen.jpg

Plamek niestety nadal kaszle:( Po antybiotyku by艂o lepiej, ale ca艂kowicie kaszel nie znikn膮艂. Teraz jest jak wcze艣niej. Pewnie trzeba b臋dzie powt贸rzy膰 antybiotyk:(

Posted

Wet radzi艂 na razie poczeka膰, bo to mo偶e by膰 pochorobowa nadwra偶liwo艣膰 (u ludzie te偶 czasami tak jest, 偶e infekcja wyleczona, a kaszel zostaje jeszcze jaki艣 czas). Zw艂aszcza, 偶e os艂uchowo tak si臋 nie bardzo by艂o czego czepi膰. Tak偶e czekamy i zobaczymy.

Posted

M贸j netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnowa艂 pewn膮 kwot臋 na pomoc dla piesk贸w i przes艂a艂 na moje r臋ce do rozdysponowania.

Tym razem wspieramy m.in. Plam臋.

Kwota 200 z艂 ju偶 w drodze, bezpo艣rednio do Hoteliku u Murki, 偶eby by艂o szybciej.

Posted
20 godzin temu, memory napisa艂:

M贸j netowy przyjaciel Wiktor po raz kolejny wyasygnowa艂 pewn膮 kwot臋 na pomoc dla piesk贸w i przes艂a艂 na moje r臋ce do rozdysponowania.

Tym razem wspieramy m.in. Plam臋.

Kwota 200 z艂 ju偶 w drodze, bezpo艣rednio do Hoteliku u Murki, 偶eby by艂o szybciej.

Super, dzi臋kujemy:)

20 godzin temu, memory napisa艂:

Posted

Rozliczenie Plamki:

Stan konta na 30 kwietnia wynosi艂 -376,50 z艂

Wp艂aty:

+10 z艂 Martyna K.

+376,50 z艂 Pianka

+200 z艂 memory i Wiktor

+10 z艂 Martyna K.

+80 z艂 Iwona K.

Razem: +300 z艂