Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Plamek i Doy (obaj z tego samego schroniska) razem :) Nie myślałam, że kiedyś będę mogła takie zdjęcie zrobić, ale okazało się, że chłopaki nie mają nic przeciwko sobie :)

aa85784ae556af7egen.jpg

05ac818bc291d58fgen.jpg

d24b9392823d340egen.jpg

d2b09a8a2656726dgen.jpg

Posted

Ale to przecież zabójcy byli (ironia)

I to właśnie paradoks, bo Doyek i Plama to jedyne psy boksowe, które wypuszczamy czasami razem z innymi łagodnymi samcami - są po prostu bardzo tolerancyjne i nie prowokują innych psów. Doyek do niedawna mieszkał w boksie z drugim niewielkim samcem, zaprzyjaźnili się do tego stopnia, że po przemieszczeniu go Doyek na wybiegu przesiadywał głównie pod jego nowym lokum. 

Plama i Doy na początku nie zwracali na siebie uwagi, chodzili swoimi drogami, a teraz zaczynają trzymać się razem, tzn. głównie Doy lubi przebywać w towarzystwie Plamki, on bardzo potrzebuje psiego towarzystwa, czuje się wówczas bezpieczny.

Jeszcze mają do towarzystwa suczkę, która niedawno przyjechała :)

• 2 weeks later...
Posted

Chyba jego dożywocie będzie u Murki, ale lepsze to (zdecydowanie) niż schron, ulica lub źli ludzie! Oby tylko funduszy nie zabrakło, bo starość nie jest słodka:( I kosztuje!

Posted

Ja wciąż mam nadzieję na cud, że ktoś się w końcu zgłosi po Plamkę, to nie jest przecież jakiś bardzo problemowy pies. Tydzień temu wybył od nas do DS pies, który był u nas 3 lata i był dużo bardziej problematyczny.

W wolnej chwili zaktualizuje mu olx (mam go cały czas i odświeżam), spróbuję zmienić województwo, może imię...

Posted

Czy ktoś wie dlaczego zniknęła mi cała zawartość wątkowa Dogomani i jak ją ewentualnie można odzyskać?

Rozi podaje taki sposób (u mnie to działa):

Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.
Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ.
I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok.
To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta.
Potem już wchodzisz sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC.
(Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartość stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków)

ps
nie mam paska narzędzi i "Error" co chwilę - to forum stało się nieprzyjazne dla użytkowników!!