Murka Posted April 2, 2015 Posted April 2, 2015 Robiłam teraz odrobaczenie, koszt dla Plamy to 12,50 zł. Wpłata za marzec już doszła, więc może to być dodane do następnego przelewu. Quote
ewu Posted April 21, 2015 Posted April 21, 2015 On jest przepiękny. Nie rozumiem ludzi:( Deklaracja kwietniowa w drodze. Quote
Murka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Plamek i Doy (obaj z tego samego schroniska) razem :) Nie myślałam, że kiedyś będę mogła takie zdjęcie zrobić, ale okazało się, że chłopaki nie mają nic przeciwko sobie :) Quote
Pianka Posted April 26, 2015 Author Posted April 26, 2015 Ale to przecież zabójcy byli (ironia) Quote
Murka Posted April 26, 2015 Posted April 26, 2015 Ale to przecież zabójcy byli (ironia) I to właśnie paradoks, bo Doyek i Plama to jedyne psy boksowe, które wypuszczamy czasami razem z innymi łagodnymi samcami - są po prostu bardzo tolerancyjne i nie prowokują innych psów. Doyek do niedawna mieszkał w boksie z drugim niewielkim samcem, zaprzyjaźnili się do tego stopnia, że po przemieszczeniu go Doyek na wybiegu przesiadywał głównie pod jego nowym lokum. Plama i Doy na początku nie zwracali na siebie uwagi, chodzili swoimi drogami, a teraz zaczynają trzymać się razem, tzn. głównie Doy lubi przebywać w towarzystwie Plamki, on bardzo potrzebuje psiego towarzystwa, czuje się wówczas bezpieczny. Jeszcze mają do towarzystwa suczkę, która niedawno przyjechała :) Quote
Pianka Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 bazarek m.in dla Plamy http://www.dogomania.com/forum/topic/146776-ponad-200-r%C3%B3%C5%BCnych-fant%C3%B3w-do-25052015/ Quote
Pianka Posted May 18, 2015 Author Posted May 18, 2015 w tym miesiącu wpłyneły póki co tylko dwie deklaracje Quote
agusiazet Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Poszła moja majowa wpłata dla Plamy. Na wakacjach zrobię bazar dla Plamy, to będzie troszkę kasy na zaś. Czy Plama dostaje jakieś witaminy dla starszych psów? Quote
ewu Posted June 1, 2015 Posted June 1, 2015 Sorki za opóźnienie, pamiętam o Plamie. Dzisiaj poszła wpłata za maj i czerwiec. Quote
Murka Posted June 2, 2015 Posted June 2, 2015 Wszystko ok u Plamki, zdrowotnie i samopoczuciowo... nie mam pojęcia dlaczego nikt go nie chce:( Quote
agusiazet Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Chyba jego dożywocie będzie u Murki, ale lepsze to (zdecydowanie) niż schron, ulica lub źli ludzie! Oby tylko funduszy nie zabrakło, bo starość nie jest słodka:( I kosztuje! Quote
Murka Posted June 7, 2015 Posted June 7, 2015 Ja wciąż mam nadzieję na cud, że ktoś się w końcu zgłosi po Plamkę, to nie jest przecież jakiś bardzo problemowy pies. Tydzień temu wybył od nas do DS pies, który był u nas 3 lata i był dużo bardziej problematyczny. W wolnej chwili zaktualizuje mu olx (mam go cały czas i odświeżam), spróbuję zmienić województwo, może imię... Quote
agusiazet Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Czy ktoś wie dlaczego zniknęła mi cała zawartość wątkowa Dogomani i jak ją ewentualnie można odzyskać? Quote
jotpeg Posted June 18, 2015 Posted June 18, 2015 Czy ktoś wie dlaczego zniknęła mi cała zawartość wątkowa Dogomani i jak ją ewentualnie można odzyskać? Rozi podaje taki sposób (u mnie to działa): Należy wejśc po zalogowaniu w ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. Potem z boku, po lewej stronie należy wybrac funkcję TEMATY, W KTÓRYCH UCZESTNICZYŁEŚ. I zaznaczyc okres, z jakiego ma byc ta zawartosc. Np. rok. To będzie odpowiednik MOJEJ ZAWARTOŚCI, która po awarii jest pusta. Potem już wchodzisz sobie po zalogowaniu z ZOBACZ NOWĄ ZAWARTOŚC. (Jeśli wyłączy się funkcję TEMATÓW, W KTÓRYCH..., to znowu Nowa zawartość stanie się zbiorem wszystkich postów ze wszystkich watków) ps nie mam paska narzędzi i "Error" co chwilę - to forum stało się nieprzyjazne dla użytkowników!! Quote
agusiazet Posted June 24, 2015 Posted June 24, 2015 Dzięki, ale ja się w ogóle nie wylogowywuję i nie mam komunikatu o nowej zawartości. Nawet nie pamiętam hasła:( Plama - czerwcowa deklaracja poszła! Quote
Recommended Posts