Canaveral-staff Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 sunia zachowuje się jakby mieszkała u mnie w domu od zawsze ,psy tak samo ją traktują jakby była stałym domownikiem ,pewnie z Luką poopowiadają sobie jak to było bidulach :):) w pychola jej nie śmierdzi , ma żadszą krew więc trzeba uważać na skaleczenia ,po operacji też długo krawiła ostatnio same psie anioly mi sie trafaią :):) intensywnie szukamy domu najwspanialszego oczywiście dla tej wyeksloatowanej sunieczki żegnaj Ostródo a aucie pierwsze chwile w domu Quote
Canaveral-staff Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 od tyłu całkiem ładnie sie prezentuje :):) Quote
gryf80 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ładne foty,po pysiu widac,że jej dobrze Quote
baster i lusi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='baster i lusi']to skleć tekst i ruszamy z ogłoszeniami.podeślij tu i napisz,że ode mnie http://www.dogomania.pl/threads/197413-Og%C5%82oszenia-w-24h-20-40-i-60szt-za-5-10-i-15z%C5%82-Na-Bezia-z-%C5%82atka-agresora-do-20.12 podnoszę............... Quote
Sylwia K Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ale słodziak z niej ruszać już z ogłoszeniami? a może założyć jej wątek na staffikowym forum? została utworzona tam niedawno skarpeta dla staffików w potrzebie, może użytkownicy pomogliby finansowo suni? Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Kurcze ...ona się tak ,, z buta,, zadomowiła u was ;) Quote
Canaveral-staff Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 baster&lusi - serdeczne dzieki za wykupienie ogłoszeń dla Pysi podziekowania równiez dla " rudej76 " bo to dzięki Niej sunia trafiła do mnie ponieważ wzieła ją pod skrzydła swojej fundacji po ostatnim niemiłym incydencie z Tabaką ,nie ryzykowałam i poprosiłam jakakolwiek fundację o pomoc ,pierwsza odezwała się "ruda76 " a wiec oficjalnie Pysia jest po opieką FPR-ZWP ( Fundacja Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie) to ona pokryła koszty transportu chociaż w tym przypadku to niewielkie koszta ,sunia tez jutro będzie zaszczepiona na wirusówki 60 zł z bazarku które miały iść na skarpetę staffikową poświęcę na odrobaczanie obróżkę ze smyczką jakiś niedrogi kocyk nie wiem czy nie trzeba bedzie kupić jej suchej karmy bo gotowanego nie chce jeść ale jedzonko to już pokryje fundacja oczywiście bardzo wszystkich proszę o obecność na wątku i szukajmy razem dla Niej domu bo im szybciej sunia trafi do DS ,to zwolni się miejsce na kolejnego psiaka potrzebującego pomocy Sylwia na staffikowym na pewno będzie temat założony jak tylko się pojawi podeśle link - może ktoś z forum zaadoptuje Pysię Alicjo nie wiem jak to sie dzieje ale normalnie tak z buta weszła jakby nigdy nic :):):) nawet żadnego " jeża " nie było - normalnie jakby tu zawsze mieszkała ,na razie nie widziała się tylko w Babcią Viką ale babcia ma muchy w nosie więc potrzebuje czasu ,jak sunia już na dobre nabierze zapachu naszego domu to je sobie przedstawię Quote
Alicja Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 bowsko http://img573.imageshack.us/img573/9118/sdc17883.jpg taka radosna dziewczynka powinna szybko domek znaleźć Quote
baster i lusi Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 zachowuje się jakby była u was od zawsze. Quote
fioneczka Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 ona jest cudowna :loveu: i faktycznie jak domownik się zachowuje Quote
Canaveral-staff Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 ŻYCZE WSZYSTKIM SZAMPAŃSKIEJ ZABAWY I SZCZESLIWEGO NOWEGO 2011 ROKU uciekam się bawić :evil_lol::evil_lol::evil_lol: oczywiście ze swoimi czwolronogami ;);) Quote
baster i lusi Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Kasy Kulczyka, Fury Rydzyka, Mocy Pudziana, Chaty Beckhama, Humoru od rana, Cholesterolu w normie oraz świętowania Nowego Roku w dobrej formie Psiakom dobrych domków a cioteczkom bezrobocia Quote
Canaveral-staff Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 dziekuję za życzenia oby sie spełniły :):) suczka ma takie pokłady energii że cięzko za nia nadążyć ,zachowuje się tak jakby chciała nadrobię te miesiące zamknięcia w schronisku ,ciągle chce się bawić ,dzisiaj sie przełamała i w końcu zjadła całą miskę jedzenia ,wczoraj dostała puszkę ale jadła z widelca więc wcisnęłam jej ponad pół dużej puchy nie chce cholernica wychodzić sama na dwór ,muszę być przy niej tak jakby bała się że zostanie nie wpuszczona do domu Quote
Alicja Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ale fajnie mięciutko ;) http://img140.imageshack.us/img140/1421/sdc17985.jpg Pewnie się dziewczynka boi ze ją wywalisz :( Quote
paoiii Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 przepraszam za zwłoke ale mam ogolnie ostatnio milion rzeczy do zrobienia.. jeszcze dzi postaram się sklecic jakis tekst :) Quote
paoiii Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 PYSIA - wyeksploatowana psia mama szuka domu!!! Pysia to około 5letnia ruda sunia w typie staffika. Do ostródzkiego schroniska dla bezdomnych zwierząt trafiła w sierpniu 2010r. gdzie przebywała aż 5 miesięcy. Została przewieziona do domu tymczasowego gdzie aktualnie przebywa. Prawdopodobnie służyła jako "maszynka do rodzenia" o czym świadczą jej sutki powyciągane do granic możliwości... Jest to bardzo łagodny pies, nie przejawiający cienia agresji. Lubi inne psy także w nowym domu może mieć towarzystwo. Suczka uwielbia przebywać wśród ludzi, rozdaje całusy na prawo i lewo. Uwielbia się bawić i jest bardzo energiczna. Mimo tego, że los nie był dla niej łaskawy Pysia to wiecznie uśmiechnięty kochany psiak! Szukamy jej odpowiedzialnego właściciela, który doceni jej niezwykłość i obdarzy ją miłością!!! Sunia przebywa pod opieką " Fundacji Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie " Zastrzegamy sobie prawo skontrolowania warunków oferowanych psu przed i po adopcji. Wymogiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. W sprawie adopcji kontakt : [email protected] tel.: 726 528 336 Może być coś takiego??? Mam kilka tekstó za sobą, ale nadal się ucze więc jesli jakies poprawki czy cos dopisać to mówcie!!! :) Quote
Kana Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Rudy, rudy rydz :D Tekst spoko dopisz tylko o wizycie przed i po adopcyjnej i podpisaniu umowy adopcyjnej, no i może że zastrzegasz sobie wybór do najlepszego domu dla psa :) Quote
ruda76 Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 [quote name='paoiii']PYSIA - wyeksploatowana psia mama szuka domu!!! Pysia to około 5letnia ruda sunia w typie staffika. Do ostródzkiego schroniska dla bezdomnych zwierząt trafiła w sierpniu 2010r. gdzie przebywała aż 5 miesięcy. Została przewieziona do domu tymczasowego gdzie aktualnie przebywa. Prawdopodobnie służyła jako "maszynka do rodzenia" o czym świadczą jej sutki powyciągane do granic możliwości... Jest to bardzo łagodny pies, nie przejawiający cienia agresji. Lubi inne psy także w nowym domu może mieć towarzystwo. Suczka uwielbia przebywać wśród ludzi, rozdaje całusy na prawo i lewo. Uwielbia się bawić i jest bardzo energiczna. Mimo tego, że los nie był dla niej łaskawy Pysia to wiecznie uśmiechnięty kochany psiak! Szukamy jej odpowiedzialnego właściciela, który doceni jej niezwykłość i obdarzy ją miłością!!! Może być coś takiego??? Mam kilka tekstó za sobą, ale nadal się ucze więc jesli jakies poprawki czy cos dopisać to mówcie!!! :) jesli moge prosic to dopisz. Sunia przebywa pod opieką " Fundacji Pomagajmy Razem Zwierzęta w Potrzebie " Zastrzegamy sobie prawo skontrolowania warunków oferowanych psu przed i po adopcji. Wymogiem adopcji jest podpisanie umowy adopcyjnej. W sprawie adopcji kontakt tel ........... ( tutaj wpisz nr Canaveral-staff);) Quote
Canaveral-staff Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 ok może być jak już wszystko będzie dopisane to od razu bierzemy się za ogłoszenia Quote
Canaveral-staff Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 napisałam do koleżanki z Ostródy która tez ma staffika może kojarzy sunię - czekam na odpowiedź a my monotonnie znowu wklejamy zdjecia z zabawy Mysi i Pysi :):) Quote
Recommended Posts