Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Radku chyba na prywatne w tym wypadku bedzie lepiej bo unikniemy kosztow manipulacyjnych ( od razu kupujemy i wiemy co chcemy :)

tylko kto podejmie się zakupu ??

dzis Lisia byla na spacerze z Tezetem Solito :evil_lol:

Posted

na zabawkę można zbierać na konto kogokolwiek z nas...

a później będzie można napisać adres odbiorycy czyli schronisko uciechów....
kupowałam kiedyś w karusku....(daaaawno temu) ale już wtedy sprzedawca bardzo chętnie zgodził sie na taką propozycję...
z tego co wiem to jakiś czas później wprowadzili nawet taką opcje ze można było podać adres odbiorcy...

przyznam sie ze już dawno nie zaglądałam do tego sklepu

Posted

[quote name='pajunia']Dlaczego? Co sie stalo?:crazyeye::crazyeye:[/quote]

Facet, który poddzierżawia budynek na schronisko chce nas wyrzucić!:angryy:
Pozakładał kłódki na drzwi, żeby nikt nie mógł wejść do schroniska...

Wejdź na wątek uciechowski...

Posted

Justyno, ze względu na sytuację z Uciechowem nie wpłaciłem na razie za wirtualną adopcję dla Lisidełka (o zabawce nie wspomnę, są w tej chwili pilniejsze sprawy dla Waszych psiaków). Czekam na rozwój sytuacji. Możliwe, że przez najbliższe dni, z uwagi na sprawy rodzinne, będę rzadziej na Dogo. Co nie zmienia faktu, że będę starał się chociaż dowiedzieć co u Was słychać i jak rozwija się sytuacja.
Jeżeli ktoś zdecyduje się na kochaną Lisię to zobowiązuję się dalej wpłacać kasę, tym razem już bezpośrednio na konto osoby, która zaopiekuje się Lisią.