Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Na szczęście trafiła na Was i mimo trudności w znalezieniu domu ma szansę na dom. Na pewno gdzieś jest ktoś, kto czeka na Lisię, ale jeszcze o tym może nie wiedzieć ;)
A tymczasem wyślę kruszynkę na Allegro.
[URL]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=262417948[/URL]

Posted

Radek :multi:
Lisidlo niby starchliwe niby dziwne
a dzis ide błotną polną drogą do schroniska
a co widze
dwa bidole na spacerze juz
Dingo z Lisia
pierwszy raz widziałam Lisie jak merda ogonem tak ze o malo jej sie nie urwał :evil_lol:

Posted

Mam obietnice ze oba psy (Lisia i Dingo) ze zdjeciami pojawia sie na ich stronie :-) Teraz mecze druga organizacje podobna (tez starsze psy i beznadziejne przypadki lokuje na przysłowiowych kanapach ;-) Kurcze może i one komuś wpadną w oko. Nic nie upiększałam bo nie chciałabym aby ktoś nieświadomie podjął taka decyzję, więc jeśli się ktoś zdecyduje to jest szansa, ze to będzie ten właściwy i jedyny słuszny dom :-)

Posted

[quote name='justynavege']
pierwszy raz widziałam Lisie jak merda ogonem tak ze o malo jej sie nie urwał :evil_lol:[/quote]

Jakby na to nie patrzeć Lisia robi coraz większe postępy :lol:

Posted

Poczytałam sobie troszke roznych psich ksiazek
i jedno Lisi zachowanie pasuje jak ulał do zachowań i wilków i psów podleglych osobnikom Alfa
Lisia z kazdego spaceru jak wraca to pedzi do wszystkich boksów lizac psiaki wystawiajace pyszczki czasem na nia szczekajace
myslalam ze wynika to z przyjacielskosci Lisi
okazało sie ze to typowe okazanie poddanczej postawy

Posted

Tak Lisia jest bardzo madra.
Skad ona wie skubana, ze jesli zabiera sie psa na spacer podczas gdy inne zostaja i czekaja na swoja kolej to podnosi sie jego hierarchie w stadzie?
Wiec cwaniara zaraz po spacerku pedzi aby wszystkie psy upewnic, ze bron Boze nie zamierza wepchnac sie przed nie ;-) i ze jest grzeczna poddana Lisia jaka byla przed spacerkiem - BARDZO MADRA DZIEWUSZKA - nie to co niektore male durne psiaki na osiedlach co to z morderczym warkotem leca (taki np. jamnik ;-) na wielkiego psa. W naturze nie przezylyby ani minuty.
Tam nie mialyby Pana, ktory by je chronil.
Lisia musiala sie nauczyc dbac sama o siebie, a ze stado zapewnia ochrone to warto byc czlonkiem stada chocby i na ostatnim miejscu w hierarchi ;-)

Madra Lisiunia :-)