Mysia_ Posted October 24, 2007 Author Posted October 24, 2007 ale mnie tu dawno nie było :oops: Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Radek']Też się dorzucę do zabawki dla Lisidła :) Czy przelew jak zwykle na konto podane na stronie Uciechowa?[/quote] chyba lepiej jak zbiorkę na konga zrobimy na prywatne konto i wtedy jak sie nazbiera to zakupimy jak myslicie?? dzis smarowałam łokcie Dingowi i polozyłam zakretkę od słoiczka z mascia na podłodze Lisia myk zakretkę w zeby i ucieka na poslanko :evil_lol: Quote
Molkas Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 ja też tak myślę, że lepiej na konto kogoś kto zakupi.Może ktoś będzie robił w najbliższym czasie zakupy w którymś ze sklepów z linku. To odeszłyby koszty transportu :) Quote
justynavege Posted October 24, 2007 Posted October 24, 2007 [quote name='Molkas']ja też tak myślę, że lepiej na konto kogoś kto zakupi.Może ktoś będzie robił w najbliższym czasie zakupy w którymś ze sklepów z linku. To odeszłyby koszty transportu :)[/quote] doskonały pomysł :) Quote
Radek Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Też się podpiszę pod głosami poparcia dla pomysłu ;) Z zabraniem zakrętki super sprawa. Staruszka Saba (od 2000 r. za TM) bardzo lubiła zabierać różne rzeczy, szczególnie gdy były potrzebne. Kiedyś zabrała mojemu tacie śruby do przykręcania kół w samochodzie :evil_lol: Ile było szukania :mad: Quote
justynavege Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 To nieźle się musieliście naszukać :lol: Liśka dziś obszczekała nowego kociaka ktory sie przypałetal "swoje" koty juz zna i nie robi zbytniego rabanu na ich widok :) no kocicę z zadawnionym zlamaniem lapki i chyba w zaawansowanej ciazy :shake: Quote
yewcia1 Posted October 25, 2007 Posted October 25, 2007 Lisiuniu gdzie jest ten dom?:shake::shake::shake: Quote
Radek Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Czy jest już numer konta na wpłaty na lisiową zabawkę :cool3: Z poszukiwaniami śrub zeszło się do wieczora. Zresztą był to tylko jeden z wielu przykładów zabierania :) Quote
justynavege Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Radku jeszzce nie ma [B]Kto zbiera na konto na zabawkę dla Lisidełka?[/B] Quote
Molkas Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Kto będzie robił zakupy w Karusku w najbliższym czasie? Tam kong dla Lisi kosztuje 47,3 jak nie znajdzie się nikt chętny to zapłacimy za przesyłkę trudno :) Quote
yewcia1 Posted October 26, 2007 Posted October 26, 2007 Właśnie może uda się niedługo Lisi zakupić zabawkę , a potem szybko z zabawką do domku Quote
Izis Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Takie małe pytanko bo nie mam niestety czasu przekopywać się przez cały wątek. Czy Lisia jest wysterylizowana? Quote
Czarodziejka Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Jest, jak sam tytuł wąrku wskazuje ;) Quote
Izis Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No tak sorki przekopywałam się dziś przez wątek Dinga ponownie i na Lisi już oczy zawiodły ;-) hehe zmęczenie materiału jak nic ;-) Probuje nawiązać do niej przy okazji Dingo - może ktoś je razem zaadoptuje zagranicą... Quote
yewcia1 Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Izis']No tak sorki przekopywałam się dziś przez wątek Dinga ponownie i na Lisi już oczy zawiodły ;-) hehe zmęczenie materiału jak nic ;-) Probuje nawiązać do niej przy okazji Dingo - może ktoś je razem zaadoptuje zagranicą...[/quote] Izisjustyna pewnie potem bedzie - spadłaś nam jak z nieba:loveu: Quote
rotek_ Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 izis.... Lisia to piesek specjalnej troski.... Lisia wychowała sie w lesie... pomimo socjalizacji w schronisku nadal jest lękliwa.... ufa tylko ludziom których zna.... Nie lubi zmian.... nawet postawienie krzesła na korytarzu lub w boksie powoduje tak silny stres u lisi ze prawie natychmiat stara się to zniszczyć... kompletnie nie nadaje sie do życia w mieście.... Lila to najłagodniejszy pies jakiego widziałam.... Każdego psa traktuje jak potencjanego przyjaciela...po każdym spacerze podchodzi do każdego boksu i rozdaje psom buziaki.... i jak tu jej nie kochać.:loveu: Kotów raczej nie atakuje....ale już jak zaczyna kociak ucieka to lisia chętnie by pogoniła małego.... bliższych relacji nie ryzykowaliśmy..... mam kilka filmów przedstawiających lilę.... moge przesłać...ale dopiero w poniedziałek bo jutro jestem cały dzień na uczelni.... Mimo ze w tym co napisałam widać więcej wad niż zalet...to uważam ze Lisiczka to najwspanialszy pies.... Na spacerach wskakuje mi na kolana i nastawia uszka do drapania..... jak widzi kogoś z nas(ja robert justyna) to pędzi czym sił sie przywitać.... Z lilą jakoś sie dogadałam już od pierwszego dnia.... poprostu przypadłyśmy sobie do gustu.... W lili trzeba tylko odkryć jej wewnętrzne piękno.....ona jest najwspanialszym psaem...ale z pewnościa nie dla każdego..... Lile powinna zaadoptować osoba tylko o wilekim sercu dla psow.... Quote
Izis Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 OK. Przetlumaczylam to wszystko tak dokladnie jak moglam nie starałam się upiększyć bo to musi być świadoma adopcja danej osoby. Wysłałam. Zobaczymy. Dam znać jakby co. Filmy chętnie - może zwiększa szansę na dom tej pełnej uroku suni :-) Quote
justynavege Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 Izis jesli potrzebujesz jeszcze jakis informacji o Lisi chetnie podam :) jak wszystkie psy z Uciechowa ma szczepienia p wsciekl, nie ma pchel ani robaków :) Lisia jest zupełnie zdrowa nie nadaje sie jednak do domu gdzie a nerwowe nadpobudliwe osoby czy tez rozkrzyczane dzieci jest tak przerazona zyciem ze to by ją wykonczylo :-( Quote
uxmal Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 [quote name='Izis']OK. Przetlumaczylam to wszystko tak dokladnie jak moglam nie starałam się upiększyć bo to musi być świadoma adopcja danej osoby. Wysłałam. Zobaczymy. Dam znać jakby co. Filmy chętnie - może zwiększa szansę na dom tej pełnej uroku suni :-)[/quote] Izis Lisia ma tez swoja prywatną stronkę. Nawet po nimiecku jest text. [url]http://www.lisia.as.info.pl/[/url] Quote
Izis Posted October 27, 2007 Posted October 27, 2007 No kurcze szkoda, ze wcześniej o tym nie wiedziałam. Quote
yewcia1 Posted October 28, 2007 Posted October 28, 2007 [quote name='Izis']No kurcze szkoda, ze wcześniej o tym nie wiedziałam.[/quote] dobrze,ze ux czuwa i podpowiada:loveu: A Lisunia jet kochana i zaufa szybko człowiekowi ale trzeba pamiętac, ze wszystko co nowe budzi w niej lęk. Miałam okazję poznać tą kruszynke Quote
Recommended Posts