justynavege Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 taka jedna Marta z wawy co ma klona wszem wiadomo Ona niby tym zdziwiona pada zatem na kolana niczym szara Myszka polna wsiada w pociąg już do Kolna :eviltong: Quote
uxmal Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 Hihihihih, Widzisz Rotku :) Ale się wesoło zrobiło. Zrobiła mi się wielka rana, to przez to, że padam na kolana. Bo w dzień i w nocy, wzywam swe klony do pomocy. Ogłaszajcie wszędzie Lisie!, która nie dba o swe misie. Lubi zdzierać i tarmosić i o świeże parówki prosić. Quote
justynavege Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 aby ulżyć Marcie z Wawy to człowieku Ty łaskawy oszczędź trochę Jej kolana żeby już nie była sama w swych dzialaniach na rzecz Lisi co w schronisku dziś się kisi Lisia chociaż drze poduszki nie zabije nawet muszki ma serduszko bardzo wielkie chociaż z cialka - kordupelkiem Quote
uxmal Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 [quote name='justynavege']aby ulżyć Marcie z Wawy to człowieku Ty łaskawy oszczędź trochę Jej kolana żeby już nie była sama w swych dzialaniach na rzecz Lisi co w schronisku dziś się kisi Lisia chociaż drze poduszki nie zabije nawet muszki ma serduszko bardzo wielkie chociaż z cialka - kordupelkiem[/quote] Świetne :multi::multi::multi: Chylę głowkę :) Quote
justynavege Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 e tak mnie naszło :evil_lol: ale przynajmniej wątek Lisi w górze ;) Quote
Czarodziejka Posted September 23, 2007 Posted September 23, 2007 O, jaka inspirująca sunia, jak ożywia ducha literackiego w umęczonych poszukiwaniem domku głowach wiernych dogomanek ;) Piękne wierszyki! Powinny pójść wraz z nią do nowego domku, na pamiątkę! Quote
Radek Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 [quote name='uxmal']Radkuuu? Czy mogę wziąć Twój text o Lisi? Ten z Allegro?[/quote] Proszę brać teksty jak tylko są potrzebne :) A jak już jesteśmy przy Allegro, to w kolejnej aukcji powymieniam Lisi foty. Jest przecież sporo nowych, może stare się już trochę opatrzyły. Quote
justynavege Posted September 24, 2007 Posted September 24, 2007 Lisia przeurocza szuka domku na wszystkie sposoby Quote
yewcia1 Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Lisia dlaczego tak długo czekasz na domek?????????????/ Quote
justynavege Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Lisia juz w tamtym roku jadła zarełko z krakvetu pychota Quote
Radek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Najlepiej by było jakby jadła swoje żarełko w swoim własnym domku. Quote
Czarodziejka Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Lisiu, gdzie twój domek, maleńka...:( Quote
uxmal Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Tak nieśmiało wspomnę, że na prywatnej stronie Lisi [url]www.lisia.as.info.pl[/url] jest text po niemiecku . Quote
justynavege Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ux zajrzałam na ten tekst dla mnie to niczym po hebrajsku ;) a Lisidło dziś najpierw wystraszylo się reklamówki ktorą niosłam a potem przywitało brudząc błotkiem kurtkę :evil_lol: Quote
uxmal Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 To mąż Solito napisał. Rotek zeskanowała i wstawiła fotkę textu. A ja przepisałam i wkleiłam na stronę. Niemieckiego nie rozumiem a jak coś chce przeczytać w tym języku to zangielszczam.:) Quote
uxmal Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 hihihihihi Justy.. czy Ty się nie zastanawiałaś kiedykolwiek, żeby napisać jakąś komedię teatralną. Coś jak Fredro? Quote
yewcia1 Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 A jak Lisia i Dingo dalej sie zadne nie zauważa? Liśka się przytula do Dingusia tak jak do Dianki?? Quote
rotek_ Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 ux, to napisał Robert...kierownik uciechowa.... maz solito jak zwykle nosza go wiatry,...i jak jest potrzeby\ny to go nigdy nie ma:evil_lol: i nie bylo jak chciałam go poprosić o ten tekst... robert był pod reką Quote
justynavege Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 [quote name='uxmal']hihihihihi Justy.. czy Ty się nie zastanawiałaś kiedykolwiek, żeby napisać jakąś komedię teatralną. Coś jak Fredro?[/quote] :evil_lol: za namową zaczęłam wego czasu pisanie ksiązki ale tylko kilka pierwszych zdań powstalo ;) Quote
Radek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Lisia jest na Allegro ze zmienionymi fotami :) [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=249833574[/url] Quote
justynavege Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Radku dziękujemy :multi: Lisia przy Dingu zodważniala smieszny widok jak podjadają sobie ze swoich misek tzn Lisia z Dinga a Dingo z Lisi ;) Radku przegrywamy na krakvecie minilmalna iloscia głosów :placz: czy masz kogosze znajomych kto mogłby wspomoc głosowanie?? prosimy Quote
Recommended Posts