justynavege Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ux nie mam nic w poczcie :placz: a Lisidełko kochane pewnie jakby do domku fajnego trafilo to moze ten strach choć troszkę zniknie zapomnialam zmierzyć Lisidlo :oops: Quote
uxmal Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 ja też ciągle na allegro spoglądam, czy ktoś obserwuje, licytuje. To pierwsze u kogoś się pojawiło ponownie. Więcej nic nie napisze bo poprzednio zapeszyłam. Quote
uxmal Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 aaa pamietam to troszkę stron jest. skan mam w pracy. Musze się troszke zaczaić. Quote
justynavege Posted July 25, 2007 Posted July 25, 2007 to czekam cierpliwie na przyczajkę :evil_lol: :loveu: Quote
Molkas Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 Lisia po chwili "oswojenia" się z człowiekiem jest naprawdę spokojniejsza. Pewnie to kwestia czasu i podejścia do niej i byłaby wspaniała przytulanką. Quote
yewcia1 Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='Radek']Uxmal, chyba najważniejsze w pierwszych dniach pobytu Saruśki u nas było posłanko i święty spokój. Przez pierwszy okres nie bywali u nas goście, żeby suczydło przyzwyczaiło się do nas. Nikt się małpiszonkowi nie narzucał. Po pewnym czasie, gdy poczuła się z nami bezpiecznie sama zaczęła podchodzić i szukać kontaktu. Posłanie tak przypadło jej do gustu, że przez pierwsze dni (jeśli nie tygodnie) po każdym powrocie do domu biegła sprawdzić czy posłanie jeszcze jest. Praktycznie rzadko z niego wstawała. Powolutku, powolutku oswajaliśmy Sarę i teraz taka z niej przylepa że trudno uwierzyć, w to że po przyjeździe była tak mocno zestresowana. O historii Sary możesz przeczytać na jej wątku. Przepraszam za off topic. Mam nadzieję że Lisia mi wybaczy ;)[/quote] Lisia napeewno wybaczy a Saruśka pewnie w tak dobry domu zapomniała o przeszłości Quote
uxmal Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 [quote name='justynavege']ux nie mam nic w poczcie :placz: a Lisidełko kochane pewnie jakby do domku fajnego trafilo to moze ten strach choć troszkę zniknie zapomnialam zmierzyć Lisidlo :oops:[/quote] Mam rozdział 10 dla Ciebie :) masz program do rozpakowania? jakis winrar czy winzip? Quote
justynavege Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 zipa mam :P chyba ;) ux :multi: a ja zapomnialam dzis znow zmierzyć Lisisko no bo uciechow faktycznie jakies dziwne miejsce niby wiem co mam zrobic ale tu mnie Dzina wyciagnie na ponadprogramowy spacer to kotkę ścigam by puscila ledwie zywą mysz :oops: zapomnialam :oops: Quote
uxmal Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 poszło. Plik jest w pdf. A otwiera się zwykłym adobe Quote
justynavege Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 ux dziekuję :multi: otworzylo się :multi: rano zabieram się do czytania :loveu: Quote
rotek_ Posted July 26, 2007 Posted July 26, 2007 lisia to najkochansza autystyczna psinka jaka kiedykolwiek spotkałam:loveu: Quote
yewcia1 Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 [quote name='izulkabu']Lisia do góry :multi: :multi: :multi:[/quote] Czy ciotka juz ma neta?:multi: O i witamy ciotkę patsi:lol: Quote
justynavege Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 ux przeczytałam bardzo pozyteczna ksiazka dziekuję kurcze Lisidlo potrzebuje stałego opiekuna by nad nią popracował Quote
rotek_ Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 dzisiaj lisia przestraszyla sie psa na spacerze i uciekła do boksu... dlatego na sam koniec miała indywidualny spacer ze mną... ale sie wymiziałyśmy:loveu: Quote
uxmal Posted July 27, 2007 Posted July 27, 2007 czego ona się boi?: człowieka, psa. i czegoś jeszcze? Quote
Mysia_ Posted July 27, 2007 Author Posted July 27, 2007 jak to mozliwe, że ona ciągle tutaj? :-( Quote
yewcia1 Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 [quote name='Mysia_Zabrze']jak to mozliwe, że ona ciągle tutaj? :-([/quote] Właśnie Mysia jak to mozliwe?:shake: :-( Quote
rotek_ Posted July 28, 2007 Posted July 28, 2007 ux...lisia to wyjatkowy pies.... ona jest taka jakby.....autystyczna. nie lubi zmian.....nawet najmniejszych.... ale jesli właściciel będzie dobrym człowiekiem o wielkim sercu to lisia odpłaci sie 100krotnie... lisia to moja córcia;) Quote
Recommended Posts