Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ja też ciągle na allegro spoglądam, czy ktoś obserwuje, licytuje.
To pierwsze u kogoś się pojawiło ponownie. Więcej nic nie napisze bo poprzednio zapeszyłam.

Posted

Lisia po chwili "oswojenia" się z człowiekiem jest naprawdę spokojniejsza. Pewnie to kwestia czasu i podejścia do niej i byłaby wspaniała przytulanką.

Posted

[quote name='Radek']Uxmal, chyba najważniejsze w pierwszych dniach pobytu Saruśki u nas było posłanko i święty spokój. Przez pierwszy okres nie bywali u nas goście, żeby suczydło przyzwyczaiło się do nas. Nikt się małpiszonkowi nie narzucał. Po pewnym czasie, gdy poczuła się z nami bezpiecznie sama zaczęła podchodzić i szukać kontaktu. Posłanie tak przypadło jej do gustu, że przez pierwsze dni (jeśli nie tygodnie) po każdym powrocie do domu biegła sprawdzić czy posłanie jeszcze jest. Praktycznie rzadko z niego wstawała. Powolutku, powolutku oswajaliśmy Sarę i teraz taka z niej przylepa że trudno uwierzyć, w to że po przyjeździe była tak mocno zestresowana. O historii Sary możesz przeczytać na jej wątku. Przepraszam za off topic. Mam nadzieję że Lisia mi wybaczy ;)[/quote]
Lisia napeewno wybaczy a Saruśka pewnie w tak dobry domu zapomniała o przeszłości

Posted

[quote name='justynavege']ux nie mam nic w poczcie :placz:

a Lisidełko kochane pewnie jakby do domku fajnego trafilo to moze ten strach choć troszkę zniknie

zapomnialam zmierzyć Lisidlo :oops:[/quote]
Mam rozdział 10 dla Ciebie :)
masz program do rozpakowania? jakis winrar czy winzip?

Posted

zipa mam :P
chyba ;)
ux :multi:

a ja zapomnialam dzis znow zmierzyć Lisisko
no bo uciechow faktycznie jakies dziwne miejsce
niby wiem co mam zrobic
ale tu mnie Dzina wyciagnie na ponadprogramowy spacer
to kotkę ścigam by puscila ledwie zywą mysz
:oops:
zapomnialam :oops:

Posted

dzisiaj lisia przestraszyla sie psa na spacerze i uciekła do boksu...
dlatego na sam koniec miała indywidualny spacer ze mną...
ale sie wymiziałyśmy:loveu:

Posted

ux...lisia to wyjatkowy pies....
ona jest taka jakby.....autystyczna.

nie lubi zmian.....nawet najmniejszych....

ale jesli właściciel będzie dobrym człowiekiem o wielkim sercu to lisia odpłaci sie 100krotnie...

lisia to moja córcia;)