yewcia1 Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Patsi napisał(a):Czy Lisia ma na allegro jakichś obserwatorów albo cuś? Było zapytanie o Lisie , ale pytacz poczty nie odbiera - skrzynka zawalona:-( Quote
justynavege Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 Lisia coś nie ma szczescia do domków :( Quote
Asior Posted December 28, 2006 Posted December 28, 2006 jejku jaka jestem szczęsliwa wreszcie znalazł się ktoś kto adoptuje Pompona z Krakowskiego schronu :multi: :multi: :multi: jestem taka szczęsliwa nie wierzyłam ze mu sie uda (tu aukcja na allegro zobaczcie jaka bida http://www.allegro.pl/item151319843_krzyk_rozpaczy_czy_pompon_ma_szanse_na_zycie_.html ) A dziś Pan się zdecydował , nie obyło się bez przygód. Ale nareszcie udało się, to wierzę teraz że cuda się zdarzaja i Lisia i Mycha znajdą domki :):loveu: :loveu: :loveu: Quote
Patsi Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Oby Lisia prędko znalazła swój domek... Quote
yewcia1 Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 [quote name='Asior']jejku jaka jestem szczęsliwa wreszcie znalazł się ktoś kto adoptuje Pompona z Krakowskiego schronu :multi: :multi: :multi: jestem taka szczęsliwa nie wierzyłam ze mu sie uda (tu aukcja na allegro zobaczcie jaka bida http://www.allegro.pl/item151319843_krzyk_rozpaczy_czy_pompon_ma_szanse_na_zycie_.html ) A dziś Pan się zdecydował , nie obyło się bez przygód. Ale nareszcie udało się, to wierzę teraz że cuda się zdarzaja i Lisia i Mycha znajdą domki :):loveu: :loveu: :loveu: Oj takie wieści dobre;) Wierze, że Lisi też się uda, oby szybko:loveu: Quote
justynavege Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 Asior wczoraj widziałam Pompona bidul straszny :-( a Lisia lekko się upasła :evil_lol: czy ja im za duzo jeść daje ? :crazyeye: Quote
Asior Posted December 29, 2006 Posted December 29, 2006 yewcia1 napisał(a):Oj takie wieści dobre;) Wierze, że Lisi też się uda, oby szybko:loveu: ehh chyba jednak nie wolno mi się cieszyc :( pani okazała się niezrównoważoną osobą i nie dostała Pompona (dziewczyny musiały prawie siłą wyrywac jej smycz :( ) Drugi pan się jeszcze zastanawia .... na szczęście w całym tym nieszczęściu Pompon jest w tej chwili w domu tymczasowym (niestety w żadnym wypadku nie było możliwości,z ęby wrócił do schronu, bo zginął by jeszcze tej samej nocy...już i tak psy jako najsłabszego w stadzie nie wpuszczały go do pomieszczenia a teraz jak stracił zapach schronu napewno zagryzły by biedaka :( ) Dlatego chyba jednak pozostanę bardziej powściągliwa nastepnym razem :( Quote
yewcia1 Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 Asior napisał(a):ehh chyba jednak nie wolno mi się cieszyc :( pani okazała się niezrównoważoną osobą i nie dostała Pompona (dziewczyny musiały prawie siłą wyrywac jej smycz :( ) Drugi pan się jeszcze zastanawia .... na szczęście w całym tym nieszczęściu Pompon jest w tej chwili w domu tymczasowym (niestety w żadnym wypadku nie było możliwości,z ęby wrócił do schronu, bo zginął by jeszcze tej samej nocy...już i tak psy jako najsłabszego w stadzie nie wpuszczały go do pomieszczenia a teraz jak stracił zapach schronu napewno zagryzły by biedaka :( ) Dlatego chyba jednak pozostanę bardziej powściągliwa nastepnym razem :( Oj niestety czasem domki są do niczego, my też po pierwszym domku Śliniaka mamy złe doświadczenia:-( Więc Lisia czeka na super domek. Quote
justynavege Posted December 30, 2006 Posted December 30, 2006 bidul Pompon :( a Lisiunia szuka na prawde dobrego domu Quote
Anashar Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Taka sliczna, a nikt nie chce dac jej domku....:( Quote
justynavege Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Sliczna młodziutka bidulina........ Quote
Asior Posted December 31, 2006 Posted December 31, 2006 Lisiu życzę Ci Wszystkiego Co Najlepsze Zeby Szczęście Się Do Ciebie Uśmiechnęło :) Quote
Patsi Posted January 1, 2007 Posted January 1, 2007 Wszystkiego najlepszego w nowym roku dla Lisi!!! Quote
Recommended Posts