Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

jejku jaka jestem szczęsliwa wreszcie znalazł się ktoś kto adoptuje Pompona z Krakowskiego schronu :multi: :multi: :multi: jestem taka szczęsliwa nie wierzyłam ze mu sie uda (tu aukcja na allegro zobaczcie jaka bida http://www.allegro.pl/item151319843_krzyk_rozpaczy_czy_pompon_ma_szanse_na_zycie_.html )
A dziś Pan się zdecydował , nie obyło się bez przygód. Ale nareszcie udało się, to wierzę teraz że cuda się zdarzaja i Lisia i Mycha znajdą domki :):loveu: :loveu: :loveu:

Posted

[quote name='Asior']jejku jaka jestem szczęsliwa wreszcie znalazł się ktoś kto adoptuje Pompona z Krakowskiego schronu :multi: :multi: :multi: jestem taka szczęsliwa nie wierzyłam ze mu sie uda (tu aukcja na allegro zobaczcie jaka bida http://www.allegro.pl/item151319843_krzyk_rozpaczy_czy_pompon_ma_szanse_na_zycie_.html )
A dziś Pan się zdecydował , nie obyło się bez przygód. Ale nareszcie udało się, to wierzę teraz że cuda się zdarzaja i Lisia i Mycha znajdą domki :):loveu: :loveu: :loveu:
Oj takie wieści dobre;)
Wierze, że Lisi też się uda, oby szybko:loveu:

Posted

yewcia1 napisał(a):
Oj takie wieści dobre;)
Wierze, że Lisi też się uda, oby szybko:loveu:

ehh chyba jednak nie wolno mi się cieszyc :( pani okazała się niezrównoważoną osobą i nie dostała Pompona (dziewczyny musiały prawie siłą wyrywac jej smycz :( )
Drugi pan się jeszcze zastanawia ....
na szczęście w całym tym nieszczęściu Pompon jest w tej chwili w domu tymczasowym (niestety w żadnym wypadku nie było możliwości,z ęby wrócił do schronu, bo zginął by jeszcze tej samej nocy...już i tak psy jako najsłabszego w stadzie nie wpuszczały go do pomieszczenia a teraz jak stracił zapach schronu napewno zagryzły by biedaka :( )
Dlatego chyba jednak pozostanę bardziej powściągliwa nastepnym razem :(

Posted

Asior napisał(a):
ehh chyba jednak nie wolno mi się cieszyc :( pani okazała się niezrównoważoną osobą i nie dostała Pompona (dziewczyny musiały prawie siłą wyrywac jej smycz :( )
Drugi pan się jeszcze zastanawia ....
na szczęście w całym tym nieszczęściu Pompon jest w tej chwili w domu tymczasowym (niestety w żadnym wypadku nie było możliwości,z ęby wrócił do schronu, bo zginął by jeszcze tej samej nocy...już i tak psy jako najsłabszego w stadzie nie wpuszczały go do pomieszczenia a teraz jak stracił zapach schronu napewno zagryzły by biedaka :( )
Dlatego chyba jednak pozostanę bardziej powściągliwa nastepnym razem :(

Oj niestety czasem domki są do niczego, my też po pierwszym domku Śliniaka mamy złe doświadczenia:-(
Więc Lisia czeka na super domek.