Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Radek']Wpłaciłem już pierwsze pieniądze dla Lisidełka :)
Teraz muszę poogłaszać sunię gdzie się da.[/quote]
Radku - Lisia dziękuje.
Więc wesoła rodzinka Radka się powiększyła dwie kobitki w domu i jedna w internecie:loveu:

Posted

[quote name='justynavege']uewcia trzeba poprosić Anashara by przy Lisi zdjęciu na stronie umieścił stosowny dopisek :) :multi:[/quote]
Jasne bede meczyć Anashara i przy Lisi i przy Sarze - tylko niech wasz TOZ wkońcu do was dotrze

Posted

[quote name='yewcia1']Jasne bede meczyć Anashara i przy Lisi i przy Sarze - tylko niech wasz TOZ wkońcu do was dotrze[/QUOTE]

to Sare tez ktoś zaadoptował wirtualnie :multi: ???super

Posted

[quote name='Asior']poinformowałam Maćka, że Lisidło ma wirtualnego opiekuna :)
ma zmienić na stronce :)[/quote]
Asior musimy jeszcze Radka dopytać co chce mieć w dopisku moim wirtualnym opiekunem jest Radek z Wawy czy Radek z Dogo czy może jeszcze coś innego.
Radku co ty na to?

Posted

[quote name='justynavege']No to Anashar będzie mial robotę :)

a Lisia dołączylą do klubu smakoszy niesmarowanych kromek chleba :)
rozkoszny widok jak chwyta w pyszczek biegnie na posląnko i przytrzymując łapkami delektuje się[/quote]
:eviltong: słodko...kto chce chlebkożerne Lisidełko?

Posted

Lisie poznałam osobiście troszkę przerażona ale dobre serce i ze dwa dni oswajania i lisia zmieni sie. Wiem co mówię, bo mi wystarczyły dwa dni ( każdego po godzinie) i Lila podczas kolejnych odwiedzin już merdała ogonkiem:lol: