rotek_ Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 piaskownica jest specjalnie dla psiaków?;) żyć nie umierać Widzę ze lisia ma jeszcze zimowe umaszczenie Quote
rzepek Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 Wiosna!:lol: ..." Przestaniecie się ze mnie nabijać??" ..." Idziecie wreszcie, czy nie!??" ..." Hellou!! Ja też tu jestem i proszę o fotkę" Ja:cool3: Quote
rotek_ Posted May 22, 2009 Posted May 22, 2009 http://images37.fotosik.pl/125/8ed222391e53022amed.jpg zdjęcie fantastyczne...ale ten komentarz pasuje jak ulał Quote
yewcia1 Posted May 23, 2009 Posted May 23, 2009 [quote name='rotek_']http://images37.fotosik.pl/125/8ed222391e53022amed.jpg zdjęcie fantastyczne...ale ten komentarz pasuje jak ulał piękna ta Lisica i ma raj u Rzepek:loveu: Quote
Mysia_ Posted May 25, 2009 Author Posted May 25, 2009 no poprostu przepięknie :loveu::loveu::loveu: Lisia to psiak szczęśliwy w 100% :evil_lol: Quote
rotek_ Posted June 20, 2009 Posted June 20, 2009 niedługo pierwszy dzień lata w górach nadal jest śnieg? Quote
Mysia_ Posted June 22, 2009 Author Posted June 22, 2009 rzepek czekamy na kolejną sesję zdięciową :loveu::lol: Quote
rzepek Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 Już pojawiamy się:cool3: Psy pracujące -takie, co to żadnej pracy się nie boją.A najlepiej -szukania myszy w trawie. "Poczekaj na mnie! Nie daję rady!" Opłaca się włazić w tą mokrą trawę, czy nie?? Chyba coś tu można upolować! Choćby pasikonika jakiego" "Niczego tam nie było. Jestem tylko przemoczona do skórki. Pogoda -pod psem!":mad: ..."nie piję więcej drinków. Potem głowa boli i nóżki sie plączą..." Quote
rotek_ Posted June 23, 2009 Posted June 23, 2009 na dolnymslasku juz w niektórych miejsach ogłosili stan alarmowy-pada niemiłosiernie Quote
rzepek Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 "Hej,to ja, Mila!!:lol: W niedziele minął roczek, odkąd mam swój domek i swoje pańcie! I jeszcze mam towarzyszy zabaw -małą, upierdliwą Lisiczkę i dużą ( też upierdliwą) Rurę. I jeszcze kota Kirusia, z którym sobie razem śpimy. On nie jest zupełnie upierdliwy, za to kradnie nam chrupki z talerzy.Tworzymy zgraną paczkę, tzw "sforę", tak, że Pańcia musiała na płocie wywiesić tabliczkę "Uwaga! Psy!!" I teraz pańcia ma spokój, bo rzadko kto odwiedza nasz domek, kiedy my wszystkie jesteśmy w ogrodzie.Zazwyczaj zaczyna awanturę Lisia, a potem wycofuje się (ona ostrożna taka), a my z Rurą kontynuujemy przeganianie intruzów. Nawet pan kurier z UPS czekał kiedyś pod bramką pół godziny, bo bał się wejść i z nami przywitać. Niewychowany jakiś:mad: Poza tym jemy, śpimy, chodzimy na spacerki,bawimy się -i tak beztrosko płynie nam życie. Czasami dostajemy burę od pańci, jak coś przeskrobiemy. O, kiedy np Rura upoluje kotlety schabowe z talerza w kuchni i podzieli się nimi z nami. Nie wiem, czemu pańcia się złości, bo wystarczyłby jej 1 kotlet, a nie aż 4.I kiedy położymy się spać na takim czymś pachnącym i czyściutkim, co leży na łóżku i nazywa się chyba "wyprasowane pranie". Też się złości, bo potem jest pełno naszych kudełków na tym "praniu" i trzeba prać od nowa.Ale pańcie nigdy nie gniewają sie długo, bo nas chyba bardzo kochają -stale nas całują, pieszczą i mówią nam, jakie jesteśmy śliczne ( nawet Lisię uważają za cudo, a ja nie jestem tego taka pewna:evil_lol:). No to pa, idę spać do ogródka -wasza Mila":razz:. Quote
rotek_ Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 szczęściara.... żadnych trosk, świeże pranie i kotlety na obiad....marzenia każdego psa:cool3: Quote
Mysia_ Posted July 7, 2009 Author Posted July 7, 2009 rzepek te Twoje zwierzaki mają naprawdę przecudownie :loveu::loveu::loveu: Quote
Erazm Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 Dawno tu nie zagladalam, a tu takie piekne zdjecia i te schabowe...i czyste pranie....i zapach laki...Raj na Ziemi....Sielsko jak u Kochanowskiego... Quote
Asior Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 rzepek, Ty wariatko :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rzepek Posted July 16, 2009 Posted July 16, 2009 "No gdzie się wpychasz? I jeszcze mi tu bąki puszcza!" ..."ale skoro tam już siedzisz, to mi popilnujesz tyły" "Karmią takim dobrym rosołkiem to małe wrzeszczące, a o głodnym psie nie pomyśleli..." ..."no, ale za całusa może mi też dadzą..." Quote
Mysia_ Posted July 16, 2009 Author Posted July 16, 2009 hehe :evil_lol::lol: ja chcę codziennie taka fotorelację odrazu człowiekowi się humor poprawia :loveu::lol: Quote
rotek_ Posted July 19, 2009 Posted July 19, 2009 buziak piękny:lol: ale kto tu komu daje buzi? się lisia wycwaniła:evil_lol: Quote
bla Posted August 27, 2009 Posted August 27, 2009 Tyle czasu bez nowych fotek??:( Pewnie sezon w pełni i dlatego. Quote
Mysia_ Posted August 30, 2009 Author Posted August 30, 2009 czy sezon czy nie sezon - my chcemy fotki :diabloti::evil_lol: Quote
rotek_ Posted September 7, 2009 Posted September 7, 2009 sezon urlopowy był....lisek też odpoczywał od dogo Quote
rzepek Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Witamy po letniej przerwie!:lol: Całe towarzystwo rozrabia, urodziły mi się 2 małe kózki. Odeszła Myszka -kotka. Miała 16 lat -na raka:placz: Lisia zrobiła się straszną szczekaczką, nikt nie może przejść drogą nie zauważony. Dzisiaj to nawet pantofel był zaangażowany do przegonienia Lisia, który "atakował" grupkę staruszek -turystek za płotem:evil_lol: "W końcu jest się psem domowym i nie będę leżeć na trawie, jak jakiś wiejski kundel" "Kazali pilnować małych kózek -to pilnuję...jak mogę najlepiej" "...A właściwie, kto mi każe łazić za tym zapchlonym kocurem?!..." ..."który w dodatku na każdym kroku ostentacyjnie pokazuje, ze ma mnie w d... w ogonie, znaczy się". W lecie był u nas rajd konny. Psy doglądały, czy wszystko jest zgodnie z regulaminem. Lisia zaprzyjaźniła się z uczestnikami, dawała się miziać i przychodziła na zawolanie. Taki światowy pies się zrobił: Quote
Mysia_ Posted September 20, 2009 Author Posted September 20, 2009 Lisiczka łobuzie kochany, ale Ty miałas szczęście :multi::loveu: a gdzie zdjęcia kózek? :loveu: Quote
Poker Posted September 20, 2009 Posted September 20, 2009 Ale jej dobrze :loveu: Rzepek ,a jak Ci się udało urodzić te kózki?:crazyeye:Rogami do przodu? :evil_lol: Quote
Recommended Posts