Lemoniada Posted February 14, 2011 Posted February 14, 2011 Romka napisał(a):Lemoniada ,wszystko zostało zgłoszone do lekarza ,który opiekuje się schroniskiem,Tajga czeka na swoją kolejkę do sterylizacji...z naszego schroniska wszystkie psiaki wychodzą wysterylizowane lub wykastrowane,zerknij na wątek naszego schroniska... No to super, juz jestem spokojna :) I trzymam kciuki, żeby domek znalazł się szybko, a sterylka nastapiła jeszcze szybciej. Quote
Marycha35 Posted February 16, 2011 Posted February 16, 2011 Dziewczynki a co się stało z banerkiem Tajgi, chciałam dołączyć i kupa, ni ma! Quote
UMilki Posted February 17, 2011 Posted February 17, 2011 Jak Tajga jest ładniutka... Pytanie, czy coś może wiecie, jak ona reaguje na koty?! Quote
mamanabank Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Lemoniada napisał(a):Prześliczna sunia i taka smutna... :( Ale czy ja dobrze rozumiem, że ona siedzi niewysterylizowana w boksie z samcami? Może w takim razie warto wykonać sterylkę już teraz, nie czekając na adopcję? Czasami nie ma wyjścia, bo psy umieszcza się w boksach, tak, żeby nie stanowiły dla siebie zagrożenia, żeby się nie gryzły. I pod tym względem dobiera się skład... Quote
Lemoniada Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 mamanabank napisał(a):Czasami nie ma wyjścia, bo psy umieszcza się w boksach, tak, żeby nie stanowiły dla siebie zagrożenia, żeby się nie gryzły. I pod tym względem dobiera się skład... Pewnie, ja to rozumiem :) Tylko w ten sposób może przybywać szczeniąt, ale skoro trzymacie rękę na pulsie, to na pewno do tego nie dopuścicie. Za sterylki płaci miasto, czy prywatne osoby też? Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Lemoniada napisał(a):Pewnie, ja to rozumiem :) Tylko w ten sposób może przybywać szczeniąt, ale skoro trzymacie rękę na pulsie, to na pewno do tego nie dopuścicie. Za sterylki płaci miasto, czy prywatne osoby też? Za sterylizację płaci miasto... Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 UMilki napisał(a):Jak Tajga jest ładniutka... Pytanie, czy coś może wiecie, jak ona reaguje na koty?! UMilki ,nie wiem...możemy sprawdzic nie obiecuję,ze w sobotę...albo poproszę p.Marka,może ja sprawdzi na schroniskowego Łiskasa...domek dla Tajgi to moje marzenie... Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Marycha35 napisał(a):Dziewczynki a co się stało z banerkiem Tajgi, chciałam dołączyć i kupa, ni ma! O rany,nie wiem co się stało...ktoś wie?Odpowiedzcie Marysi... Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 Romka napisał(a):UMilki ,nie wiem...możemy sprawdzic nie obiecuję,ze w sobotę...albo poproszę p.Marka,może ja sprawdzi na schroniskowego Łiskasa...domek dla Tajgi to moje marzenie... UMILKI,Tajga sprawdzona na koty...p.Marek sprawdzał poza boksem na dziedzińcu schroniska...Tajga polizała Łiskasa ale kiedy on pobiegł to pobiegła za nim(myślę,ze normalne)ale bez morderczych zamiarów...zdradz co knujesz? Quote
UMilki Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Tajga jest pięknym psem i zasługuje na śliczny domek. Mam taki jeden na oku w okolicy, gdzie przynajmniej jeden z lokatorów jest praktycznie cały czas w domu. Duży teren do biegania. Tylko są tam dwa koty, więc zanim rozpocznę rozmowy muszę mieć silną argumentację. Na razie tyle. Nie trzymać kciuków, żeby nie zapeszać!!! Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 UMilki napisał(a):Tajga jest pięknym psem i zasługuje na śliczny domek. Mam taki jeden na oku w okolicy, gdzie przynajmniej jeden z lokatorów jest praktycznie cały czas w domu. Duży teren do biegania. Tylko są tam dwa koty, więc zanim rozpocznę rozmowy muszę mieć silną argumentację. Na razie tyle. Nie trzymać kciuków, żeby nie zapeszać!!! Ona powinna mieć swój dom,nalezy jej się na stare lata... Quote
toyota Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Romka napisał(a):O rany,nie wiem co się stało...ktoś wie?Odpowiedzcie Marysi... A ja miałam dołączony i zniknął :razz:. Quote
Romka Posted February 18, 2011 Author Posted February 18, 2011 toyota napisał(a):A ja miałam dołączony i zniknął :razz:. Pewnie coś działo się wczoraj bo dogo funkcjonowało wczoraj tak,ze człowieka trafiało... Quote
ela020 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 Dogo wczoraj prawie wcale nie funkcjonowalo...... Tajgusiu sliczna, napewno znajdziesz kochajacy domek.........:loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
ela020 Posted February 18, 2011 Posted February 18, 2011 sylwiaso napisał(a):Tajguniu ślicznoto nasza!!!!....Sylwus , tez zajrzalas do Tajguni slicznej:loveu: Quote
Romka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Argusiowa ,jak już jesteś to zrób jeszcze raz banerek Tajgi bo zniknął... Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 szkoda, bo fajocha to banerek był! Ale może się okaże, ze już nie potrzebny:)...... Quote
Romka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Tajga była dziś na spacerku...bardzo długim...ale podobno gryzie Ruperta...biedny Rupert,przedtem Słodzik,teraz Tajga... Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 o cholera......może ten domek się jednak znajdzie, jak się uda to Ruperta opylamy;) Quote
Romka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 Marycha35 napisał(a):o cholera......może ten domek się jednak znajdzie, jak się uda to Ruperta opylamy;) Rupert czeka i czeka...a jest cudny... Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 Romeczko foty strzelaj, zakładamy mu wątek!!!! Quote
Romka Posted February 19, 2011 Author Posted February 19, 2011 [quote name='Marycha35']Romeczko foty strzelaj, zakładamy mu wątek!!!! Marysiu,wszystkie psiaki w naszym schronisku mają wątki,Rupert też...zobacz kiedy założóny: http://www.dogomania.pl/threads/180018-RUPERT-kawaler-do-wzi%C4%99cia!!!do-domku!! Quote
Marycha35 Posted February 19, 2011 Posted February 19, 2011 o cholera, widziałam....:( a psinka śliczny, faktyczni. Od poniedziałku będę na uczelni, zrobię mu ogłoszenie! Quote
Recommended Posts