Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Romka napisał(a):
Lemoniada ,wszystko zostało zgłoszone do lekarza ,który opiekuje się schroniskiem,Tajga czeka na swoją kolejkę do sterylizacji...z naszego schroniska wszystkie psiaki wychodzą wysterylizowane lub wykastrowane,zerknij na wątek naszego schroniska...

No to super, juz jestem spokojna :) I trzymam kciuki, żeby domek znalazł się szybko, a sterylka nastapiła jeszcze szybciej.

• Replies 593
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Lemoniada napisał(a):
Prześliczna sunia i taka smutna... :(
Ale czy ja dobrze rozumiem, że ona siedzi niewysterylizowana w boksie z samcami? Może w takim razie warto wykonać sterylkę już teraz, nie czekając na adopcję?

Czasami nie ma wyjścia, bo psy umieszcza się w boksach, tak, żeby nie stanowiły dla siebie zagrożenia, żeby się nie gryzły. I pod tym względem dobiera się skład...

Posted

mamanabank napisał(a):
Czasami nie ma wyjścia, bo psy umieszcza się w boksach, tak, żeby nie stanowiły dla siebie zagrożenia, żeby się nie gryzły. I pod tym względem dobiera się skład...

Pewnie, ja to rozumiem :) Tylko w ten sposób może przybywać szczeniąt, ale skoro trzymacie rękę na pulsie, to na pewno do tego nie dopuścicie.
Za sterylki płaci miasto, czy prywatne osoby też?

Posted

Lemoniada napisał(a):
Pewnie, ja to rozumiem :) Tylko w ten sposób może przybywać szczeniąt, ale skoro trzymacie rękę na pulsie, to na pewno do tego nie dopuścicie.
Za sterylki płaci miasto, czy prywatne osoby też?

Za sterylizację płaci miasto...

Posted

UMilki napisał(a):
Jak Tajga jest ładniutka...

Pytanie, czy coś może wiecie, jak ona reaguje na koty?!

UMilki ,nie wiem...możemy sprawdzic nie obiecuję,ze w sobotę...albo poproszę p.Marka,może ja sprawdzi na schroniskowego Łiskasa...domek dla Tajgi to moje marzenie...

Posted

Marycha35 napisał(a):
Dziewczynki a co się stało z banerkiem Tajgi, chciałam dołączyć i kupa, ni ma!

O rany,nie wiem co się stało...ktoś wie?Odpowiedzcie Marysi...

Posted

Romka napisał(a):
UMilki ,nie wiem...możemy sprawdzic nie obiecuję,ze w sobotę...albo poproszę p.Marka,może ja sprawdzi na schroniskowego Łiskasa...domek dla Tajgi to moje marzenie...

UMILKI,Tajga sprawdzona na koty...p.Marek sprawdzał poza boksem na dziedzińcu schroniska...Tajga polizała Łiskasa ale kiedy on pobiegł to pobiegła za nim(myślę,ze normalne)ale bez morderczych zamiarów...zdradz co knujesz?

Posted

Tajga jest pięknym psem i zasługuje na śliczny domek. Mam taki jeden na oku w okolicy, gdzie przynajmniej jeden z lokatorów jest praktycznie cały czas w domu. Duży teren do biegania. Tylko są tam dwa koty, więc zanim rozpocznę rozmowy muszę mieć silną argumentację.
Na razie tyle. Nie trzymać kciuków, żeby nie zapeszać!!!

Posted

UMilki napisał(a):
Tajga jest pięknym psem i zasługuje na śliczny domek. Mam taki jeden na oku w okolicy, gdzie przynajmniej jeden z lokatorów jest praktycznie cały czas w domu. Duży teren do biegania. Tylko są tam dwa koty, więc zanim rozpocznę rozmowy muszę mieć silną argumentację.
Na razie tyle. Nie trzymać kciuków, żeby nie zapeszać!!!

Ona powinna mieć swój dom,nalezy jej się na stare lata...

Posted

toyota napisał(a):
A ja miałam dołączony i zniknął :razz:.

Pewnie coś działo się wczoraj bo dogo funkcjonowało wczoraj tak,ze człowieka trafiało...