Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka'][url]http://www.szkoladlapsow.com/[/url] to jest ten hotel

kurcze szkoda psiaka - biedny i widać, że to taka jakaś nerwica natręctw to łapanie czegokolwiek - pewnie z braku zajęć, trauma po tym, że był zostawiony sam na tak długo w tamtym mieszkaniu[/QUOTE]

Bardzo dziękuję. Będę się z nimi kontaktować.
Bidok mały... :(

• Replies 454
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Jestem na zaproszenie winter7 - nie znam się na tej rasie, ale pewne jest, że psiak potrzebuje dobrego szkoleniowca i tu przychodzi mi do głowy Jamor i p.Marek z Bogatyni, a więc nie odkryłam Ameryki ;)
Ze swej strony mogę obiecać, że postaram się w miarę regularnie wystawiać bazarki i tak wspierać Borysa - stałej już niestety nie mogę dać ...

Posted

Bez deklaracji nie ma szans - ja niestety nie mogę nic zaoferować bo nie mam stałego dochodu - uczę się, a jeszcze moja suczka chora. Boryska wspieram realnie i wirtualnie.
Nie wiem jak tam u Pana Marka w Bogatyni czy są miejsca w ogóle - a już jeden piesek Baron od nas tam jest i też mu szczęście nie dopisuje.
U Jamora nie wiem jak jest - macie jakieś wątki jego psiaków ? ? Jakie miał lub ma.. podeślijcie.
Natręctwa i złe nawyki Borysa to również monotonia i brak zajęcia, ale też to jak źle traktował go jego i pan i jakiś dziwnych rzeczy go uczył. . szczuł . .

Dziękuje cioteczki, że jesteście ! !

Ja już wariuje, nie wiem któremu psiakowi bardziej potrzebna pomoc :(:(

Posted

Widziałam, że winter7 wysłała zapytanie do Jamora - może już dał jakąś odpowiedź - to świetny fachowiec no i co ważne z Konina bliżej do Warki o jakieś 100 km.

A to wydarzenie na FB już zrobiłaś ?

Posted

P. Marek odpisał mi dzisiaj, ze nie ma miejsc. Ale postaram się jeszcze wpisać go do kolejki. Może ma jakąś listę rezerwową.
Jamor jeszcze nie dał odpowiedzi.

Posted

Dzięki dziewczyny . . No tak Pan Marek nie miał i nadal nie ma miejsc . . eh. .
Wydarzenie na facebook zrobiłam :
[url]http://www.facebook.com/event.php?eid=185626378147397[/url]

Napisała do mnie pani na Facebook chcę wpłacić coś jednarozowo dla Borysia. Może się coś w końcu ruszy...

Posted

a do furciaczka napisał ktoś ? może znalazłaby miejsce - ona ma świetne podejście do psiaków i rewelacyjne efekty - próbuj Karolcia_ko5 - może znajdzie miejsce dla Boryska :)

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Ależ proszę wybaczyć - te nicki są takie dwuznaczne - :cool1: :diabloti:
Juz piszę PW.[/QUOTE]

Spoko...kiedys ktos usilnie mylil mojego nika i pisal zamiast furciaczek to franciszek...po wyjasnieniu ze jestem kobieta bylo franciszka...tego chyba juz nic nie przebije:evil_lol:

Ehhh kurczaki widzialam Boryska juz wczesniej...narazie raczej nie dam rady nigdzie go wcisnac...miejsce by sie i owszem znalazlo ale z poswieceniem odpowiedniej ilosci czasu i uwagi juz gorzej:shake: I jak na zlosc nic nie chce do DS sie przeprowadzic w najblizszym czasie...zasiedzialy sie psiaki cos ehh

Wasiu a ten hotelik gdzie jest Gucio? Oni chyba tez pracuja z psowatymi....moze tam by sie udalo?

Posted

[quote name='Karolcia_ko5']Jamor napisał jeszcze, że u niego rzeczywiście kolejka.. :( . Jakiś zastyg. Nigdzie nie ma miejsc. .[/QUOTE]
jak pech to pech :( zrób listę deklaracji i zapisz Borysa na listę rezerwową wszędzie gdzie można :)

Posted

Kontaktowałam się jeszcze raz z panem Markiem i wpisał Borysa na listę kolejkową. Jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, to w okolicach 1 kwietnia jeden psiak jedzie do domu i zwolni się miejsce. zacznijmy od teraz zbierać deklaracje. Nie mam jeszcze dokładnej ceny za Borysa, ale dziewczyny mówiły, ze to okolice 400zł.
Ja od siebie mogę dać 50 zł miesięcznie. A Wy????? :) :) :) :)

Karolcia, żeby wydarzenie na FB działało i żyło musisz wpisywać komentarze i wysyłać zaproszenia oraz wiadomości na pw. Sam z siebie nikt go nie znajdzie. Ja powysyłałam zaproszenia na dogo, a Ty obleć FB.

Posted

1 kwietnia to już niedługo :) trochę szkoda , że u furciaczka takie zapsienie byłoby zdecydowanie bliżej ...
Stałej nie mogę dać, chyba, że jakiś "mój" psiak pójdzie do DS , ale obiecałam bazarki wystawiać ;)

Posted

[quote name='Livka']1 kwietnia to już niedługo :) trochę szkoda , że u furciaczka takie zapsienie byłoby zdecydowanie bliżej ...
Stałej nie mogę dać, chyba, że jakiś "mój" psiak pójdzie do DS , ale obiecałam bazarki wystawiać ;)[/QUOTE]
Super. Dzięki!!!!!!!!!

Posted

Witam,
dziękuję Kasiu za zaproszenie.
Ja niestety nie mam większej styczności z psami, których trzeba "przestawić" na właściwą drogę.
Ani nie mogę już pomóc finansowo- ewentualnie jakaś jednorazowa wpłata na misiaczka (np. dołożenie do transportu).

Będę zaglądać i rozejrzę się nad hotelami ze szkoleniowcem.