Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 847
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mam nadzieję,że nie zdążę bo szczyle już w domach będą :) Ale jeżeli one będą w Jóżefowie obok Otwocka to ja wpadnę prawdopodobnie bo tam moja koleżanka mieszka, którą czasami odwiedzam jak czas mam

Posted

Suka dziś za mną przyszła pod sam dom. Aktualnie jest na podwórku, dostała tabletkę uspokajającą z godzinę temu. Dobra, idę, bo trzeba ją jeszcze złapać na tym podwórku. Papa.

Posted

[quote name='salo']Suka dziś za mną przyszła pod sam dom. Aktualnie jest na podwórku, dostała tabletkę uspokajającą z godzinę temu. Dobra, idę, bo trzeba ją jeszcze złapać na tym podwórku. Papa.[/QUOTE]
Wspaniale najlepiej na jakies mocno pachnace jedzenie np. pasztet, kielbasa, spokojnie bez nerwowych ruchow, ona szuka dzeci.....

Posted

A nie dało by się złapać jej "na szczeniaka"? Skoro przyszła na podwórko - nie dałoby się jej skusić do podejścia jej własnym szczeniakiem albo umieścić go w jakimś miejscu, które dałoby się zatrzasnąć, gdyby suczka weszła do środka? Może masz jakieś gospodarcze zabudowania Salo?

Posted

Salo chyba już i tak wyruszyła, miała o 14 jechać. Boże biedna sunia. Została tam sama, bez towarzysza ( bo tego psa nadal nie ma?) bez dzieci a zaraz sie zacznie sylwestrowe szaleństwo

Posted

:( choroba, nie doczytałam, nie ma to jak mieć dobry refleks ;)
Mam nadzieję, że sunia oswoi się z Salo i po jakimś czasie jej złapanie stanie się prostsze.

Posted

mam nadzieję, że szczeniaki dojechały i mamusia dołączy?

Kochani!
Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku,
miłości, szczęścia, zdrowia i spełnienia marzeń
i oby wszystkie dogomaniackie przedsięwzięcia był zwieńczone sukcesem!:)

A szczeniaczkom i mamusi życzę cudownych domków!

Posted

Oby ten nowy rok dobrze się zaczął dla całej psiej rodzinki! trzymam kciuki za odłowienie suni!!
Miałam nadzieję, że nie odłączy się od maluchów i pójdzie za nimi .. ale widać uznała, że są już wystarczająco odchowane, by pozwolić im na "samodzielność" .. ehhh .. żeby przetrzymała te sylwestrowe salwy ..

:BIG::BIG: HAPPY NEW YEAR WSZYSTKIM !! :BIG::BIG:

Posted

Suka ma szczeniaki w poważaniu. Na szczeniaki się jej nie złapie.
Dzieci przyjechały i dobra nowina- są zdrowe. Odpchlone i odrobaczone, teraz czekamy kilka dni i szczepienia.
I jeszcze lepsza- one się nie boją ludzi!!! Nie wiem, jak Salo to zrobiła, ale się nie boją. Latały po lecznicy, kupkały, sikały i machały ogonami. Potem się najadły, poprały między sobą i poszły spać.
Mam zdjęcia, ale w komórce i nie wiem, czy będę umiała je przerzucić.
Pozdrawiam i WSZYSTKIM SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU :-)

Posted

Pimpa wróciła, siedzi właśnie pod furtką. Ale boi się wejść na podwórko, co robić??? Chcę ją zamknąć w garażu, bo za 30 minut fajerwerki !!!