Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 843
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wraca do swoich dzieci...

P.S. Ktoś się zajmuje bazarkiem dla piesków??? Mam parę zbędnych pierdółek do oddania na sprzedaż.

Posted

salo napisał(a):
Wraca do swoich dzieci...

P.S. Ktoś się zajmuje bazarkiem dla piesków??? Mam parę zbędnych pierdółek do oddania na sprzedaż.

Witam wszystkich bardzo serdecznie a przede wszystkim SALO.

Czy to znaczy, ze sunie udało się złapać??????????....

Posted

Pimpa przyszła wczoraj pod furtkę, ale uciekła, bo bała się huków. Dziś nie przyszła... Dzwonię cały czas do tej Vivy!, aby pomogli mi złapać ją. Samochód by się znalazł. Tylko Pimpa nie wykazuje chęci pojechania do swoich chłopaczków.

Posted

Oby się udało...nie dziwię się jej, że nie ufa ludziom skoro tak ją skrzywdzili, że pozostała zostawiona sama sobie....
Życzę wytrwałości i powodzenia w łapaniu suni...aż łezka kręci się w oku - taka dzielna, tyle lata sobie jakoś dawała radę.

Jestem z nią całym sercem...mieszkam w okolicach Łodzi, bardzo szkoda, że nie mogę fizycznie pomóc w odnalezieniu szczęścia suni o imieniu Pimpa:)

pozdrawiam serdecznie

Posted

[quote name='Tattoi']właśnie wróciłaś Ilona? :-)))

bingo :)

[quote name='salo']Pimpa uciekła :( . Przestraszyła się petard i pobiegła gdzieś, niestety.

oby nie oddaliła się biegnąc na oślep za bardzo ..

[quote name='Qbellas']Mogę dać 10 zł na opłacenie hoteliku za mieśiąc luty.

P.S. Jestem bratem Salo i też interesuje się losem tych piesków.

witamy na forum "krewnych i znajomych królika" ;)
wszystkie Wasze awatarowe pieski mają coś ze wzrokiem? :evil_lol:

[quote name='Luzia']Jestem, jestem. Tylko trochę zabalowałam wczoraj ;-)
W bazarkach oczywiście pomogę.

Luiza, poproszę Twój adres mailowy, chciałabym przesłać fotki i opis fantów na bazarek :)
napisz po prostu do mnie na [email protected] bo dogo skrzynka często mi się zapełnia.

No i oby ten rok przyniósł wszystkim dużo satysfakcji, pomyślnych realizacji wszystkich planów i dużo uśmiechu !! zaś zwierzakom poprawy poprawy poprawy .. ich losu, bytu i traktowania w tym pięknym kraju .. i globalnie!
Amen ;)

Posted

salo napisał(a):
Pimpa przyszła wczoraj pod furtkę, ale uciekła, bo bała się huków. Dziś nie przyszła... Dzwonię cały czas do tej Vivy!, aby pomogli mi złapać ją. Samochód by się znalazł. Tylko Pimpa nie wykazuje chęci pojechania do swoich chłopaczków.

I niestety niedługo pewnie 'pomyśli' o kolejnych cudeńkach .. koniecznie trzeba ją zdybać i wysterylkować.. no a jak już to się uda, to domkiem się ją uraczy ..

Posted

salo napisał(a):
Pimpa siedzi cały czas pod moją furtką, ale boi się wejść na podwórkom, co robić??? Jestem w kropce! POMOCY !!!

O kurcze a może otworzyć furtkę? może wejdzie na posesję i uda się za nią zamknąć furtkę.

Może pokazać jej miskę z jedzeniem ustawioną w jakiejś części podwórka????.....

MUSI SIĘ UDAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

trzeba ratować tą dzielną DZIEWCZYNĘ!!!!!!!!!!!!!

Posted

[quote name='salo']Pimpa siedzi cały czas pod moją furtką, ale boi się wejść na podwórkom, co robić??? Jestem w kropce! POMOCY !!!
:Help_2::Help_2::Help_2:

Posted

Może czas podać jej karmę z wkładką (sedalin), ale trzeba wówczas psa pilnować na wypadek, gdyby się oddaliła .. trzeba wówczas mieć ją na oku .. aż środek zadziała ..

Posted

Kocykiem próbowałam, ale ta sucz się boi łapę postawić na moim podwórku, ktoś ją musiał kiedyś mocno pobić, skoro tak się boi. Nie mogę otworzyć furtki, bo może mój pies uciec z drugiego garażu i wtedy może się to źle skończyć.

Posted

Ja już przy niej wysiadam. Dzwonię jeszcze jutro do najbliższego schroniska, niech przyjadą i mi ją złapią. Oni mają takie specjalne rzeczy do łapania takich trudnych psów. Złapią ją w klatkę, klatkę się włoży z Pimpą do garażu i zaraz na drugi dzień się ją zawiezie. Innego pomysłu nie mam.

Posted

Salo, czy masz ten sedalin??
Bo jak schronisko wykona odłów to raczej psa Tobie nie zostawi, hmm?? jak to widzisz??
A jak sunia na inne psy reaguje?? ucieka czy raczej próbuje kontaktów??
Piszesz, że masz swojego psa w garażu, może jakby zobaczyła innego psa na podwórku to by ją nieco ośmieliło??
No ale sama nie dasz rady, Ty byś trzymała swojego, żeby sunia weszła, a ktoś jeszcze musiałby zamknąć ukradkiem furtkę ..