Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Dziękuję za zaroszenie:) Psiaki śliczne:) A interesuje Was BDT? Ja mam obecnie dwie sunie u siebie - malizny- jak znajdą dom mogę wziąć do siebie jedną sunie od Was jak uda się zorganizowac transport w okolice Warszawy. Wpadły mi w oko Maja, Pusia, Nuka, Sati i Kizzy tylko u mnie jest jeden warunek - czy w domu czy w kojcu psiak musi dogadywać się z innymi sukami.

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie...Przyszłam wspomóc chociaż dobrym słowem. Psiaki cudne. Dziwię się, że jeszcze nie mają domków, bo można naprawdę zakochać się od pierwszego wejrzenia:( A potem spać po nocach takie biedule nie dają, bo wciąż powraca ta myśl, że marzną nicponie....Mam nadzieję, że Nowy Rok to także Nowe Domy. Jestem z Wami!

Posted

Mnie nikt nie zapraszał, a sama przydreptałam;)
Piękne Psiaki i takie bezdomne:( Życzę w tym Nowym Roku, by wszystkie znalazły cudowne, pełne miłości domy!:)

Posted

[quote name='Poker']Dobrą robotę robicie.Mam nadzieję , że to pomoże psom w znalezieniu domów, czego im i Wam z całego serca życzę.[/QUOTE]

Dziękuję wszystkim za przybycie. :)

Poker, staramy się robić wszystko by te biedulki były choć trochę szczęśliwsze i żeby czuły, że ktoś je kocha...

Posted

Przybyłam... choć sama nie wiem jak ten wątek znalazłam.
Na początek- świetna robota Paula! Psiaki macie wspaniałe, jako wolontariusze robicie też kawał dobrej roboty. Tak trzymać! :) Trzymam kciuki żeby jak największej liczbie psiaków udało się zrobić ogłoszenia. Jak sama pewnie wiesz- w adopcjach jest to podstawa.

[B]Jeśli chodzi o HUSKY[/B] - Dejzi jest ogłaszana, Mumin oczywiście też. ([url]http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1024&bih=677&q=husky+Mumin&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=98bfc1945fb45b16[/url] )
Piękne opisy dla Thora i Indii są w trakcie tworzenia. Wybieram się też do Was, więc liczę na udane fotki :)

Natalia.

Posted

O hej Natalia. :)

Dziękuję za pomoc w adopcji naszych hasiorków. :) Dzięki za opisy, bo za bardzo nie miałam czasu ich porobić i tutaj są tylko takie krótkie i zwyczajne.