megii1 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję za zaroszenie:) Psiaki śliczne:) A interesuje Was BDT? Ja mam obecnie dwie sunie u siebie - malizny- jak znajdą dom mogę wziąć do siebie jedną sunie od Was jak uda się zorganizowac transport w okolice Warszawy. Wpadły mi w oko Maja, Pusia, Nuka, Sati i Kizzy tylko u mnie jest jeden warunek - czy w domu czy w kojcu psiak musi dogadywać się z innymi sukami. Quote
Paula95 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 No pewnie:) DT są potrzebne. :) Byłoby super. Quote
piove Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję za zaproszenie...Przyszłam wspomóc chociaż dobrym słowem. Psiaki cudne. Dziwię się, że jeszcze nie mają domków, bo można naprawdę zakochać się od pierwszego wejrzenia:( A potem spać po nocach takie biedule nie dają, bo wciąż powraca ta myśl, że marzną nicponie....Mam nadzieję, że Nowy Rok to także Nowe Domy. Jestem z Wami! Quote
Paula95 Posted January 1, 2011 Author Posted January 1, 2011 Dziękuję za przybycie wszystkim. :) Quote
Livka Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję za zaproszenie - będę zaglądać i w miarę możliwości czasowych pomagać w ogłaszaniu :) Quote
Jolusia Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Dziękuję za zaproszenie, będę tu zaglądać. Ogłoszeń, niestety, nie zrobię z tej prostej przyczyny, że nie potrafię. A psiaczki przepiękne! Quote
Nikus Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 ja też dziękuję za zaproszenie:) postaram się pomóc w ogłaszaniu psiaków:) Quote
Monika.D Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Jestem na zaproszenia [B]Pauli95[/B]. Niestety mogę jedynie wesprzeć Was swoja obecnością :( Quote
kora78 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 pooglaszam troszke kiedys. mam 3 typy, kizi i jakies maluchy z 1 strony Quote
Edi100 Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Mnie nikt nie zapraszał, a sama przydreptałam;) Piękne Psiaki i takie bezdomne:( Życzę w tym Nowym Roku, by wszystkie znalazły cudowne, pełne miłości domy!:) Quote
Poker Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Dobrą robotę robicie.Mam nadzieję , że to pomoże psom w znalezieniu domów, czego im i Wam z całego serca życzę. Quote
Paula95 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 [quote name='Poker']Dobrą robotę robicie.Mam nadzieję , że to pomoże psom w znalezieniu domów, czego im i Wam z całego serca życzę.[/QUOTE] Dziękuję wszystkim za przybycie. :) Poker, staramy się robić wszystko by te biedulki były choć trochę szczęśliwsze i żeby czuły, że ktoś je kocha... Quote
Livka Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Ze zdjęć wynika, że pierwsze metamorfozy te psiaki przechodzą w Waszym schronisku :) Tak trzymać !!! Powodzenia!!! Quote
Husky4ever Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Przybyłam... choć sama nie wiem jak ten wątek znalazłam. Na początek- świetna robota Paula! Psiaki macie wspaniałe, jako wolontariusze robicie też kawał dobrej roboty. Tak trzymać! :) Trzymam kciuki żeby jak największej liczbie psiaków udało się zrobić ogłoszenia. Jak sama pewnie wiesz- w adopcjach jest to podstawa. [B]Jeśli chodzi o HUSKY[/B] - Dejzi jest ogłaszana, Mumin oczywiście też. ([url]http://www.google.pl/#hl=pl&source=hp&biw=1024&bih=677&q=husky+Mumin&aq=f&aqi=&aql=&oq=&gs_rfai=&fp=98bfc1945fb45b16[/url] ) Piękne opisy dla Thora i Indii są w trakcie tworzenia. Wybieram się też do Was, więc liczę na udane fotki :) Natalia. Quote
Paula95 Posted January 2, 2011 Author Posted January 2, 2011 O hej Natalia. :) Dziękuję za pomoc w adopcji naszych hasiorków. :) Dzięki za opisy, bo za bardzo nie miałam czasu ich porobić i tutaj są tylko takie krótkie i zwyczajne. Quote
Miła od Gucia Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 witam, dziękuję za zaproszenie. Maję dodałam do bassetów. Choć tyle [url]http://allegro.pl/basset-psy-i-suczki-dla-nich-szukamy-domow-i1394562797.html[/url] Quote
Alicja Posted January 2, 2011 Posted January 2, 2011 Kupiłam ogłoszenia dla 1 psiaka , potrzebuję : - text - fota/y - kontakt - mail do aktywacji ogłoszeń Jutro po 12 wpadne po dane ;) Quote
Recommended Posts