Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.4k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję za zaproszenie na wątek.
Co prawda to bardzo daleko, ale może będę mogła jakiemuś pomóc... w tej chwili mam domek chętny na: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199176-ONek-piesek-lub-sunia-max-1-rok.-Ma%C5%82opolska.-Domek-sprawdzony-%29[/url]

...a Sabcia to chyba Niemiecki Terier Myśliwski - Jagdterier :)

Posted

Nasze husky są na portalu Huskyadopcje.pl

Wiem, że Dejzi miała ogłoszeń kilka porobionych, nie wiem, jak z resztą, bo ich adopcją zajmuje się Natalia( z Huskyadopcje).

[quote name='Ulaa']Dziękuję za zaproszenie na wątek.
Co prawda to bardzo daleko, ale może będę mogła jakiemuś pomóc... w tej chwili mam domek chętny na: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199176-ONek-piesek-lub-sunia-max-1-rok.-Ma%C5%82opolska.-Domek-sprawdzony-%29[/url]

...a Sabcia to chyba Niemiecki Terier Myśliwski - Jagdterier :)[/QUOTE]

Dzięki za info już ogłaszam naszą biedną suńkę.

Posted

Sati wygląda jak szczeniak, nie jak 1.5 roczny pies...

życzę wszystkim tym pięknym zwierzakom, żeby znalazły najlepsze na świecie domy w tym nowym lepszym roku!

Posted

[quote name='Paula95']Kizzy- piękooka wierność!!! Szuka najcudowniejszego domu!!!

Kizzy trafiła do naszego schroniska 19 listopada 2010r. Od pierwszego dnia podbijała serca wolontariuszy, w tym także moje. Na początku była trochę wystraszona, bała się wejść do kojca. Najbezpieczniej czuła się w klatce, w której została do nas przywieziona. Jednak z czasem sunia staje się coraz bardziej odważna. Kizzy kocha spacery, na których bardzo domaga się głaskania i drapania za uszkiem. Wystarczy, że powie się jakieś miłe słowo lub jej imię, a ona już jest przy człowieku. To taki typ wiernotki. Będzie bardzo oddaną przyjaciółką, która zrobi wszystko by być blisko swojego nowego właściciela. Jest młodziutką sunią, która ma ok. roku. Ma piękne oczy! Z większością psów się dogaduje. Bez problemu dzieli kojec z dużo mniejszym od siebie pieskiem. To najlepszy moment na jej adopcję. Nie pozwólcie na to, aby każdy dzień spędzała w kojcu w schronisku. Pamiętaj! „Ratując jednego psa nie zmieniasz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa!” Zmień jej świat dając jej najcudowniejszy dom, w którym będzie czuła się bezpiecznie i będzie bezgranicznie kochana. Musi zapomnieć o tym, co spotkało ją w jej tak krótkim życiu!!!
[IMG]http://atelier18.home.pl/wordpress_ola/wp-content/uploads/2010/11/Kizzy.jpg[/IMG]
Ma przepiękne oczy. :)

Uwaga!!! Kizzy kradnie serce!!![/QUOTE]

dziekuje za zaproszenie
czy moge dowiedziec sie cos wiecej o tej pani?

Posted

Sunia trafiła do nas 19 listopada. Mówiłam do pana, który ją przywoził, że może ktoś się po nią jeszcze zgłosił, ale powiedział, że sunie leżała w jakiś kartonach, czy coś takiego. Jest nam bardzo trudno sprawdzić stosunek piesków do dzieci i kotów. Sunia nie jest jeszcze wysterylizowana, ale myślę, że jeszcze przed adopcją zostanie wykonany zabieg.