Mysza2 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Jestem na zaproszenie, ale obiecuję tylko podnosić:(. Nie ogarniam już nawet tych wątków na których mam zobowiązania:) Quote
coronaaj Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 [quote name='Mika31']i ja zaglądam[/QUOTE] Ja tez zagladam....podnosze...Dosiego Roku 2011!!!! Quote
Equus Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 i ja zaglądam, bardzo fajnie prowadzony ten wątek! Quote
Paula95 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Bardzo dziękuję i dołączam się do życzeń. :) Quote
Ulaa Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Dziękuję za zaproszenie na wątek. Co prawda to bardzo daleko, ale może będę mogła jakiemuś pomóc... w tej chwili mam domek chętny na: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199176-ONek-piesek-lub-sunia-max-1-rok.-Ma%C5%82opolska.-Domek-sprawdzony-%29[/url] ...a Sabcia to chyba Niemiecki Terier Myśliwski - Jagdterier :) Quote
Mika31 Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 trzeba by te husky zgłosić do fundacji Quote
Hala Posted December 30, 2010 Posted December 30, 2010 Nie wiem czy juzpytałam..ale czy haszczaki mają jakieś ogłoszenia już? No i czy jest szansa na lepsze fotki? Quote
Paula95 Posted December 30, 2010 Author Posted December 30, 2010 Nasze husky są na portalu Huskyadopcje.pl Wiem, że Dejzi miała ogłoszeń kilka porobionych, nie wiem, jak z resztą, bo ich adopcją zajmuje się Natalia( z Huskyadopcje). [quote name='Ulaa']Dziękuję za zaproszenie na wątek. Co prawda to bardzo daleko, ale może będę mogła jakiemuś pomóc... w tej chwili mam domek chętny na: [url]http://www.dogomania.pl/threads/199176-ONek-piesek-lub-sunia-max-1-rok.-Ma%C5%82opolska.-Domek-sprawdzony-%29[/url] ...a Sabcia to chyba Niemiecki Terier Myśliwski - Jagdterier :)[/QUOTE] Dzięki za info już ogłaszam naszą biedną suńkę. Quote
si_bcw Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Sati wygląda jak szczeniak, nie jak 1.5 roczny pies... życzę wszystkim tym pięknym zwierzakom, żeby znalazły najlepsze na świecie domy w tym nowym lepszym roku! Quote
olivetshka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Paula, a można robić Sati już ogłoszenia? Bo jak tak, to idę jak w dym :) Masz jakieś inne jej fotki? No i Szczęśliwego Nowego! Quote
Paula95 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Sati jest jeszcze na kwarantannie, ale myślę, że ogłoszenia można robić. :) Innych fotek niestety nie mam. :( Dziękuję i wzajemnie. Quote
wilczka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 [quote name='Paula95']Kizzy- piękooka wierność!!! Szuka najcudowniejszego domu!!! Kizzy trafiła do naszego schroniska 19 listopada 2010r. Od pierwszego dnia podbijała serca wolontariuszy, w tym także moje. Na początku była trochę wystraszona, bała się wejść do kojca. Najbezpieczniej czuła się w klatce, w której została do nas przywieziona. Jednak z czasem sunia staje się coraz bardziej odważna. Kizzy kocha spacery, na których bardzo domaga się głaskania i drapania za uszkiem. Wystarczy, że powie się jakieś miłe słowo lub jej imię, a ona już jest przy człowieku. To taki typ wiernotki. Będzie bardzo oddaną przyjaciółką, która zrobi wszystko by być blisko swojego nowego właściciela. Jest młodziutką sunią, która ma ok. roku. Ma piękne oczy! Z większością psów się dogaduje. Bez problemu dzieli kojec z dużo mniejszym od siebie pieskiem. To najlepszy moment na jej adopcję. Nie pozwólcie na to, aby każdy dzień spędzała w kojcu w schronisku. Pamiętaj! „Ratując jednego psa nie zmieniasz świata, ale świat zmieni się dla tego jednego psa!” Zmień jej świat dając jej najcudowniejszy dom, w którym będzie czuła się bezpiecznie i będzie bezgranicznie kochana. Musi zapomnieć o tym, co spotkało ją w jej tak krótkim życiu!!! [IMG]http://atelier18.home.pl/wordpress_ola/wp-content/uploads/2010/11/Kizzy.jpg[/IMG] Ma przepiękne oczy. :) Uwaga!!! Kizzy kradnie serce!!![/QUOTE] dziekuje za zaproszenie czy moge dowiedziec sie cos wiecej o tej pani? Quote
Paula95 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Tak, a co konkretnie chciałabyś wiedzieć? :) Odpowiem na pytania. :) Quote
wilczka Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 kiedy i czemu do was trafila?czy byla sprawdzona na koty i dzieci?sterylizowana? Quote
Paula95 Posted December 31, 2010 Author Posted December 31, 2010 Sunia trafiła do nas 19 listopada. Mówiłam do pana, który ją przywoził, że może ktoś się po nią jeszcze zgłosił, ale powiedział, że sunie leżała w jakiś kartonach, czy coś takiego. Jest nam bardzo trudno sprawdzić stosunek piesków do dzieci i kotów. Sunia nie jest jeszcze wysterylizowana, ale myślę, że jeszcze przed adopcją zostanie wykonany zabieg. Quote
jogolcia@pdx Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Jestem na zaproszenie - życzę cudownych domków w Roku 2011 dla każdego psiaka z tego wątku ... Quote
jogolcia@pdx Posted December 31, 2010 Posted December 31, 2010 Podałam link do wątku na FB u Rocky pomaga ;=) Quote
Salo Posted January 1, 2011 Posted January 1, 2011 Sporo tu macie tych piesków ;) . A ja akurat mieszkam aktualnie w Śremie :) . Quote
Recommended Posts