Jump to content
Dogomania

Amstafo -prosiaczek - po raz 2 w schronie :( - zbieramy na Dt u Furciaczkowej

Recommended Posts

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Oj ciężko było wyjść i go zostawić, oczy się zaszkliły a w samochodzie to juz beksa.
Prosiun mieszka w Bydgoszczy - jakaś ta Bydgoszcz szczęśliwa bo Dikson też tam ma wspaniały domek.

Posted

Rozmawiałm dziś z nowym domkiem na gg - oto kilka fragmentów
[FONT=MS Shell Dlg 2]"Witam. Znalazl sobie miejsce swoje juz,upatrzyl sobe we mnie opiekuna i wogole wszyscy sie mecza a on nadal ma siły na zabawe. Mamy taka zabawe ze on przynosi mi pilke zostawia, odchodzi a ja mu ja kopie a jak nie mam juz checi na ta zabawe to traca mnie bezustannie ta pilka. W domu czujny reaguje szczekaniem gdy ktos chodzi po podworku szczegolnie w nocy. Na spacerze chodzi mi normalnie przy nodze a jak mu zrobie dluzsza smycz to sie oglada czy ide. Słucha jak narazie tylko mnie ale mysle ze to sie z czasem zmieni. Wieczorem go wykapalem i za to ze byl grzeczny pozwolilem mu polezec na kanapie,byl taki dumny z tego powodu i wdzieczny ze jak mial glowe na moich kolanach to nic juz go nie interesowalo[/FONT]"

[FONT=MS Shell Dlg 2]"jak narazie kupy sa dobre
[/FONT]
[FONT=Arial]11:22:28
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]a synom zrobil pobudke rano lizac ich bo miejsce ma u nich w pokoju
[/FONT]
[FONT=Arial]11:22:53
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]chociaz w nocy polozyl sie u nas w nogach"

[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]spalem dziś dluzej to zona mowila ze siedzial kolo lozka i patrzal na mnie i nawet pilka go nie interesowala a jak sie obudzilem to skoczyl na mnie i mnie calego obslinil
[/FONT]
[FONT=Arial]11:25:09
[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]staralem sie wczoraj zeby nie tesknil bo bylo widac momenty ze sie zamyslal ale zaraz wolalem go do siebie i troche rozpieszczalem[/FONT]
[FONT=MS Shell Dlg 2]

[/FONT]

• 1 month later...