vena&vivi Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Prosiun od wczoraj w domciu :) szczesliwy -czekam dziś na wieśći :) Quote
chita Posted June 13, 2011 Posted June 13, 2011 :sweetCyb:a ja juz myslalam ze go nei oddasz:eviltong: domek w Toruniu? Quote
vena&vivi Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Oj ciężko było wyjść i go zostawić, oczy się zaszkliły a w samochodzie to juz beksa. Prosiun mieszka w Bydgoszczy - jakaś ta Bydgoszcz szczęśliwa bo Dikson też tam ma wspaniały domek. Quote
vena&vivi Posted June 13, 2011 Author Posted June 13, 2011 Rozmawiałm dziś z nowym domkiem na gg - oto kilka fragmentów [FONT=MS Shell Dlg 2]"Witam. Znalazl sobie miejsce swoje juz,upatrzyl sobe we mnie opiekuna i wogole wszyscy sie mecza a on nadal ma siły na zabawe. Mamy taka zabawe ze on przynosi mi pilke zostawia, odchodzi a ja mu ja kopie a jak nie mam juz checi na ta zabawe to traca mnie bezustannie ta pilka. W domu czujny reaguje szczekaniem gdy ktos chodzi po podworku szczegolnie w nocy. Na spacerze chodzi mi normalnie przy nodze a jak mu zrobie dluzsza smycz to sie oglada czy ide. Słucha jak narazie tylko mnie ale mysle ze to sie z czasem zmieni. Wieczorem go wykapalem i za to ze byl grzeczny pozwolilem mu polezec na kanapie,byl taki dumny z tego powodu i wdzieczny ze jak mial glowe na moich kolanach to nic juz go nie interesowalo[/FONT]" [FONT=MS Shell Dlg 2]"jak narazie kupy sa dobre [/FONT][FONT=Arial]11:22:28 [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]a synom zrobil pobudke rano lizac ich bo miejsce ma u nich w pokoju [/FONT][FONT=Arial]11:22:53 [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]chociaz w nocy polozyl sie u nas w nogach" [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]spalem dziś dluzej to zona mowila ze siedzial kolo lozka i patrzal na mnie i nawet pilka go nie interesowala a jak sie obudzilem to skoczyl na mnie i mnie calego obslinil [/FONT][FONT=Arial]11:25:09 [/FONT][FONT=MS Shell Dlg 2]staralem sie wczoraj zeby nie tesknil bo bylo widac momenty ze sie zamyslal ale zaraz wolalem go do siebie i troche rozpieszczalem[/FONT] [FONT=MS Shell Dlg 2] [/FONT] Quote
Alicja Posted June 15, 2011 Posted June 15, 2011 pełnia szczęścia :) http://img863.imageshack.us/img863/8884/14062011585.jpg Quote
vena&vivi Posted June 15, 2011 Author Posted June 15, 2011 Ehh mój kochany perszing - jestem taaaka szczęśliwa, nawet nie wiem jak to opisać. Chodzę uchachana od ucha do ucha Quote
Recommended Posts